- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.161
Günaydın kızlarC ceycey0406 ban kalkmış hosgeldin Geliyor geliyorrr havalı geliyor dillere destan bakın kim geliyor Kızz altında arttı hadi köşeyi döndün
Öyle demişti çünküAaaaaaa ben yarin saniyorum.
Hosgeldin ceyceyyyyyyyy
Bende sakin denizine yakın köyleri çok seviyorum. Kuzen kandırdı Antalya konyaaltında ev aldırdı, hala ısınamadım bi türlü
merhaba evet 100 bine almadım amaBaşkent değil de aydın'da, nazilli'de 100bine alınıp bin liraya kiraya verilen apart daireler görüyorum bazen. Öyle arat istersen. Şehir ismiyle aratınca küçük emlakçılar da cikiyro
Bu aradausuyenprenses bu konuya çok yakışır ya, o da genç yaşta kendi birikimiyle ev almisti , kiracı bulmuştu.
Bana ilham oldu, belki sever buralari
bittik zaten ya yükselsin biran önceGünaydın kızlar..
Nilay dinç 11 haziran sonrası coinler toparlayacak sabırsız olup satan kaybeder demiş..
Dedikleri tutuyor bu kadının.
Hadi ınsallah.
Alım için iyi zamanlar demiş ama korktum yeni alım yapamam valla.. :)
Hoşgeldinnmerhaba evet 100 bine almadım ama113 bine alıp 7 bin masraf yaptım 120 bine falan geldi 1250 ye kiracı vardı pandemiden 1150 ye oturuyor şuan allaha şükür borcum da az kaldı 2 yıla biter
benim maaşımdan 10 tl kalıyor baya yatırım yapmışımHoşgeldinnbizim topiği de seversin bence, ara sıra uğra:)
selammmm herkese iyi günler iyi tatiller.mune m uzunca banladı gene.haketmişimdir canı sağolsunGünaydın kızlarC ceycey0406 ban kalkmış hosgeldin Geliyor geliyorrr havalı geliyor dillere destan bakın kim geliyor Kızz altında arttı hadi köşeyi döndün
'Kara gümrüğü yakarım, sonra gider paşa paşa yatarim' mi diyorsunselammmm herkese iyi günler iyi tatiller.mune m uzunca banladı gene.haketmişimdir canı sağolsun
he valla.ama banlanacağımı bileydim o üyeye biraz saydırır da banlanırdım.tek üzüntüm o
Hoşgeldin canımselammmm herkese iyi günler iyi tatiller.mune m uzunca banladı gene.haketmişimdir canı sağolsun
Hosgeldin canim gitme bu kadar uzun ya ozleniyorsun sonrahe valla.ama banlanacağımı bileydim o üyeye biraz saydırır da banlanırdım.tek üzüntüm o
Ben gitmiyorum ki gönderiliyorum çenemi tutamadığım içinHosgeldin canim gitme bu kadar uzun ya ozleniyorsun sonra
+1Günaydın kızlar..
Nilay dinç 11 haziran sonrası coinler toparlayacak sabırsız olup satan kaybeder demiş..
Dedikleri tutuyor bu kadının.
Hadi ınsallah.
Alım için iyi zamanlar demiş ama korktum yeni alım yapamam valla.. :)
+1
Yanancı fenomenler buy the dip (diplerden toplayın) diye bağırıp duruyor, bilemeyiz ileride haklı çıkıp çıkmayacaklarını ama bence de alım yapmak riskli, sermaye yönetimi açısından yani :)) şükür ki elimizde sağlam coinler var zararda olsak bile, şu dönem kriptoyu kendi haline bırakıp diğer enstrümanlara yönelme zamanı :)