- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.633
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.261
Valla şey düsündüm 2 en kötü 3 tavan görürsem cikıcam muhtemelen o sabahki sinir harbini bende çekemiyomYani bu bakış açısıyla çok mantıklı
Ama ben naif insanım bibi bu halka arzları takip ederken minik kalbim ve tansiyonum seyriyor
Yoksa hepimiz az veya çok karla çıktık yıhyıhyıh
Hedef fiyat değil ama vade belirledim yuppim, sonbaharda bozduracağım artık kısmetimde ne varsa :)) hiç dokunmuyorum, geçenki stop patlatmadan zarar edince artık stop da koymadım anasını satıyımMihi sen süremi belirledin kendine,yoksa hedef fiyatmı belirledin? Hiç dokunmuyorsun dimi o zamana kadar?
İnşallah o zamana çok çok artarlar canımmHedef fiyat değil ama vade belirledim yuppim, sonbaharda bozduracağım artık kısmetimde ne varsa :)) hiç dokunmuyorum, geçenki stop patlatmadan zarar edince artık stop da koymadım anasını satıyıminsin çıksın istediği kadar
dia ve trb ağırlıkta olmak üzere toplam 6-7 çeşit coinim var onları da değiştirmedim baştan beri.
ahahah koptum
Soğuk cüzdanmı kullanıyorsun mihail ben açıp açıp bakıyorum parmak tiryakisi oldum, aslında alıp unutmak istediklerimde var ama göz önünde olunca elim durmuyorHedef fiyat değil ama vade belirledim yuppim, sonbaharda bozduracağım artık kısmetimde ne varsa :)) hiç dokunmuyorum, geçenki stop patlatmadan zarar edince artık stop da koymadım anasını satıyıminsin çıksın istediği kadar
dia ve trb ağırlıkta olmak üzere toplam 6-7 çeşit coinim var onları da değiştirmedim baştan beri.
Yok binance cüzdanda duruyor öyle, cz üstüne yatmaz inşallah, çok ayıp eder yani :))Soğuk cüzdanmı kullanıyorsun mihail ben açıp açıp bakıyorum parmak tiryakisi oldum, aslında alıp unutmak istediklerimde var ama göz önünde olunca elim durmuyor
Adam 1-2 yıl öncesine kadar hayatımızda bir yazılımcıdan ibaretti, eşiyle kolkola sokakta yürürken görsem tanımazdım, koronavirüsü dünyaya Bill saldı, hepimizi virüsleyip sonra çipleyecek derken artık eşiyle boşanacak mı geyiği yapıyoruzahahah koptum
Ama spiker çok güzel özetlemişAdam 1-2 yıl öncesine kadar hayatımızda bir yazılımcıdan ibaretti, eşiyle kolkola sokakta yürürken görsem tanımazdım, koronavirüsü dünyaya Bill saldı, hepimizi virüsleyip sonra çipleyecek derken artık eşiyle boşanacak mı geyiği yapıyoruz
Bill servetini eşine kaptıracağını bilse önce onu virüslemez miydi
Önümüzdeki yıl takvim yaprakları arkasındaki kız ismi erkek ismi kısmına eklenecek isimler Bill Gates, Elon Musk, Melinda Gates, benim favori ismim X Æ A-12 Musk
İsmi yazmaya çalışan nüfus memuruna Allah yardım etsin
Ama spiker çok güzel özetlemişdöndürüp döndürüp izleyip gülüyorum valla
Vay vay vayKızlar size yetişemiyorum çünküsü bir gözüm hep binance ekranında
Şu adamın yerine geçmeme az kaldı:)
Şaka bir yana coinde anaparam 1000 şuan 300 kâr var. Allah bereket versin valla.
Borsada ise zararı kapattım artık 200 Kâr var. Amma göbeğim çatladı yaneee.. :)
Olsundu hepsi deneyimdi bana çok şey kattı.
Emeği geçen tüm arkadaşlarım teşekkürler size, sayenizde epey ilerledim ben bu konuda.
Mune abla topigin basligini ben değişebiliyor muyum yoksa sen mi değiştirebilirsin?
Öyleyse değişirsen sevinirim. Yatırım bizden sorulur olsun.
Yakışır demi kızlar hehehe
Ver coşkuyuYakışır demi kızlar hehehe
Ver coşkuyuBu performansla sizler ICBC, JP Morgan, BNP Paribas, Bank Of Amerika gibi dünyanın top 20'sine girecek sermayeye ulaşır kendi bankanızı bile kurarsınız
Gül ağacına hala bir şeyler gömebiliyor muyuz, ben bir de banka çizip koyayım, jp morgan kadar param olsun yeter
O işleryesa cigimizdan sorulur abla.
Akşam ondan cevap beklerken uyudum kaldım ben de yapamadım. :/
Oluyorsa yapivereyim valla aklim kaldı.
Inşallah inşallah bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?