Yatılı misafir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Surat yapmış falan önce. İse yaramamış tabi. Ama babamın tarafını göreceksiniz baya baya arsız insanlar. Hani kadının ekmeğini yiyip koluna bacağına laf edecek kadar. Annemde kovmuş. Defolun ben bu adamı sülalesi ile birlikte almadım demiş.

Oh icimin yaglari eridi yeminle

Nankor kopek bunlar insanin gozune baka bakada soylenmez, Allahtan gelmis onlara vermeye korkuyor sanki..valla bi kez daha sevindim aferin kadina

Benimde eşimin arkadaşı geliyordu 5 kisilik yetiskin aileler her bayram bizde kaliyolardi. Bide 4/4 lük hizmet yemek kahvaltı bekleyen insanlar di. Bizde her bayram tatil plani yapip gidemeyenlerdendik. Sonki geldiklerinde açıkça söyledim. Yaa dedim bizde bugun tatile cikiyorduk siz geldiniz diye cikamadik kaldik bu sene artik bidaki bayramlarda gideriz dedim. 2 senedir gelmiyolar bizde tatile cikiyoruz. Sonucta bu tatil sadece onlara degil sizede tatil unutmayin ve yapilan hic hoş değil.

Bende dahil heralde kimse 3gunden fazla kalan misafir istemez zorunlu olmadıkça. Evde annenin sözü mu geçiyor misafiri isteyen tek annen . Niye geliyorlar peki tatil beldesinde misiniz

3000 e bilet alacaklarına biraz daha koyup ablanizin kpss si için de bir kurban kesselermis

Zaten cidden tatil yapmaya geliyorlar. Maddi durumları iyi değil ye iç gezdirsinler ne güzel dimi? Geldiklerinde odamdan çıkmasam çok mu çocukça olur
Kim bunlar böyle bilet bile aldırıyorlar kendi çocuğuna yapar insan tamam da bunlar akraba yani çoluk çocuk 9 gün zor.

Bu insanlar ne kadar arsız ya.

K.k'da veya başka bir yerde okumuştum,
İstenmeyen misafirin ayakkabisina tuz serpilirmiș, misafir cabuk gidermiş.
kendim hic denemedim ama okuduğum yerde işlemin çalıştığı yazıyordu

Herkes bana hak verdikçe ben daha da uyuz oldum

Dönüş biletlerini zaten biz aldık bi bahane bulup öne mi çeksem diye düşünmeye başladım ama ne bahane bulcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…