- 17 Ağustos 2011
- 22.147
- 138.444
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.021
Başkent değil de aydın'da, nazilli'de 100bine alınıp bin liraya kiraya verilen apart daireler görüyorum bazen. Öyle arat istersen. Şehir ismiyle aratınca küçük emlakçılar da cikiyroBen de bakıyorum başkentte. Şöyle 100bine alıp 1500e kiraya vereceğim ev bulursam alacağım:)
O işin biraz şakasıydı 100 bine alıp 1500e kiraya verilen bulsam nerde olsa alırım:) inşallah sen de gönlüne göre bulursun ev güzel bir yatırım sonuçta.Başkent değil de aydın'da, nazilli'de 100bine alınıp bin liraya kiraya verilen apart daireler görüyorum bazen. Öyle arat istersen. Şehir ismiyle aratınca küçük emlakçılar da cikiyro
Bu aradausuyenprenses bu konuya çok yakışır ya, o da genç yaşta kendi birikimiyle ev almisti , kiracı bulmuştu.
Bana ilham oldu, belki sever buralari
esim sizin gb ilgili bos kaldikca bakiyor ama baktigi ile kaliyor. 2. Bebemiz oldu en az 1 yil ucretsiz izin almayi planladik birikim yok karnimizi doyuralim yeterli .bebek olmadan once bir ev bulmustuk yazlik alacaktik ama kot farkindan dolayi vaZgeçtik simdi belediye calisma yapmis ev yolun uzerine cikmis.Kızlar yaa boş vaktinde hobi olarak yatırımlık ev bakan benden başka kimse yok mu?
Bugün ev buldum, başkentin gelişecek bir ilcesinde, kot1de ama ferah, 70 metrekare, 10-20 yıllık bir ev. İçinde 600 liraya kiraci oturuyor.
Yani aslında bugün evi alsam alabilirim,öyle bir şey.
fena gaza geldim .
Emlakciya birkac soru sordugum mesaj attım, Sonra da evrene Sanki herşey olmuş,bir paramı tamamlamak kalmis gibi mesaj göndereyim diye fake kredi başvuruları yaptim
Bir anlık gaza geldim ama sonra emlakçı geri döndü,dedi kat mülkiyet değil kat irtifak tapusu var , kiracıyı çıkarttık ev boş falan...
yani benim ev hayalim fos çıktı :)
Neyse, ev hayallerim başka bahara kaldı. Hem altın , coin de artar o zamana
Başkent değil de aydın'da, nazilli'de 100bine alınıp bin liraya kiraya verilen apart daireler görüyorum bazen. Öyle arat istersen. Şehir ismiyle aratınca küçük emlakçılar da cikiyro
Bu aradausuyenprenses bu konuya çok yakışır ya, o da genç yaşta kendi birikimiyle ev almisti , kiracı bulmuştu.
Bana ilham oldu, belki sever buralari
İskanı yok demekki canım.Çok iyi yapmışsın böyle böyle oluyor işte.sen bismillah demişsin bakmaya devam, hayal ettiğin bile iyisi olur inşallahKızlar yaa boş vaktinde hobi olarak yatırımlık ev bakan benden başka kimse yok mu?
Bugün ev buldum, başkentin gelişecek bir ilcesinde, kot1de ama ferah, 70 metrekare, 10-20 yıllık bir ev. İçinde 600 liraya kiraci oturuyor.
Yani aslında bugün evi alsam alabilirim,öyle bir şey.
fena gaza geldim .
Emlakciya birkac soru sordugum mesaj attım, Sonra da evrene Sanki herşey olmuş,bir paramı tamamlamak kalmis gibi mesaj göndereyim diye fake kredi başvuruları yaptim
Bir anlık gaza geldim ama sonra emlakçı geri döndü,dedi kat mülkiyet değil kat irtifak tapusu var , kiracıyı çıkarttık ev boş falan...
yani benim ev hayalim fos çıktı :)
Neyse, ev hayallerim başka bahara kaldı. Hem altın , coin de artar o zamana
Nomum sen naptın ne durumdasın.Coinde zarar 1200 kızlar.
Bakmasam daha iyi olacak galiba..
tam tersi derken şu an grafiğe bakıyor musunAyıya girdik dedi ama tam tersi bugün biraz yükselmiş bak... böyle olumsuz konuşunca yukseltiyordur belki totemdir:)))))
Ben aldım böyle Apart evler ama üniversiteler açılmadığı için kiracı yok henüz 1 senedir boş bekliyor. Ama olsun sonuçta para elde olsa erirdi deyip avunuyoruz.O işin biraz şakasıydı 100 bine alıp 1500e kiraya verilen bulsam nerde olsa alırım:) inşallah sen de gönlüne göre bulursun ev güzel bir yatırım sonuçta.
moral verip milleti gazlasam yinede hergün -10 yapan bitcoin düzelecek mi :)Arkadaşım ya bir olumlu mesajın yok buraya başladığından bu yana içimiz şişti :) tamam, herkes dikkatli, herkes takipte ama arada moral verici olun yahu.
demek ayı sezonu gelmedi diyorsun . pekiAyı sezonu diye insanları paniklettirmeyin yahu.. Ayı sezonu gelmedi daha...
Nicin bu kadar buyuk tepkiler veriyorsunuz herkes sizin fikirlerinizi begenip eyvallah üstad buyuksun demek zorunda değil bu topik acildigindan beri soyledigimiz sey herkesin kendi iradesi ve akliyla yatirim yapmasi gerektigi siz ayi piyasası dersiniz baskasi demez boyle tepkilere bence gerek yokcrypto konusunda gazlanmak isteyen ve ayı piyasasını bilemeyen arkadaşlara diyecek söz bulamıyorum. tek derdim yeni girecekleri uyarmak. çok bilmişler bakiyelerinde - görmeye devam etsin. onlar beni ilgilendirmiyor
Nomum sen naptın ne durumdasın.
Satmadın dimi etheryumları
Şu an bakmıyorum ben tam tersi diye yazdığımda 41,5lardaydi. Çin bir şeyler soyledi iste ne yapayım ona da bentam tersi derken şu an grafiğe bakıyor musun
dünyadaki birçok uzman yatırımcı ayı piyasası derken burada iki üç aceminin yok değil demesi komik. global bir piyasada global durumları yazdığında bu yoruma kapalı olur. yeni başlayan ve acemi kişilerin bu forumnları okuduğunda bilgi sahibi olması gerekli bence. boş yada iyimser hava yaratılması manüpilasyona girer. burada benden başka şu anda dikkatli olun diyen yok. herkes birşey yokmuş gibi davranıyor. sürekli bitcoin ve alt coinleri izleyip dünyadaki haberlere bakıyor ve yeni girecekleri uyarıyorum. bu gayet normal birşey. düşüncelerime mantıklı bir şekilde karşılık verene ok. ama dalga geçene lafı söylerim.Nicin bu kadar buyuk tepkiler veriyorsunuz herkes sizin fikirlerinizi begenip eyvallah üstad buyuksun demek zorunda değil bu topik acildigindan beri soyledigimiz sey herkesin kendi iradesi ve akliyla yatirim yapmasi gerektigi siz ayi piyasası dersiniz baskasi demez boyle tepkilere bence gerek yok bence
eth üzmez nomum, onu da altın veya gümüş gibi uzun vadeli düşün. geçecek inşallah bu zamanlar da, benim kaç bin zararım var bilmiyorum bile cesaret edip bakamadım :) ben sene sonuna kadar altın-gümüş+hisse gideceğim artık.Canım zarar ana paradan 1100
Satmadım.
Satmayacağım.
Zararına satmam. :)
Hakkımızda hayırlısı.
Ama altın almadığıma pişman oldum.
işte bu borsaya sürekli bakmak lazım. ayı piyasası böyle olur. tam 40 bini geçti tamam dersin 30 bine çakarlarŞu an bakmıyorum ben tam tersi diye yazdığımda 41,5lardaydi. Çin bir şeyler soyledi iste ne yapayım ona da ben
Ayı piyasasını gece yatıp sabah uyandığında olan kan gölünü biliyorum. Çok uzun zamandır bu piyasadayım. Insanları uyarmayı da pek sevmiyorum benim dememle çıkarsa ve tersi olursa diye. Herkesin kendi fikri vardır yeni girecekse de bir zahmet yavaş yavaş gitsin dan diye paralar yatırmasın. Bizler de öyle başladık alıp binlerce dolar gommedik.işte bu borsaya sürekli bakmak lazım. ayı piyasası böyle olur. tam 40 bini geçti tamam dersin 30 bine çakarlar
2018 yılındaki manipülasyonun aynısı yapılıyor. çinden gelen baskı büyük. bu ortamda para yatıracakların full piyasayı izlemesi gerekiyor. saatlik grafiğe bakması ve tüm haberleti izlemesi gerekiyor. şu anki piyasa profesyonellere ve sağlam sinirlere sahip olanlara uygun. bizde acemiyken ilk girişte burası son düşüş daha düşmez uçacak kaçacak laflarına inanıp para kaybettik. yenileri uyarmak lazım. düşüşler altcoinlerde 1 günde yüzde 50 oranlarındaAyı piyasasını gece yatıp sabah uyandığında olan kan gölünü biliyorum. Çok uzun zamandır bu piyasadayım. Insanları uyarmayı da pek sevmiyorum benim dememle çıkarsa ve tersi olursa diye. Herkesin kendi fikri vardır yeni girecekse de bir zahmet yavaş yavaş gitsin dan diye paralar yatırmasın. Bizler de öyle başladık alıp binlerce dolar gommedik.