Yani bu bakış açısıyla çok mantıklı
Ama ben naif insanım bibi bu halka arzları takip ederken minik kalbim ve tansiyonum seyriyor

Yoksa hepimiz az veya çok karla çıktık yıhyıhyıh
Valla şey düsündüm 2 en kötü 3 tavan görürsem cikıcam muhtemelen o sabahki sinir harbini bende çekemiyom

Mihi sen süremi belirledin kendine,yoksa hedef fiyatmı belirledin? Hiç dokunmuyorsun dimi o zamana kadar?
Hedef fiyat değil ama vade belirledim yuppim, sonbaharda bozduracağım artık kısmetimde ne varsa :)) hiç dokunmuyorum, geçenki stop patlatmadan zarar edince artık stop da koymadım anasını satıyım insin çıksın istediği kadar

dia ve trb ağırlıkta olmak üzere toplam 6-7 çeşit coinim var onları da değiştirmedim baştan beri.

İnşallah o zamana çok çok artarlar canımm

Soğuk cüzdanmı kullanıyorsun mihail ben açıp açıp bakıyorum parmak tiryakisi oldum, aslında alıp unutmak istediklerimde var ama göz önünde olunca elim durmuyor

galatayı zararına satmamak için direniyorum. -32 tl de. (
biraz daga gaza gelsem başlicam karına deyip satıp kurtulacam ve halka arz olayını ortadan tamamen kaldırıcam ama 32 tl de az değil deyip duruyorum.

Adam 1-2 yıl öncesine kadar hayatımızda bir yazılımcıdan ibaretti, eşiyle kolkola sokakta yürürken görsem tanımazdım, koronavirüsü dünyaya Bill saldı, hepimizi virüsleyip sonra çipleyecek derken artık eşiyle boşanacak mı geyiği yapıyoruz

Bill servetini eşine kaptıracağını bilse önce onu virüslemez miydi

Önümüzdeki yıl takvim yaprakları arkasındaki kız ismi erkek ismi kısmına eklenecek isimler Bill Gates, Elon Musk, Melinda Gates, benim favori ismim X Æ A-12 Musk
İsmi yazmaya çalışan nüfus memuruna Allah yardım etsin

Ama spiker çok güzel özetlemiş döndürüp döndürüp izleyip gülüyorum valla

Kızlar size yetişemiyorum çünküsü bir gözüm hep binance ekranında

Şu adamın yerine geçmeme az kaldı:)

Şaka bir yana coinde anaparam 1000 şuan 300 kâr var. Allah bereket versin valla.
Borsada ise zararı kapattım artık 200 Kâr var. Amma göbeğim çatladı yaneee.. :)

Olsundu hepsi deneyimdi bana çok şey kattı.
Emeği geçen tüm arkadaşlarım teşekkürler size, sayenizde epey ilerledim ben bu konuda.

Mune abla topigin basligini ben değişebiliyor muyum yoksa sen mi değiştirebilirsin?
Öyleyse değişirsen sevinirim. Yatırım bizden sorulur olsun.
Ayy değişebiliyormuşum yaptım bile :)

Yakışır demi kızlar hehehe

Eklentiler

• 20210506_145716.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 60
Vay vay vay

Konu sahibi bir dondu pir dondu

Başlık bile değişiyor yuuppiiiioiiooo

Yakışır demi kızlar hehehe
Ver coşkuyu Bu performansla sizler ICBC, JP Morgan, BNP Paribas, Bank Of Amerika gibi dünyanın top 20'sine girecek sermayeye ulaşır kendi bankanızı bile kurarsınız
Gül ağacına hala bir şeyler gömebiliyor muyuz, ben bir de banka çizip koyayım, jp morgan kadar param olsun yeter

O işler yesa cigimizdan sorulur abla.
Akşam ondan cevap beklerken uyudum kaldım ben de yapamadım. :/
Oluyorsa yapivereyim valla aklim kaldı.

Inşallah inşallah bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…