- 30 Kasım 2019
- 11.973
- 38.197
- 598
- Konu Sahibi little bird
-
Surat yapmış falan önce. İse yaramamış tabi. Ama babamın tarafını göreceksiniz baya baya arsız insanlar. Hani kadının ekmeğini yiyip koluna bacağına laf edecek kadar. Annemde kovmuş.nasıl yapmış
Oh icimin yaglari eridi yeminleSurat yapmış falan önce. İse yaramamış tabi. Ama babamın tarafını göreceksiniz baya baya arsız insanlar. Hani kadının ekmeğini yiyip koluna bacağına laf edecek kadar. Annemde kovmuş.Defolun ben bu adamı sülalesi ile birlikte almadım demiş.
Benimde annem anlattıkça eriyor. Düşünün kadının yemeğini yiyorlar sonra bacağı da böyle ama aldı bizim oğlan falan diyorlar. Hastalık var annemin ayağında çünkü.Oh icimin yaglari eridi yeminle
Nankor kopek bunlarBenimde annem anlattıkça eriyor. Düşünün kadının yemeğini yiyorlar sonra bacağı da böyle ama aldı bizim oğlan falan diyorlar. Hastalık var annemin ayağında çünkü.Babam ortamda yok o an tabi.
Şimdi sülalecek çekinirler annemden. Sert diyorlar. Pehh.Nankor kopek bunlarinsanin gozune baka bakada soylenmez, Allahtan gelmis onlara vermeye korkuyor sanki..valla bi kez daha sevindim aferin kadina
Yumusak olunca ne oluyor sanki, tepene biniyolar..sert bilirlerse bilsinlerŞimdi sülalecek çekinirler annemden. Sert diyorlar. Pehh.Konuyu da sabote ettim gibi hissettim.
3000 e bilet alacaklarına biraz daha koyup ablanizin kpss si için de bir kurban kesselermisMerhaba herkese
Birazdan beğenmedimleri yiyebilirim ama pms etkisiyle ve yatılı misafir sevmememin etkisiyle çok sinirliyim ve bir şekilde yazıp rahatlamam lazım. Bu konuyu da iç dökmek için açıyorum.
Yatılı misafirden oldum olası nefret ettim bir iki gün hadi bir şey olmuyordu. Sevdiğim kişiler de olunca bazen sevebilebiliyordum ama bu bayram 9 gün boyunca akrabalarımız bizde kalacak. Küçük çocukları kocaları bi ton insan. Memlekete gittiğimizde bizi bir kere bile evine ne yemeğe ne yatılı çağırmamış insanlar ne yüzle her sene bize geliyor bir de üstüne gezdirmemizi yemek ısmarlamamızı bekliyor anlamıyorum. Hayır biz 9 gün onların küçük çocuk bağırtısını çekmek zorunda mıyız? Bir de maddi durumları yeterli olmayınca biletlerinin bir kısmını biz aldık. Hayır sanki bizim durumumuz çok iyi gibi 3000 tl’den fazla onların biletlerine gitti. Tek sorun onlarda da değil ablamın kpss’sine 15 gün kala gelecek olmalarına rağmen hayır diyemeyen aile üyemde de. Aslında düşününce tüm suç benim aile üyemde, hayır diyemediği için bunlar oluyor.
Açıkçası normalde bayramda bizim ev boş olur ve akraba bağlarımız da bize böyle yatılı gelmeleri dışında zayıf. O yüzden belki de bana böyle şeyler normal gelmiyor gerçi bana sadece bu değil bu yüzyılda gezmek için başkasının evine gidip yatılı kalmak saçma geliyor.
Kim bunlar böyle bilet bile aldırıyorlarZaten cidden tatil yapmaya geliyorlar. Maddi durumları iyi değil ye iç gezdirsinler ne güzel dimi? Geldiklerinde odamdan çıkmasam çok mu çocukça olur
Bu insanlar ne kadar arsız ya.Benimde eşimin arkadaşı geliyordu 5 kisilik yetiskin aileler her bayram bizde kaliyolardi. Bide 4/4 lük hizmet yemek kahvaltı bekleyen insanlar di. Bizde her bayram tatil plani yapip gidemeyenlerdendik. Sonki geldiklerinde açıkça söyledim. Yaa dedim bizde bugun tatile cikiyorduk siz geldiniz diye cikamadik kaldik bu sene artik bidaki bayramlarda gideriz dedim. 2 senedir gelmiyolar bizde tatile cikiyoruz. Sonucta bu tatil sadece onlara degil sizede tatil unutmayin ve yapilan hic hoş değil.
İnanin kac sefer onlarin yasadigi şehire gittim ve 1 sefer bile ne kalmaya ne oturmaya gitmisligim yokBu insanlar ne kadar arsız ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?