- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.441
200-300 liralık hediye de geri verilmez ay boşver, amma kastı bu kız da falan olur :))Ben de ona hediye alacaktım devam etseydik, ona hediye alacağım parayla da diğer hisseleri alırım :)))
Olum diye yazınca sadece adamlara demişim saymasınlar isabel sen deBenim spek hissemi de düşürüyor nomıssız tahtacı. hırsızsınız olum hepiniz haram o çaldığınız paralar, olur da burayı okursanız görün bunları
Yazdığın rakamdan daha az hatta:)) bir de hediyeyi bahane edip yazdığımı düşünür diye hiç yazasım da gelmiyordu aslında :)200-300 liralık hediye de geri verilmez ay boşver, amma kastı bu kız da falan olur :))
Zaten ilk görüşme için kendince büyük yatırım yapmamıştır gözde çıkarabileceği bişey almıştır, bunu söylemesi üzücü ama maalesef bu şekilde düşünüyorlar :))
işte cesaret işte feraset işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adamlık işteBen de bir gecede ayı sezonuna gireceğiz korkusuyla stop koymuştum ama nisanda feci patlattılar :)) o yüzden ben de artık senin gibi düşünüyorum bibi demirden korksak trene binmezdik
Seçim otibisimi getirinnnnn
Aynen öyle, tribe girdi falan der boşver. Uzun ilişki olur da pahalı bi hediyedir o zaman ben olsam iade ederdim kul hakkı açısından o da. ama burada zaten kendini zora sokacak bir hediye almamıştır. hayırlısı olsun next diyeceğiz napalım :))Yazdığın rakamdan daha az hatta:)) bir de hediyeyi bahane edip yazdığımı düşünür diye hiç yazasım da gelmiyordu aslında :)
Puhaahhaahahaaha sesli guldum hahahahOlum diye yazınca sadece adamlara demişim saymasınlar isabel sen de
Parti kur oy vericemSeçim otibisimi getirinnnnn
Nasıl olacak ki o? Btc türk falan tamam da binance masakı sallamaz kiCoinlerin denetimi masak a aktarılmış.10.000 tl nin üstündeki işlemleri firmalar 10 gün içinde masaka bildirecekmiş.
Ondan bahsetmediler nasıl olacak diye,muhtemelen bankalardan alacaklardır bilgiyiNasıl olacak ki o? Btc türk falan tamam da binance masakı sallamaz kibankalara girişte mi bildirim yapılacak ki
Neden binance kullaniyoruzNasıl olacak ki o? Btc türk falan tamam da binance masakı sallamaz kibankalara girişte mi bildirim yapılacak ki
sanayi bebesi halkının yanında partisi mi olsa adı ha ha haParti kur oy vericem
Varsa cüzdanında btcsanayi bebesi halkının yanında partisi mi olsa adı ha ha ha
partiye bağış olarak coin mi vereceğiz şimdi?ben de yok ta ben ne vereceğim?Varsa cüzdanında btc
Ver oyunu sanayi bebesine
sen pırlanta verpartiye bağış olarak coin mi vereceğiz şimdi?ben de yok ta ben ne vereceğim?
aslaa vermemmmm.pahalanmışlar bit kadarını bile alamammmmmm vermemmmmm.ben eccük dolar veririmsen pırlanta ver
memlekete hizmet için yawaslaa vermemmmm.pahalanmışlar bit kadarını bile alamammmmmm vermemmmmm.ben eccük dolar veririm
yokkk gene olmazzzz.bu arada mune hanımın keki nasıl oldu acaba?kabarmadıysa ve kakao yanlış yerdeyse vayy halimeeememlekete hizmet için yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?