- 23 Ağustos 2020
- 6.709
- 12.659
- 198
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.301
Sizde hangi aşılar var ?ben ne bulursam onu olacağım valla.canıma tak dedi artık hapis hayatı yaşamak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde hangi aşılar var ?ben ne bulursam onu olacağım valla.canıma tak dedi artık hapis hayatı yaşamak
biontech ve sinovac var biz deSizde hangi aşılar var ?
İkisininde yan etkileri çok az .biontech ve sinovac var biz de
evet aşıdan öleni hiç duymadımİkisininde yan etkileri çok az .
Ah ah aynen öyleben hiçbir şey gömmedim hayatım boyunca.inanmam ama oyun gibi geldiğinden yapanları izlerim mutlu ediyor inanları bu tür şeyler kısa sürede olsa.bu hayatta herşey olacağına varıyor ne kadar da uğraşsan
Burda oldu bir kaç olay . Akciğerlerde kan pıhtılaşması görüldü vsevet aşıdan öleni hiç duymadım
Herseyde vardir bir hayir bazen dileklerimiz bizim için hayirsizsa olmuyir ne kadar çaba gostersekteAh ah aynen öyle
Hıdrellezde dilediğim dilek ,uğruna deli gibi çaba gösterip elimden gelen herşeyi ama herşeyi yapmama rağmen feci şekilde sonuçlandı
Gecen bir arkadasim sinovac in korumasi az ama normal asilardan farki yok daha guvenilir tarzi birsey anlattı tabi ben fransiz kaldimİkisininde yan etkileri çok az .
O aşı hakkında pek bir bilgim yok ama sanırım zayıflatılmış virüslerden yapılan bir aşı . Vücuda girdiği anda zarar etkisi az ama antikor üretmeye yetecek kadar güçlüyse en iyisi o aslında .Gecen bir arkadasim sinovac in korumasi az ama normal asilardan farki yok daha guvenilir tarzi birsey anlattı tabi ben fransiz kaldim
sağlıkçı akrabalarım sinovac önerdi bana.tabi bulabilirsemGecen bir arkadasim sinovac in korumasi az ama normal asilardan farki yok daha guvenilir tarzi birsey anlattı tabi ben fransiz kaldim
Insallah canim bir an once olursunsağlıkçı akrabalarım sinovac önerdi bana.tabi bulabilirsem![]()
dilenciler gibi aşı yapılan yerlerin önünde mi beklesem?belki biontech randevusuna gelmeyen olur aşı ziyan olmadan bana yaparlarrr.Insallah canim bir an once olursun
Aslında aşı randevusu alıp olmayana ceza verilse kimse öyle bişey yapamaz.yazık günah ya, herkesin hakkına girmek bu yaptıklarıdilenciler gibi aşı yapılan yerlerin önünde mi beklesem?belki biontech randevusuna gelmeyen olur aşı ziyan olmadan bana yaparlarrr.![]()
Maşallah dilek resmi değil picassoYaaa keşke gomebilsek...
Ben son on yıldır her hidirellezde mutlaka gomerdim dileğimi,
Dün de hazirladim ettin
Eki Görüntüle 2843238
Ama gece inmeye üşendim, zaten bildiğim bir gül ağacı da yok, 'amaaan' dedim vazgeçtim
Ve bu sabah gelen mesaj
Eki Görüntüle 2843240
Aylardır beklediğim uçağım iptal edilmiş
Resmen 'madem dileğini için gece gul fidesi aramaya bile üşeniyorsun,al sana dilek' dedi evren bana![]()
Benim bu kollarım ne olacak bi sorsanakızlar bu arada bugünden itibaren gene doktorlar grubundayım.tam 9 uzman doktor var ha bir de işsiz ben.gruptaki kadınlarda adamlarda çok özlemişler beni neden acaba?![]()
estetik doktoru yok aralarında ama genel cerrah varBenim bu kollarım ne olacak bi sorsana![]()
Hahaha yok kızestetik doktoru yok aralarında ama genel cerrah varsorayım bakayım bedava yapılıyormuymuş