• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapalı olan yer neresi ozaman ? Daha doğrusu kapanmanın anlamı ne ? Zaten fakirlik sınıfında olan bir milleti açlıkla mı terbiye etmek yoksa ???
Küçük esnafın dükkanı kapalı,onun dışında sokaklar ve parklar insan dolu.bugün işyerime gelen 2 kişi izni olmadığını söyledi ve randevusuz çıkıp gelmişlerdi.adı tam kapanma ama icraat öyle demiyor

amanınn ne kadar da iyi bir fikir hemen altın madenimi çizeyim rezervi bol olanından hem de
Altın, pırlanta, elmas siz bilimum madenleri çizin, olmadı Google'dan en rezervlilerini bulup print edip gömün🤣🤣
Ya benim dileklerim cizilecek tarz degil yazsam olur insallah

Benim bir dikecek gül ağacım yok diyemi benim birşey yok he :KK53:

Canım valla ben hiiç detay bilmiyorum.

Kâğıda yazan var çizen var

Cam ya da gUl altına koyup bırakan var sabah alıp suya atan var

Direk gülun ya da camın altına çizen var

Para gömen var

Var Allah var

O yuzdn kafana gore biraz da :)
Bu 3 yorum bu akşam kardeşimle yaptığımız telefon geyiğimize ne kadar benziyor 🤣

Aradı konuşuyoruz, söz Hıdırellez'e geldi ne yapılır diye sordu ben de bildiğim kadarını anlattım, yaşadığı yerde bahçeye inip Gül ağacı bulması mümkün değil, saksıda küçük bir gülü varmış ona olur mu dedi, olur dedim, illa çizmek mi lazım dedi, ne istiyorsan hepsini yaz kızım dedim, eş mi istiyorsun tüm detayları yaz ki eksik gelmesin🤣 Para pul şan şöhret🤣🤣🤣
Hepsi gül saksısına sığmazsa sardunya olur, boş saksı olur, olmadı suya at🤣🤣 abla sallıyorsun diyor, dedim niyet önemli 🤣🤣🤣

Hatun için yıldız kaysa niyetleniyoruz, bir gün tutturacağız ama bakalım ne zaman🤣🤣🤣

Kızlaaar, sağolun yaaa hatırlatmalar için :KK36::KK36:

ben de diledim Hıdırellez dileğini:halay:

resime bir yardımcı abla ekledim, bütün odalara mum yaktım, bahçeye fasulye dikmeye gidiyordum büyük kızım yatağa çiş yapmış:/ küçük diş ağrısına kalktı aynı esnada.. eşim de mecbur uyandı mumları gördü “rasyonel bi açıklaman vardır umarım” diyor:confused::confused::confused:

dedim var, bi kâğıt da ona verdim resmi güzel diye:) benim çizdiğim evin ikinci katın tavanı biraz alçak olmuştu, sen daha güzelini çiz dedim:)))

Günaydın zengin kızlar 😍

Cryptokahin bize ne demiş gördünüz mü? 2021de bu işe girenlerin hepsi batacak diyor, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda 🥺
Kripto ismini anladım da kahin ne alaka olmuş. Aa bunlar çok iyiymiş uçup gidiyorlar deyip 1 kere güzel kazanınca korkusuz ve emin davranmaya başlar, cozdum ben bu işi şunlara baksam yeter ya derse batabilir. Bir de 1 söylediği tutanin her söylediği tutacak sanıp başarsa parayı yine batabilir. Bir ara zaten neye elini atsan yükseldi gibi oldu bir sürü bilen çıktı ortaya bunun için. Bir de 5 tane say 2si yükselsin aa bak biliyor oluyor falan. Şimdilerde tutmayadabilir onlar. Dikkatli gitmekte fayda var.

Günaydın zengin kızlar 😍

Cryptokahin bize ne demiş gördünüz mü? 2021de bu işe girenlerin hepsi batacak diyor, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda 🥺
Adamın yazdığı herşeyi yapıyorum gibi ve şu an eksideyim.aslında bilinçsiz,bilmeden yaparsak olacakları yazmış,haksızda sayılmaz

Günaydın beybiloboylar kalekime kocamin gaziyla 4 hesapla giriş yaptım

AgedIllinformedFish-max-1mb.gif

Şoyle gaza getirdi beni hic eksiye düştun mı yok 10 tl bile olsa karla ciktin niye girmiyon 🤣 hemen ikna oldum Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko 🤣
Yani bu bakış açısıyla çok mantıklı 😂
Ama ben naif insanım bibi bu halka arzları takip ederken minik kalbim ve tansiyonum seyriyor 😂

Yoksa hepimiz az veya çok karla çıktık yıhyıhyıh

Back