- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.821
Coin ne altına ne hisseye benzemiyor çok vahşi valla, ve de kesinlikle sağlam psikoloji istiyor. Ben çareyi düşüşlerde cüzdana bakmamakta buldum. Ramazan sonundan beri cüzdanımda toplam ne kadar var bakmadım mesela çünkü bilmek istemiyorum :)) sadece coinlerin birim fiyatları kaç olmuş bildiğim için oradan çıkarım yapabilirim ama gerek yok. Yükselişlerde kuruş kuruş sayıyorum amaBaşka param yok
Heheh
Yahu 700 Kâr görmüştüm. Şimdi 200 liraya düştü:/
Bu coin de az oynak değil onu anladım.
Coin ne altına ne hisseye benzemiyor çok vahşi valla, ve de kesinlikle sağlam psikoloji istiyor. Ben çareyi düşüşlerde cüzdana bakmamakta buldum. Ramazan sonundan beri cüzdanımda toplam ne kadar var bakmadım mesela çünkü bilmek istemiyorum :)) sadece coinlerin birim fiyatları kaç olmuş bildiğim için oradan çıkarım yapabilirim ama gerek yok. Yükselişlerde kuruş kuruş sayıyorum ama
HaydaaaMiHailllll nerdesinnnnnnn nereye gittinnnnnn bizi birakippppppp
Lutfen yarin gel 1 gunluk olsunnnnnn
Coinlerden zararda degilsiiiin, merak etme her ay böyle dusuyor, sonra tekrar yükseliyor. Enseyi karartmaya hiç gerek yok. Bir sure bakma, yeter:)))Selam kızlar
1800 lira nakit param var. 500 lira da gelecek işimden.
Coinlerden zarardayım
Doğacak bebeğşme 1 gr altın geldi 22 ayar
Nakit parayla altın alsam mı karar veremiyorum
Merhaba daha onceden de yazmistim konuya . Ara ara okuyorum , takipteyim . Msjiniza yazmak istedim .Bdv den uzak duramamış mihail ah mihail
Coinler cortladı. Neo'daydım. Acaba azıcık daha mı ilave edip maliyet düşürsem?
Günaydın kızlar️ Bereketli bi hafta olsun inşallah
Elon Musk seninde abv
Slm . Altin icin cikacak diyorlar , uzun donem icinde her zaman kazandirmistir.Selam kızlar
1800 lira nakit param var. 500 lira da gelecek işimden.
Coinlerden zarardayım
Doğacak bebeğşme 1 gr altın geldi 22 ayar
Nakit parayla altın alsam mı karar veremiyorum
Aaaa benim de gozum temettu hisselerindeSlm . Altin icin cikacak diyorlar , uzun donem icinde her zaman kazandirmistir.
Paraya ihtiyaciniz olmayacaksa ve bebek icin yatirim yapmayi dusunuyorsaniz, ben yerinizde olsaydim temettü hisselerine bakardimben suan cocuklarim icin biriktiriyorum.
Sepet sekli en iyisi tabi , bir kismiyla altin , bir kismi hisseler. Ytd
Pislik ya gece yatakta düşünüyorum Trump gibi bunuda Twitter dan atsalar diyeYa biri soyle yazmis cok hosuma gitti
Herkese iyi bayramlar elon musk haric hahhha
Suan alkim ve enkai var uzun donem olarak . Eregligi satmistim cok pismanim ve dusmesini bekliyorum .Aaaa benim de gozum temettu hisselerinde
Sizin elinizde neler var ytd
Suan alkim ve enkai var uzun donem olarak . Eregligi satmistim cok pismanim ve dusmesini bekliyorum .
Sise de gecen hafta almadigim icin pismanimduserse alacagim .
Suanki biriktirmek istediklerim :
Alkim
Eregli veya İsdemir
Enkai
Sise
Algyo
Dusunuyorum
Ytd
Siz hangi hisseleri dusunuyorsunuz?
Hisse almak istiyordum uzun zamandır. Uzun vadeli. İyice araştırmam lazımSlm . Altin icin cikacak diyorlar , uzun donem icinde her zaman kazandirmistir.
Paraya ihtiyaciniz olmayacaksa ve bebek icin yatirim yapmayi dusunuyorsaniz, ben yerinizde olsaydim temettü hisselerine bakardimben suan cocuklarim icin biriktiriyorum.
Sepet sekli en iyisi tabi , bir kismiyla altin , bir kismi hisseler. Ytd
Ya Twitter'da birisini takip ediyorum bitcoin 60 000 lerdeyken 30 000 lere dusus bekliyorum yazmisti da inanmamistim . Elon bahane yon asagi demisti. Simdi dedigi cikacak mi gorecegiz. Ama ins cikmazPislik ya gece yatakta düşünüyorum Trump gibi bunuda Twitter dan atsalar diyeNekadar gıcık olduysam artık
Taosa ve vesbe de iyi evet . Cok denk geldim .Benim de listem su sekilde
Eregli
Vesbe
Toasa
Hektas
Ytd
Su an elimde farkli hisseler de var ama onlar yukselince satilip bu dordu ile yola devam edilecek insallah
Sonra da yeni hisseler gelir insallah :) toplamda 7 10 falan demisler genelde