Yatırım bizden sorulur! :)

Hisse almak istiyordum uzun zamandır. Uzun vadeli. İyice araştırmam lazım:dondurma:
YouTube cok vide izledim . Alkim 5 yildaki getirisi videosundan sonra alkime karar verdim .
Enkai zaten cok iyi ve ucuz bir sirket . Arastirmanizi oneririm .
Cok iyi bir suru sirletler var aslinda hepsini alamiyoruz malesef o yuzden elemeye calisiyorum🤭

Merhaba daha onceden de yazmistim konuya . Ara ara okuyorum , takipteyim . Msjiniza yazmak istedim .
Suan coinlerde dusus var , yonu belli olmadan alim yapmayin bence .
Biz yaptık ,pismaniz . Simdi beklemek zorundayiz .
Yada hangi coinse ona gore gore hareket edin . Bizimkiler destegin bile cok altina dustu ki cikis yonluydu 😪 Ytd
evet vazgeçtim ben de :KK43:

Selammmm hatunlarım, size nezaretten tatsız bi foti getirdim

12A6C012-5413-4253-9704-263619ABA68D.jpeg

Döve döve elimizden paramızı mı alacak bunlar ay yoksa :KK70:

Bendede yokta sene sonuna borçlu çıkarmazlar inşallah :KK70: gözümün önünde eriyor dalırslarım 😪
Bi de bayramda değerlensin diye bu ayki borsa paramla da coin aldım çok akıllıyım dimi :KK70: ama geçenki düşüşte de aynısını yapıp birkaç günde %30 karla çıkmıştım niye yine aynısı olmadı :KK70:

Bak şimdi böyle deyince her şartta ekside olan bir benmiyim yaa 🤔
İşte kar yapamadım, 107den 1.4 adet tellor aldım içeride kaldım :)) bu geçici bir alımdı gerçi geri satarım yakında hisse almam lazım.

Ana sepetim kardan zararda idi başta, btc 42lere geldikçe sıfıra sıfır noktasına geldim, allahtan tellor maliyetim 70 dolardı en fazla 90a indi de cüzdanı o tuttu, yoksa diğerlerinin hepsi maliyetimin altında :KK43: mecburen bekleyeceğim artık. hisselerim de genel olarak ekside benim. elime sümük gibi yapışan spek hissemden bi kurtulabilsem diğerleri aylarca eksi olsun hiç önemli değil daha bile iyi.

Twitterdaki fenolara bakılırsa hepsi düşüşü önceden ön gördüğü için dolara geçtiler ve kardalar, zaten hepsi sermayelerini çoktaaan çekmişlerdi :KK70: kriptodaki bu iki tribe hastayım, 1. ben zaten nakite geçmiştim, 2. ana paramı çektim karla devam ediyorum

Twitterdaki fenolara bakılırsa hepsi düşüşü önceden ön gördüğü için dolara geçtiler ve kardalar, zaten hepsi sermayelerini çoktaaan çekmişlerdi :KK70: kriptodaki bu iki tribe hastayım, 1. ben zaten nakite geçmiştim, 2. ana paramı çektim karla devam ediyorum

Of son kisim efsanse hahahaha

Alinti yaptim bol bol okunsun hahahha

İşte kar yapamadım, 107den 1.4 adet tellor aldım içeride kaldım :)) bu geçici bir alımdı gerçi geri satarım yakında hisse almam lazım.

Ana sepetim kardan zararda idi başta, btc 42lere geldikçe sıfıra sıfır noktasına geldim, allahtan tellor maliyetim 70 dolardı en fazla 90a indi de cüzdanı o tuttu, yoksa diğerlerinin hepsi maliyetimin altında :KK43: mecburen bekleyeceğim artık. hisselerim de genel olarak ekside benim. elime sümük gibi yapışan spek hissemden bi kurtulabilsem diğerleri aylarca eksi olsun hiç önemli değil daha bile iyi.

Öff sorma yaa, hepsi karlarının yüzde 5 ini 10 unu içerde tutmuş, arkadaş sizde nasıl bir para var diyesim geliyor :KK70: rüzgar nereye eserse onlarda oraya dönüyor

kripto borsasını normal hisse senedi borsası gibi düşünüp yatırım yapmak her zaman kaybettirir. stop loss koymadan işlem yapmayın. tecrübe ile sabittir. çok canınız yanar

kripto borsasını normal hisse senedi borsası gibi düşünüp yatırım yapmak her zaman kaybettirir. stop loss koymadan işlem yapmayın. tecrübe ile sabittir. çok canınız yanar
Burada çoğunluk trader değil vademiz sene sonu olduğu ve shit coinlerle işimiz olmadığı için stop koymuyoruz

X