• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hiçbir şey gömmedim hayatım boyunca.inanmam ama oyun gibi geldiğinden yapanları izlerim mutlu ediyor inanları bu tür şeyler kısa sürede olsa.bu hayatta herşey olacağına varıyor ne kadar da uğraşsan
Ah ah aynen öyle
Hıdrellezde dilediğim dilek ,uğruna deli gibi çaba gösterip elimden gelen herşeyi ama herşeyi yapmama rağmen feci şekilde sonuçlandı

Ah ah aynen öyle
Hıdrellezde dilediğim dilek ,uğruna deli gibi çaba gösterip elimden gelen herşeyi ama herşeyi yapmama rağmen feci şekilde sonuçlandı
Herseyde vardir bir hayir bazen dileklerimiz bizim için hayirsizsa olmuyir ne kadar çaba gostersekte

Gecen bir arkadasim sinovac in korumasi az ama normal asilardan farki yok daha guvenilir tarzi birsey anlattı tabi ben fransiz kaldim
O aşı hakkında pek bir bilgim yok ama sanırım zayıflatılmış virüslerden yapılan bir aşı . Vücuda girdiği anda zarar etkisi az ama antikor üretmeye yetecek kadar güçlüyse en iyisi o aslında .

Dün resim çizip gömemedim ama hep güzel dilekler diledim.. Önemli olan niyet dileğimizin gerçekleştirmek için gösterdiğimiz çaba...
Hıdırellez vakti geçti diye üzülmeyelim Güzel düşünelim hayallerimizin arkasından hiç durmadan yorulmadan koşalım hepsi sonunda gerçek olacak ❤️

dilenciler gibi aşı yapılan yerlerin önünde mi beklesem?belki biontech randevusuna gelmeyen olur aşı ziyan olmadan bana yaparlarrr. :rolleyes:
Aslında aşı randevusu alıp olmayana ceza verilse kimse öyle bişey yapamaz.yazık günah ya, herkesin hakkına girmek bu yaptıkları

Yaaa keşke gomebilsek...
Ben son on yıldır her hidirellezde mutlaka gomerdim dileğimi,
Dün de hazirladim ettin
Eki Görüntüle 2843238
Ama gece inmeye üşendim, zaten bildiğim bir gül ağacı da yok, 'amaaan' dedim vazgeçtim
Ve bu sabah gelen mesaj
Eki Görüntüle 2843240
Aylardır beklediğim uçağım iptal edilmiş 😯😯😯
Resmen 'madem dileğini için gece gul fidesi aramaya bile üşeniyorsun,al sana dilek' dedi evren bana 😭
Maşallah dilek resmi değil picasso :27:

estetik doktoru yok aralarında ama genel cerrah var :rolleyes: sorayım bakayım bedava yapılıyormuymuş
Hahaha yok kız 🤣 onu sormamıştım ama olsundu onunsor sen 🤣
Benim omuz ve üst kollarimda bi sikıntı var cok yukarıda kaldiramıyorum bide gücü yok güc kaybıda var emar falan cekildim zedelenme var dediler ama yok yani kullanamiyorum doğru düzgün ki rahat 8 aydır vardir hiç geçmez mi ya hoş internette okudum bu tarz seyler çok zor gecermis 🥴

Selam teyzeler 👻

Eklentiler

• Screenshot_20210506-224139_Gallery.webp
    Screenshot_20210506-224139_Gallery.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 59
Back