Ben de ona hediye alacaktım devam etseydik, ona hediye alacağım parayla da diğer hisseleri alırım :)))
200-300 liralık hediye de geri verilmez ay boşver, amma kastı bu kız da falan olur :))
Zaten ilk görüşme için kendince büyük yatırım yapmamıştır gözde çıkarabileceği bişey almıştır, bunu söylemesi üzücü ama maalesef bu şekilde düşünüyorlar :))

Yazdığın rakamdan daha az hatta:)) bir de hediyeyi bahane edip yazdığımı düşünür diye hiç yazasım da gelmiyordu aslında :)

Ben de bir gecede ayı sezonuna gireceğiz korkusuyla stop koymuştum ama nisanda feci patlattılar :)) o yüzden ben de artık senin gibi düşünüyorum bibi demirden korksak trene binmezdik
işte cesaret işte feraset işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adamlık işte Mihail Zoscenko

Yazdığın rakamdan daha az hatta:)) bir de hediyeyi bahane edip yazdığımı düşünür diye hiç yazasım da gelmiyordu aslında :)
Aynen öyle, tribe girdi falan der boşver. Uzun ilişki olur da pahalı bi hediyedir o zaman ben olsam iade ederdim kul hakkı açısından o da. ama burada zaten kendini zora sokacak bir hediye almamıştır. hayırlısı olsun next diyeceğiz napalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…