• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı misafir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda bıde maymun cıcegı de cıktı:S

Iyy bi bu eksikti. Almanyada da cikti ama sadece az. Allah sonumuzu hayir etsin.🙈

doğru sağlık bakanımızda açıkladı artış var diye üstelik türlü türlü salgınlarda var bu aralar herkesde ishal kusma mide bulantısı çoğu yakınım hastaneye gitti bu yüzden biz bu bayram akraba ziyaretide yapmayacağız...

birde başımıza maymun çiçeği virüsüde çıktı türkiyede de bilinen vaka görüldü

Zaten insanlarin bu rahatligi beni benden aliyor. Insanlar test de olmuyor. Test olup gelin desen de sanki sen abartiyormusun gibi düsünüyorlar. Bize tekrar kreş sayesinde bulasti. Ben özel hayatimda hala dikkat ediyorum hususi, ama insanlar Ukraina savasi artik haberlerde ilk ciktigi icin Corona yok oldu saniyor. Bayramdan sonra ne olucak bakalim. Almanyada o kusma salgini daha cok sonbaharda oluyor.

Ay şu an iyice sinir oldum, gittim annemle konuştum, ablamın sınavından bahsetmiş ona rağmen geliyorlar ya. Annemin onlara hayır diyememe sebebi de çocuklarından biri metabolik hastalığı olduğu için son 1 sene çok yıpranmışlar ondan hayır diyememiş 🤦🏼‍♀️

Ay şu an iyice sinir oldum, gittim annemle konuştum, ablamın sınavından bahsetmiş ona rağmen geliyorlar ya. Annemin onlara hayır diyememe sebebi de çocuklarından biri metabolik hastalığı olduğu için son 1 sene çok yıpranmışlar ondan hayır diyememiş 🤦🏼‍♀️

Anneniz insanlik yapiyim demis. Iyi hoş Allah razi olsun. Ama bunu evdekileri yok sayarak yapmamali. Bu sene metabolik hastalik, gecen sene sebeb neydi? Anneniz bahane aramasin. Hayir diyemedim desin olsun bitsin. Insanlara test olup gelmelerini söyleyin. Cocuklar da dahil

Annenizin parası çok ve eve gelmek isteyenlere evi otel gibi kullandırtıyor madem, onların kalacağı sürede sizi de bi otele yollasın.

Ben yatılı misafir çok severim pandemi öncesi hiç eksik olnazdı ama buna ben bile kızardım.

Anneniz insanlik yapiyim demis. Iyi hoş Allah razi olsun. Ama bunu evdekileri yok sayarak yapmamali. Bu sene metabolik hastalik, gecen sene sebeb neydi? Anneniz bahane aramasin. Hayir diyemedim desin olsun bitsin. Insanlara test olup gelmelerini söyleyin. Cocuklar da dahil
Kesinlikle ya ona da dedim az önce annemiz bile bizi düşünmüyor diye. Test olun desek de olmazlar ki olduk der olmazlar, cok cahiller.
Gözünüz karaysa siz arayın
Annem hayır diyememiş ama durum böyle böyle deyin
Ya da babanızı doldurun.
Annenize müstehak çünkü
Ben bile sinir küpü oldum
Yok mu gideceğiniz başka bir yer?
Baban sen ablan gidin evden
Ay valla o kadar negatif enerjiyle doluyum ki ben de. Sizi de sinir küpü etmeme üzüldüm, bir tane kütüphane buldum ablamla oraya gidicez yüksek ihtimal, orası da bayram diye kapalı olursa da ablamın tek yaşayan arkadaşı varmış oraya gidicez.
Annenizin parası çok ve eve gelmek isteyenlere evi otel gibi kullandırtıyor madem, onların kalacağı sürede sizi de bi otele yollasın.

Ben yatılı misafir çok severim pandemi öncesi hiç eksik olnazdı ama buna ben bile kızardım.
Konuştum az önce, her gün dışarıya çıkarıcam olmadı parka götürücem dedi, kapıyı kapatırız şunu yaparız dikkat ederiz benim de aklıma geliyor ama artık yapacak bir şey yok vs dedi

Merhaba herkese

Birazdan beğenmedimleri yiyebilirim ama pms etkisiyle ve yatılı misafir sevmememin etkisiyle çok sinirliyim ve bir şekilde yazıp rahatlamam lazım. Bu konuyu da iç dökmek için açıyorum.

Yatılı misafirden oldum olası nefret ettim bir iki gün hadi bir şey olmuyordu. Sevdiğim kişiler de olunca bazen sevebilebiliyordum ama bu bayram 9 gün boyunca akrabalarımız bizde kalacak. Küçük çocukları kocaları bi ton insan. Memlekete gittiğimizde bizi bir kere bile evine ne yemeğe ne yatılı çağırmamış insanlar ne yüzle her sene bize geliyor bir de üstüne gezdirmemizi yemek ısmarlamamızı bekliyor anlamıyorum. Hayır biz 9 gün onların küçük çocuk bağırtısını çekmek zorunda mıyız? Bir de maddi durumları yeterli olmayınca biletlerinin bir kısmını biz aldık. Hayır sanki bizim durumumuz çok iyi gibi 3000 tl’den fazla onların biletlerine gitti. Tek sorun onlarda da değil ablamın kpss’sine 15 gün kala gelecek olmalarına rağmen hayır diyemeyen aile üyemde de. Aslında düşününce tüm suç benim aile üyemde, hayır diyemediği için bunlar oluyor.

Açıkçası normalde bayramda bizim ev boş olur ve akraba bağlarımız da bize böyle yatılı gelmeleri dışında zayıf. O yüzden belki de bana böyle şeyler normal gelmiyor gerçi bana sadece bu değil bu yüzyılda gezmek için başkasının evine gidip yatılı kalmak saçma geliyor.
Ev işlerine falan yardım ediyorlar mı? Anneniz ailesini düşünmeksizin hareket ettiyse sizene benim param diyerek biletlerini bile aldıysa bence siz ve ablanız geldiklerinde hiçbir işe karışmayın temizlik, sofra kur topla vs. o zaman iş başa düştü mü anneniz evde sadece kendisi olmadığını sizinde tatil hakkınız olduğu halde evde iş yaptığınızı anlar diye düşünüyorum. İş yapmayarak hem akrabalarınıza da tepkinizi belli edersiniz.

Konuştum az önce, her gün dışarıya çıkarıcam olmadı parka götürücem dedi, kapıyı kapatırız şunu yaparız dikkat ederiz benim de aklıma geliyor ama artık yapacak bir şey yok vs dedi
Tabi canım. Evde hiç yemek çamaşır bulaşık temizlik işi olmayacak ve eminim anneniz büyük bir anlayışla size aman kızım siz yapmayın ben çağırdım misafir benim ben onlarla yaparım diyecektir.

En mantıklısı ablanızın arkadaşına gitmeniz.

Kusura bakmayın anneniz çok bencil. Birlikte yaşadığınız evde misafir ağırlama konusunda kimseye danismiyor,kendince karar alıyor.Ama yemek, yardım konularında ise sizden destek isteyecek. Gerekirse sürekli misafir den uzak durun , karşılaşmamaya bakın,çıkın gidin. O zaman anneniz zorda kalır ve ders alır

Kesinlikle ya ona da dedim az önce annemiz bile bizi düşünmüyor diye. Test olun desek de olmazlar ki olduk der olmazlar, cok cahiller.

Ay valla o kadar negatif enerjiyle doluyum ki ben de. Sizi de sinir küpü etmeme üzüldüm, bir tane kütüphane buldum ablamla oraya gidicez yüksek ihtimal, orası da bayram diye kapalı olursa da ablamın tek yaşayan arkadaşı varmış oraya gidicez.

Ya valla anneniz ama çok pişkin değil mi?

Peki mahçup mu size karşı?
Ablanıza karşı üzgün mü?

Ya bence bu saatten sonra biletleri alan misafire gelmeyin diyemez siz en iyisi kütüphane ve diğer arkadaş seçeneğini değerlendirin . Ablanizin Allah yardımcısı olsun . Ama ben ikinizin yerinde olsam elimi hayatta bir şeye sürmem

Bu arada bence gelen misafire surat asmayın tüm suç malesef annenizin . Onlar anlayışsız olabilir ama anneniz istese reddederdi. Gelen misafire sürekli surat asmak falan ne bileyim üzücü olur siz ise elinizi sürmeyin ama bence . Ben olsam sessizce anneciğim davet ettigin gibi sen yapacaksın derdim. Bırakın agirlasin dursun . Iki kıza güvendiği için çağırmıştır . Bir daha dokuz gün değil birkaç gün çağırır

Ya valla anneniz ama çok pişkin değil mi?

Peki mahçup mu size karşı?
Ablanıza karşı üzgün mü?
Şu an evet mahçup ben konuşunca, aslında başta da konuşmuştum o zaman ters tepki vermişti ama şimdi öyle düşünmüyor, artık iş işten geçti, başta bana hak vermiyordu ben baya detaylı anlattım o zaman hak vermeye başladı.
Ablanın arkadaşına gidin komple madem o anlayışlı bir kız. Sizi kabul ediyorsa.
Yemek temizlik vs lütfen yardım etmeyin
Kütüphane açıkmış sanırım ya da öyle yapıcaz arkadaşı da kpss çalışıyor zaten beraber çalışırkar olmadı. Yardım beklemediği konusunda annemle anlaştık neyseki

Bu arada bence gelen misafire surat asmayın tüm suç malesef annenizin . Onlar anlayışsız olabilir ama anneniz istese reddederdi. Gelen misafire sürekli surat asmak falan ne bileyim üzücü olur siz ise elinizi sürmeyin ama bence . Ben olsam sessizce anneciğim davet ettigin gibi sen yapacaksın derdim. Bırakın agirlasin dursun . Iki kıza güvendiği için çağırmıştır . Bir daha dokuz gün değil birkaç gün çağırır
Bu konuda çok kararsızım ya zaten surat asmam da evde olduğum sürede de yanlarına gitmesem mi diye düşünüyorum. 9 gün insan düşünmez mi ya küçük çocuklarla rahatsız mı ederiz biz diye? Ablamın sınavı olduğunu da biliyor buna rağmen. Ki sınav olmasa bile bana düşüncesizlik geliyor bu kadar uzun kalmak ki ilk de değil.

Bu konuda çok kararsızım ya zaten surat asmam da evde olduğum sürede de yanlarına gitmesem mi diye düşünüyorum. 9 gün insan düşünmez mi ya küçük çocuklarla rahatsız mı ederiz biz diye? Ablamın sınavı olduğunu da biliyor buna rağmen. Ki sınav olmasa bile bana düşüncesizlik geliyor bu kadar uzun kalmak ki ilk de değil.
Kesinlikle düşünmeleri lazım ama bazı insanlar bencil ve umuesamaz oluyor bende açıkçası rahat etmem . Siz ister sınava girin ister girmeyin umrudna değil o kendi konforuna bakıyor. Burda ev sahibi diyecekti ki malesef kabul edemem diye. Kendi eviniz olsaydı size de kabul etmeyin derdim ama şu an malesef yapacak birşey yok

Kesinlikle düşünmeleri lazım ama bazı insanlar bencil ve umuesamaz oluyor bende açıkçası rahat etmem . Siz ister sınava girin ister girmeyin umrudna değil o kendi konforuna bakıyor. Burda ev sahibi diyecekti ki malesef kabul edemem diye. Kendi eviniz olsaydı size de kabul etmeyin derdim ama şu an malesef yapacak birşey yok
Evet öyle maalesef

Böyle babamın tarafından sürekli ama sürekli kalmaya gelirlermiş. Canım anam ben doğmadan önünü kesmiş , hiç benim zamanımda gelip kalan olmadı. :KK70: İş annenizde bitiyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back