- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.221
Aa öylemi olmuş . Bugün gazeteye bakmadım daha birazdan bakarım. Ama maclar durduruldu diye biliyorum.nerelerdesin sen?isveçte maç yüzünden olaylar mı ne çıkmış.haberleri senden alalımmm
Afiyetler olsunGönüllüler bir olsun cayimla sana eşlik ediyorum su anda
Yok yarınki oruca hazırlık her boş vaktimde su içiyorumHayırdır ? Tuzlu bişeyler mi yedin yoksa ?
Ahh mac deyince bir içim gitmisti sizin oralarda seyircili mi maclar diyecektim bende . Su pandemi de stada gitmeyi özledim benAa öylemi olmuş . Bugün gazeteye bakmadım daha birazdan bakarım. Ama maclar durduruldu diye biliyorum.
Ramazan başlayalı kahve içemedim özledim ya, bayramın ilk günü bir litre demleyeceğim :))kahvemi aldım geldımee nerde kalmıştık
Her zaman son atımlık tuzumuz var dimi artecimAkar akaar akaarr
Sürekli tuvalete gitmekten susuz kalacaksınYok yarınki oruca hazırlık her boş vaktimde su içiyorum
Bende bende . Festivalleri konserleri özledim . Hatta arada ezilmeyi bile özledimAhh mac deyince bir içim gitmisti sizin oralarda seyircili mi maclar diyecektim bende . Su pandemi de stada gitmeyi özledim ben
En kotu ilk kuralin içinden geçer arti para kullanırız (akbank sıyırmış arti paramı arttırmak istiyor simdi de ille borç batağına çekmeye çalışıyor bu banka beni diyorum ev hanimiyim ben dinlemiyor)Her zaman son atımlık tuzumuz var dimi artecim
Niye içmiyorsun ?Ramazan başlayalı kahve içemedim özledim ya, bayramın ilk günü bir litre demleyeceğim :))
Kapanmada marketler açık mı ? Yada açıksa serbestçe gidiliyormu ?Her zaman son atımlık tuzumuz var dimi artecim
Evet açık canım, isteyen istediği gibi gidiyorKapanmada marketler açık mı ? Yada açıksa serbestçe gidiliyormu ?
Kapalı olan yer neresi ozaman ? Daha doğrusu kapanmanın anlamı ne ? Zaten fakirlik sınıfında olan bir milleti açlıkla mı terbiye etmek yoksa ???Evet açık canım, isteyen istediği gibi gidiyor
Kahveyi sabah severim ben öğleden sonra veya akşam canım istemez pek, oruç olunca sabah da içemiyorum haliyle. O kokuyla sabah işlere koyulmayı özledim :))Niye içmiyorsun ?
Neyse az kaldı , göz açıp kapayıncaya kadar geçerKahveyi sabah severim ben öğleden sonra veya akşam canım istemez pek, oruç olunca sabah da içemiyorum haliyle. O kokuyla sabah işlere koyulmayı özledim :))
Daha bana kayfe makinası alıcaksınız be oldu benim coin alir mı bana kayfe makinasiRamazan başlayalı kahve içemedim özledim ya, bayramın ilk günü bir litre demleyeceğim :))
Daha hasat zamanı gelmedi bibi, kahve makinesi edene kadar satmayacam kaileriDaha bana kayfe makinası alıcaksınız be oldu benim coin alir mı bana kayfe makinasi
Valla o ne hiç anlamadim ama sen yapiyorsan vardir bi bildiğinDaha hasat zamanı gelmedi bibi, kahve makinesi edene kadar satmayacam kaileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?