- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.633
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.181
Bende işte uğraşamiyorumBaktım şimdi bibim ama benim kafam götürmez bu kadar tantanayı, normal dua edeyim benya da ilmekinki gibi ağacın altına gömeyim akşam tatlış olur :))
Geçen gün Suzan Kardeş anlatıyordu, yumurtaları soğan kabuğuyla kaynatın kırmızı yumurtalarınız olsun onu yüzünüze sürün güzellik için, kırmızı iplerden dilek bileklikleri yapın sağlık vb için ayrı bileklikler olacakmış, bir de mum yakın balkonda üstünden atlayın diyorduBaktım şimdi bibim ama benim kafam götürmez bu kadar tantanayı, normal dua edeyim benya da ilmekinki gibi ağacın altına gömeyim akşam tatlış olur :))
yAA BEN HİÇ YAPMADIM HAYATIMDA BU HIDRELLEZ ŞEYSİNDEN, ay caps lock açık kalmış pardon kapatıp devam edeyimne yapmam gerekiyor yesam bana da söyler misin, dilek falan mı diliyoruz :)) uğur getirsin niyetiyle yapayım ben de :)
Olur abla ya önemli olan niyetGeçen gün Suzan Kardeş anlatıyordu, yumurtaları soğan kabuğuyla kaynatın kırmızı yumurtalarınız olsun onu yüzünüze sürün güzellik için, kırmızı iplerden dilek bileklikleri yapın sağlık vb için ayrı bileklikler olacakmış, bir de mum yakın balkonda üstünden atlayın diyordu
Güzellik için artık bana çok geç, bu suratı komple yumurtaya bulasam nafile, bileklik olabilir, mum yerine biri çakmak yaksa ben atlasam olur mu bilenler cevaplarda sevinirim
Ve hayırlı yatırımlar, Hıdırellezden sizler için dileğim elinizi attığınız yerden altın, dolar euro fışkırsın
Yaa bu çok tatlış yesam ben de yapayım bundan :)Canım valla 100 bin tane şey yazmışlar ben yapamam o kadar
Indik kapının önüne gül 'ün altına 2 tane 1 cent ve 10 kuruş gomduk allahimmmmm bol para hayırlısıyla dedik
Sonra gittik cam ağacının altına ben yatak robot süpürge kurutma makinası ve düdüklü tencere çizdim oğlum sen ne istersin dedim park dedi el motoru dedi (matkap, avuç ici taşlama , kesme ve delmeye yarayan her sey olabilir hahah) bi de ev dedi (Bu ne alaka anlamadim hahah ayrı eve mi çıkacak ney yaş 3 hahaah) tamam dedim onları da ekledim Allahım inşallah sağlıkla hayırlısıyla dedim
Bu kadar
O değil de senin oğlan gidici gibi :))Canım valla 100 bin tane şey yazmışlar ben yapamam o kadar
Indik kapının önüne gül 'ün altına 2 tane 1 cent ve 10 kuruş gomduk allahimmmmm bol para hayırlısıyla dedik
Sonra gittik cam ağacının altına ben yatak robot süpürge kurutma makinası ve düdüklü tencere çizdim oğlum sen ne istersin dedim park dedi el motoru dedi (matkap, avuç ici taşlama , kesme ve delmeye yarayan her sey olabilir hahah) bi de ev dedi (Bu ne alaka anlamadim hahah ayrı eve mi çıkacak ney yaş 3 hahaah) tamam dedim onları da ekledim Allahım inşallah sağlıkla hayırlısıyla dedim
Bu kadar
Ağacın altına ne gömersek o mu çıkacakOlur abla ya önemli olan niyetben de soft bir seromoni yapacağım açıkçası, ağacın altına çiziktirip gömeceğim :))
Çocuğun vizyonu geniş, şimdiden ev isteğini dile getiriyor ki yarın bir gün evlenirse, gelin kayınvalidem o kadar yatırım yapıyor parası da var ama bize bir ev almadı kavgası çıkmasınbi de ev dedi (Bu ne alaka anlamadim hahah ayrı eve mi çıkacak ney yaş 3 hahaah)
Canım valla 100 bin tane şey yazmışlar ben yapamam o kadar
Bu kadar
Ahahah Allah seni
Allah kabul etsin o zaman.
Hehe.
Hayat boyu hiç yapmadım.
Niye selamete çıkamadığım belli oldu
Balkonda saksıya gömsem olur mu peki dışarıya çıkmak zor:/
Ateşten atlamak lazımmış bende çocuğu mumdan atlatacağımGöm ya önemli olan niyet hahaha ne olacak sanki :)
Ben hic bilmem bunu hic te yapmadim hersene arkadaslarimdan duyuyordum ama hic denemedim inanmakla alakali sanirim ne bileyim denesemmi acabaBenim kv ne yazarsa tutmuş arka arkaya birkaç sene. Ev istemiş olmuş, eşime araba çizmiş olmuş, gelin çizmiş o yıl biz tanışıp evlenmişiz vs. Her sey aynı yılda olmuş o yüzden cok anlam yükler. Bi sene torun çizmiş. O senenin haziranında ben ilk çocuğuma hamile kaldım. Neyse kontrole gittik cinsiyet öğrendik, kız. Arabada aradık hemen bi heves söylüyoruz cünkü ikimiz de ilk cocuk kız olsun istiyorduk. Ay sen kv bi üzül bi üzül. Hadi ya, aaa diye tepkiler falan. Benim de acayip moralim bozuldu tabi. Sonra diyor ki ben erkek istemiştim hıdırellezde. Dedim ki minik bi şeyi eksik çizmişsin demek ki
Diyeceğim o ki çizdiğinize dikkat edin tam nokta atışı olsun
Benim kv ne yazarsa tutmuş arka arkaya birkaç sene. Ev istemiş olmuş, eşime araba çizmiş olmuş, gelin çizmiş o yıl biz tanışıp evlenmişiz vs. Her sey aynı yılda olmuş o yüzden cok anlam yükler. Bi sene torun çizmiş. O senenin haziranında ben ilk çocuğuma hamile kaldım. Neyse kontrole gittik cinsiyet öğrendik, kız. Arabada aradık hemen bi heves söylüyoruz cünkü ikimiz de ilk cocuk kız olsun istiyorduk. Ay sen kv bi üzül bi üzül. Hadi ya, aaa diye tepkiler falan. Benim de acayip moralim bozuldu tabi. Sonra diyor ki ben erkek istemiştim hıdırellezde. Dedim ki minik bi şeyi eksik çizmişsin demek ki
Diyeceğim o ki çizdiğinize dikkat edin tam nokta atışı olsun
Ben trakyalıyım. Bizde her sene senliklerle kutlanır. Bereketine inanılır. Yap bence ne kaybedersin ki. Umut işte :) benim en sevdiğim ritüellerdendir.Ben hic bilmem bunu hic te yapmadim hersene arkadaslarimdan duyuyordum ama hic denemedim inanmakla alakali sanirim ne bileyim denesemmi acaba
Hahha enişte haklı. Açık ve net olmak lazım isterken. Benim kv evi çizerken kendilerine yeter diye 2+1 çizmiş. Arkadaşı demiş ki ya sen büyük iste Allah verir. 3. odayı gelişi güzel çizmiş öyle eklemiş. Bir sene sonra şimdi oturdukları evi almışlar. Evi görsen ev 2+1’den yan daireden oda eklenerek 3+1’e çevrilmiş dilek kağıdındaki gibi neredeyseYa benim robot süpürge kare şeklinde, kurutma makinası küçük kutu gibi, fissler düdüklü tefal düdüklü gibi görünebilir, ama Allahım sen biliyorsun nolur :)
Bizim de bu ay eşimin hesabı artıda çok çok garip bir şekilde 1000 tl kadar
Bugün diyor ki "allahım benim hanim para istiyordu ama onun çok para anlayışı biraz değişik 1000 tl ye cok der aslında biz milyonlar istiyoruz" hahaahh
Hahha enişte haklı. Açık ve net olmak lazım isterken. Benim kv evi çizerken kendilerine yeter diye 2+1 çizmiş. Arkadaşı demiş ki ya sen büyük iste Allah verir. 3. odayı gelişi güzel çizmiş öyle eklemiş. Bir sene sonra şimdi oturdukları evi almışlar. Evi görsen ev 2+1’den yan daireden oda eklenerek 3+1’e çevrilmiş dilek kağıdındaki gibi neredeyseBugün diyor ki bi torun daha mı çizsem dedim dikkat et beni değil kızını çiz bu sefer yanına
amanınn ne kadar da iyi bir fikir hemen altın madenimi çizeyim rezervi bol olanından hem deAğacın altına ne gömersek o mu çıkacakpara ağacı çizip gömeyim, bir de altın madeni çizdim mi tamamdır bu zamanda ancak yeter
Ya benim dileklerim cizilecek tarz degil yazsam olur insallahYa ben de yıllar önce cOp adam ev araba çizmiştim hepsi oldu ama krediyle değil diye ekleseydim keske hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?