- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.761
hemen bir yatırım planlaması yapalım ceycey yoksa yerim ben o parayı biliyom kendimihesap no mu yazıyorum mihail.sen çarçur edersin şimdi o parayı bende dursun
boğa ayı falan dedüüüü.grubumuza onu da alalım.kesin zengünn eder hepimiziOff dayanamadım okudum
Artık bir astroloji uzmanıyam
aman dur allasen kafamızı dinliyoruz şuradaboğa ayı falan dedüüüü.grubumuza onu da alalım.kesin zengünn eder hepimizi
Kimmiş onu diyen yahubüyük yatırımcı diyor kiaralar ve altınlar asla bankaya yatırılmayacak güvenilmeyecek yastık altına istiflenecek . vardır bir bildiği yarın çekeyim bütün paramı bankadan
iki satırlık fikirle olmaz ki.kısa vade yatırımları var orta ve uzun vade yatırımları var.devamlı takip etmeniz gerekenler var alıp unutsanızda olurlar var.ne diyelim ki size şimdi?Kızlaar burda yatırıma kafası çalışan çok kadın görüyorum bir öneri istesem
10 bin tl nakit para ile nasıl bir yatırım yapardınız?
altın-döviz-borsa hisseleri veya başka bir fikir
Canım Türkçe konuşsan biraz hiçbişey anlamadımÇok ilginç bir olay gerçekten de. Piyasa kilit şu an gas ücretleri feci artmış, vitalik shitleri öldürüyor şu an. An be an detaylar şu twitte var
Shiba vs gibi son zamanların popüler köpekli coinleri düşüyor bennu durum bundan ibaret :))Canım Türkçe konuşsan biraz hiçbişey anlamadım
Peki mihicim bu durum bizi sürekli düşen ama hikayesi olan coinlerimize yarar mı?Shiba vs gibi son zamanların popüler köpekli coinleri düşüyor bennu durum bundan ibaret :))
Yarar inşallah yuppim shit coinlerdeki hacim bunlara gelir diye umalımPeki mihicim bu durum bizi sürekli düşen ama hikayesi olan coinlerimize yarar mı?
Elona karşı ayar veriliyor yaniShiba vs gibi son zamanların popüler köpekli coinleri düşüyor bennu durum bundan ibaret :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?