Yatırım bizden sorulur! :)

Başka param yok

Heheh

Yahu 700 Kâr görmüştüm. Şimdi 200 liraya düştü:/

Bu coin de az oynak değil onu anladım.
Coin ne altına ne hisseye benzemiyor çok vahşi valla, ve de kesinlikle sağlam psikoloji istiyor. Ben çareyi düşüşlerde cüzdana bakmamakta buldum. Ramazan sonundan beri cüzdanımda toplam ne kadar var bakmadım mesela çünkü bilmek istemiyorum :)) sadece coinlerin birim fiyatları kaç olmuş bildiğim için oradan çıkarım yapabilirim ama gerek yok. Yükselişlerde kuruş kuruş sayıyorum ama

MiHailllll nerdesinnnnnnn nereye gittinnnnnn bizi birakippppppp

Lutfen yarin gel 1 gunluk olsunnnnnn

Herkese merhaba, coinlerdeki düşüşü fırsat bilip emir girdim 500 liralık, azıcık daha düşünce alsin diye... Borsa düşünce, iyice kirimizilari görünce beni de etiketleyin de, borsadan da bir şeyler alacağım :)

Selam kızlar

1800 lira nakit param var. 500 lira da gelecek işimden.

Coinlerden zarardayım

Doğacak bebeğşme 1 gr altın geldi 22 ayar

Nakit parayla altın alsam mı karar veremiyorum

Selam kızlar

Coinlerden zarardayım

Coinlerden zararda degilsiiiin, merak etme her ay böyle dusuyor, sonra tekrar yükseliyor. Enseyi karartmaya hiç gerek yok. Bir sure bakma, yeter:)))

Bdv den uzak duramamış mihail ah mihail

Coinler cortladı. Neo'daydım. Acaba azıcık daha mı ilave edip maliyet düşürsem?
Merhaba daha onceden de yazmistim konuya . Ara ara okuyorum , takipteyim . Msjiniza yazmak istedim .
Suan coinlerde dusus var , yonu belli olmadan alim yapmayin bence .
Biz yaptık ,pismaniz . Simdi beklemek zorundayiz .
Yada hangi coinse ona gore gore hareket edin . Bizimkiler destegin bile cok altina dustu ki cikis yonluydu Ytd

Selam kızlar

Coinlerden zarardayım

Slm . Altin icin cikacak diyorlar , uzun donem icinde her zaman kazandirmistir.
Paraya ihtiyaciniz olmayacaksa ve bebek icin yatirim yapmayi dusunuyorsaniz, ben yerinizde olsaydim temettü hisselerine bakardim ben suan cocuklarim icin biriktiriyorum.
Sepet sekli en iyisi tabi , bir kismiyla altin , bir kismi hisseler. Ytd

Aaaa benim de gozum temettu hisselerinde

Sizin elinizde neler var ytd

Aaaa benim de gozum temettu hisselerinde

Sizin elinizde neler var ytd
Suan alkim ve enkai var uzun donem olarak . Eregligi satmistim cok pismanim ve dusmesini bekliyorum .
Sise de gecen hafta almadigim icin pismanim duserse alacagim .

Suanki biriktirmek istediklerim :
Alkim
Eregli veya İsdemir
Enkai
Sise
Algyo
Dusunuyorum
Ytd
Siz hangi hisseleri dusunuyorsunuz?

Benim de listem su sekilde

Eregli
Vesbe
Toasa
Hektas

Ytd

Su an elimde farkli hisseler de var ama onlar yukselince satilip bu dordu ile yola devam edilecek insallah

Sonra da yeni hisseler gelir insallah :) toplamda 7 10 falan demisler genelde

Hisse almak istiyordum uzun zamandır. Uzun vadeli. İyice araştırmam lazım

Pislik ya gece yatakta düşünüyorum Trump gibi bunuda Twitter dan atsalar diye Nekadar gıcık olduysam artık
Ya Twitter'da birisini takip ediyorum bitcoin 60 000 lerdeyken 30 000 lere dusus bekliyorum yazmisti da inanmamistim . Elon bahane yon asagi demisti. Simdi dedigi cikacak mi gorecegiz. Ama ins cikmaz yada alt coinler dusmesin en azindan .
Neye girdiysek dusuyor . Borsada iyi hisselerde düşüsu sikinti yapmiyorum da . Coinler ah coinler...

Benim de listem su sekilde

Eregli
Vesbe
Toasa
Hektas

Ytd

Su an elimde farkli hisseler de var ama onlar yukselince satilip bu dordu ile yola devam edilecek insallah

Sonra da yeni hisseler gelir insallah :) toplamda 7 10 falan demisler genelde
Taosa ve vesbe de iyi evet . Cok denk geldim .
Benim de elimde suan baska hisseler var , en az eylule kadar tutmak istiyorum bakalim

Size bakip bakip iç geçiriyorum.ben niye beceremiyorum birikim yapmayı diyorum. İsviçre de yaşıyorum. sizce geldigim de frank olarak mı atsam bankaya, yoksa altın mı almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…