- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.421
Param bitti üüüüü eccük borç ver yesa hisse almadan duramıyorum bağımlı oldumVesbe 49.6 görünce dayanamadım 2 lot daha aldım:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Param bitti üüüüü eccük borç ver yesa hisse almadan duramıyorum bağımlı oldumVesbe 49.6 görünce dayanamadım 2 lot daha aldım:)
Ay ben de ya hele maliyetimin altına düşerse hemen alıp maliyeti aşağıya çekmek istiyorum haahahhParam bitti üüüüü eccük borç ver yesa hisse almadan duramıyorum bağımlı oldum![]()
Anaaaaammmmm başladı ve bitti miiii noraKızlar size bir şey sormak istiyorum ifşa olmamak için çok detay vermeyeyim :) biriyle 1 ay telde konuşsanız sonra yüz yüze görüşseniz, görüştüğünüz kişi görüşmede size ufak bir hediye verse, görüşmeden 3-5 gün sonra siz bitirseniz hediyeyi geri verir misiniz? Konuyu bilen biliyor da çok detay vermek istemiyorum![]()
Hediye değerli değilse geri verilmezKızlar size bir şey sormak istiyorum ifşa olmamak için çok detay vermeyeyim :) biriyle 1 ay telde konuşsanız sonra yüz yüze görüşseniz, görüştüğünüz kişi görüşmede size ufak bir hediye verse, görüşmeden 3-5 gün sonra siz bitirseniz hediyeyi geri verir misiniz? Konuyu bilen biliyor da çok detay vermek istemiyorum![]()
Anaaaaammmmm başladı ve bitti miiii nora
Çocuk pislik mi çıktı
Not: kız ne sormuş ben ne yazıyorum ama
Az kaldı erkek milleti işte topunun boynu altında kala diyeceksin ha ha haAnaaaaammmmm başladı ve bitti miiii nora
Çocuk pislik mi çıktı
Not: kız ne sormuş ben ne yazıyorum ama
hediye ile 2 ya da 3 vesbe hissesi alınır :)Hediye değerli değilse geri verilmez
O zaman verilmez telefon takı saat gibi pahalı olsaydı hemen ver derdimhediye ile 2 ya da 3 vesbe hissesi alınır :)
içime sinmedi yesa yaa huzursuz hissediyordum bitirdim.![]()
ahaha yesaaaaaaIçine sinmedigi an bitirmen 10 numara hareket nora çok iyi yapmissin
Hédiyeyi de dolap uygulmasinda sat, hisse al hahaah
Bak yatırıma bağladım:)
Noranin hediyesi ile alınabilecek hisseler
2 3 vesbe
1 koza
30 hlkbank
15 hektas
7 ereğli
Haahahahh
Zengin olmuşum haberim yok![]()
Yok hepsi bi anda değil birini seçeceksin
Ooooooo sen ne yaptın öyle hepsi birden hahhah
Hayırlı olsun umarım kazanırsınKalekimden 988 tl lik lot istemistim 11 tl geri vermiş demek ki çoğu kişi girmemiş baya lot vermiş![]()
Ben de bir gecede ayı sezonuna gireceğiz korkusuyla stop koymuştum ama nisanda feci patlattılar :)) o yüzden ben de artık senin gibi düşünüyorum bibi demirden korksak trene binmezdikStop bence kayip demek zaten her türlü takip edemiceksem zaten niye goreyim inince satmak zararina satmak demek h8c bana gore değil stoplar