Yatırım arsa?

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.932
5.126
398
Kızlar elimde 15 bin kadar param var arsa için çok az belki ama Ankara dan küçük te olsa bir yer alamaz mıyım?
Ankara yı bilmiyorum ama buraya taşındık burdan almak istiyorum yoksa param elimden gider bir an önce bağlamak istiyorum.
Peki ne kadar metre bir arsa almalıyım ki işe yarasın ve nereden?
Fikri olan bilen yazabilirmi?

Kızlar elimde 15 bin kadar param var arsa için çok az belki ama Ankara dan küçük te olsa bir yer alamaz mıyım?
Ankara yı bilmiyorum ama buraya taşındık burdan almak istiyorum yoksa param elimden gider bir an önce bağlamak istiyorum.
On beş bin liraya arsa yok.

Ankara icin elinizdeki miktar az, arsa almak niyetiniz varsa farklı yerleri de araştırabilirsiniz, bi arkadasim gecen yil Antalyadan aldi mesela...

arsa iyi bir yatırım doğru yerden alındığında ama elinizdeki miktar ankara için şu an az diye düşünüyorum. ankara'da hisseli tapuda küçük bir hisseyi 25 bine almıştık 4 sene önce.

Back
X