Yatırım bizden sorulur! :)

crypto da ayı piyasasına girdik arkadaşlar. sabırlı ve dikkatli olmak gerek. bu dönem iniş ve çıkışlar sert olacaktır

E1v7W0ZX0AE86uA.jpeg

Valla para olsa yardırıcam hiç birini bu ladar gormemiştim bundan sonrası sıfırlanma 🤣
Ben gecen gun 500luk aldim, dün dayanamadim bir 500lük daha aldim. Valla gönül biraz daha almak istiyor,nakitim var. Ama gaza gelip pişman olmak istemiyorum...
Allah pişman etmesin kimseyi yaa, bir umut yatırım yapıyoruz sağdan soldan arttırip,onda da böyle cokusler, çok moral bozucu gerçekten:KK43:(

Ben gecen gun 500luk aldim, dün dayanamadim bir 500lük daha aldim. Valla gönül biraz daha almak istiyor,nakitim var. Ama gaza gelip pişman olmak istemiyorum...
Allah pişman etmesin kimseyi yaa, bir umut yatırım yapıyoruz sağdan soldan arttırip,onda da böyle cokusler, çok moral bozucu gerçekten:KK43:(
Şu anda bile alırım ama param yok dün cok daha düsuklerdi

crypto da ayı piyasasına girdik arkadaşlar. sabırlı ve dikkatli olmak gerek. bu dönem iniş ve çıkışlar sert olacaktır

Arkadaşım ya bir olumlu mesajın yok buraya başladığından bu yana içimiz şişti :) tamam, herkes dikkatli, herkes takipte ama arada moral verici olun yahu.

elon ne yumurtlamış diye girdim twittera
yine doge ile dalga geçmiş, tweet flood yapmış asla anlamadım
takipçi sayısını arttırmak için bile yapıyor olabilir

Kızlar yaa boş vaktinde hobi olarak yatırımlık ev bakan benden başka kimse yok mu?
Bugün ev buldum, başkentin gelişecek bir ilcesinde, kot1de ama ferah, 70 metrekare, 10-20 yıllık bir ev. İçinde 600 liraya kiraci oturuyor.
Yani aslında bugün evi alsam alabilirim,öyle bir şey.
fena gaza geldim .
Emlakciya birkac soru sordugum mesaj attım, Sonra da evrene Sanki herşey olmuş,bir paramı tamamlamak kalmis gibi mesaj göndereyim diye fake kredi başvuruları yaptim🤪🤪🤪
Bir anlık gaza geldim ama sonra emlakçı geri döndü,dedi kat mülkiyet değil kat irtifak tapusu var , kiracıyı çıkarttık ev boş falan...
yani benim ev hayalim fos çıktı :)
Neyse, ev hayallerim başka bahara kaldı. Hem altın , coin de artar o zamana🤪🤪

Kızlar yaa boş vaktinde hobi olarak yatırımlık ev bakan benden başka kimse yok mu?
Bugün ev buldum, başkentin gelişecek bir ilcesinde, kot1de ama ferah, 70 metrekare, 10-20 yıllık bir ev. İçinde 600 liraya kiraci oturuyor.
fena gaza geldim .
Emlakciya birkac soru sordugum mesaj attım, Sonra da evrene Sanki herşey olmuş,bir paramı tamamlamak kalmis gibi mesaj göndereyim diye fake kredi başvuruları yaptim🤪🤪🤪
Bir anlık gaza geldim ama sonra emlakçı geri döndü,dedi kat mülkiyet değil kat irtifak tapusu var , kiracıyı çıkarttık ev boş falan...

Bende hep bakıyorum piyasa ne oldu krediler nekadar diye 2 günde bir hesaplarım üstelik kredim var ama hobi oldu bende😂

fena gaza geldim .

bizim ev kentsel dönüşüme girdi
evet fiyatı çok artacak ama hali hazırda ufak da bir yazlık almıştık
şu an 2 ödememiz oldu yani.
ve diyorum ki şunlar bir bitsin yatırım için toka almıycam tokaaaa
illallah ettim.
yine de kotta ev almam yüksek giriş çabuk kiraya veriliyor, hem de fiyatı tam yatırımlık.
olmayan için hiiiiç üzülmemek lazım, olmaması gerekiyormuş zaten.
almak istedikten sonra, ev mi yok ayol...

bizim ev kentsel dönüşüme girdi
evet fiyatı çok artacak ama hali hazırda ufak da bir yazlık almıştık
şu an 2 ödememiz oldu yani.
ve diyorum ki şunlar bir bitsin yatırım için toka almıycam tokaaaa
illallah ettim.
yine de kotta ev almam yüksek giriş çabuk kiraya veriliyor, hem de fiyatı tam yatırımlık.
olmayan için hiiiiç üzülmemek lazım, olmaması gerekiyormuş zaten.
almak istedikten sonra, ev mi yok ayol...
Hayırlısı olsun kentsel donusum icin ne kadar fark ödediniz acaba izmir de deli rakamlar dönüyor da yazinizi gorunce merak ettim

X