- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.201
tuzluklumm ne alsak acaba 3 kuruşumuzla ?Ya benim dileklerim cizilecek tarz degil yazsam olur insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuzluklumm ne alsak acaba 3 kuruşumuzla ?Ya benim dileklerim cizilecek tarz degil yazsam olur insallah
Ya ben de yıllar önce cOp adam ev araba çizmiştim hepsi oldu ama krediyle değil diye ekleseydim keske hahahah
Saksıya göm ya Gül gibi hayal etBenim bir dikecek gül ağacım yok diyemi benim birşey yok he![]()
Canım valla ben hiiç detay bilmiyorum.Yaa olsun da krediyle olsun be ya..
Coin borsadan gelen kuruşlarla ödenir
Bebe yeni uyudu
Uyuyana kadar da kriz kriz cinnet dolu bir akşam oldu. Totoyu bir serdim kalkasim yok ama senin bu yazın üzerine çizeyim diyorum.
Şimdi bir kâğıda istediklerimizi cizip toprağa ekiyoruz peki okuyacak dua falan gibi ayrıntılar var mi canım?
Bir de kağıdı bir zaman geri çıkaracak miyiz hep toprakta mi kalcak?
Valla ben de anamin gul saksisina ektim yarin farkedilmeden alip suya atmam lazimBenim bir dikecek gül ağacım yok diyemi benim birşey yok he![]()
Oyle valla bu ay mihail gibi olucam param dursun firsat bulursam yatıracağımtuzluklumm ne alsak acaba 3 kuruşumuzla ?para az olunca seçmesi de zor oluyor
Tuzluk style is loadingOyle valla bu ay mihail gibi olucam param dursun firsat bulursam yatıracağım
Tuzluk style foreverTuzluk style is loading![]()
tuzluk keşke hiç boşalmasa hepp aksa aksaaaaaTuzluk style forever![]()
Akar akaar akaarrtuzluk keşke hiç boşalmasa hepp aksa aksaaaaa![]()
Hosgeldin iyiyiz sen nasilsinSelam everybody nasılsınız ?
Hunharca su içiyorum tek aktivitem bu şu an, senden naber :))Selam everybody nasılsınız ?
Bende iyiyim . Oturuyorum öyle . Canım gece gece kahve istedi , kahve yaptım kendime .Hosgeldin iyiyiz sen nasilsin
Hayırdır ? Tuzlu bişeyler mi yedin yoksa ?Hunharca su içiyorum tek aktivitem bu şu an, senden naber :))
Ohh afiyet olsunBende iyiyim . Oturuyorum öyle . Canım gece gece kahve istedi , kahve yaptım kendime .
Teşekkürler , beraber olsun bi dahaki sefereOhh afiyet olsun![]()
nerelerdesin sen?isveçte maç yüzünden olaylar mı ne çıkmış.haberleri senden alalımmmSelam everybody nasılsınız ?
Gönüllüler bir olsun cayimla sana eşlik ediyorum su andaTeşekkürler , beraber olsun bi dahaki sefere![]()