• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı misafir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese

Birazdan beğenmedimleri yiyebilirim ama pms etkisiyle ve yatılı misafir sevmememin etkisiyle çok sinirliyim ve bir şekilde yazıp rahatlamam lazım. Bu konuyu da iç dökmek için açıyorum.

Yatılı misafirden oldum olası nefret ettim bir iki gün hadi bir şey olmuyordu. Sevdiğim kişiler de olunca bazen sevebilebiliyordum ama bu bayram 9 gün boyunca akrabalarımız bizde kalacak. Küçük çocukları kocaları bi ton insan. Memlekete gittiğimizde bizi bir kere bile evine ne yemeğe ne yatılı çağırmamış insanlar ne yüzle her sene bize geliyor bir de üstüne gezdirmemizi yemek ısmarlamamızı bekliyor anlamıyorum. Hayır biz 9 gün onların küçük çocuk bağırtısını çekmek zorunda mıyız? Bir de maddi durumları yeterli olmayınca biletlerinin bir kısmını biz aldık. Hayır sanki bizim durumumuz çok iyi gibi 3000 tl’den fazla onların biletlerine gitti. Tek sorun onlarda da değil ablamın kpss’sine 15 gün kala gelecek olmalarına rağmen hayır diyemeyen aile üyemde de. Aslında düşününce tüm suç benim aile üyemde, hayır diyemediği için bunlar oluyor.

Açıkçası normalde bayramda bizim ev boş olur ve akraba bağlarımız da bize böyle yatılı gelmeleri dışında zayıf. O yüzden belki de bana böyle şeyler normal gelmiyor gerçi bana sadece bu değil bu yüzyılda gezmek için başkasının evine gidip yatılı kalmak saçma geliyor.
Begenmedım dıyen alsın agırlsın evınde.Gelmesınler ne alaka su zmanda ,ben nıye vereyım 3 bıın mılletin bıletıne?Valla yatısız da olsa gelmesınler.Ben nıye bayramımı bır oranta ınsanla harala gürele gecireyim?

Akrabalarımı çok sevmeme rağmen misafir olarak yatılı gelinmesini de sevmem yatılı misafir olmayı da sevmem o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Bir de yol parasını verdiğiniz için daha da rahatsız etmiştir bence düşünceniz yanlış değil ama bu saatten sonra da yapabilecek bir şey yok. Umarım sizin için çabuk ve sorunsuz geçer bu misafirlik.

Bayramda kütüphaneler de kapalı nerde çalışacak bu kız dimi? Annemin savunması her gün onları gezdirirmiş, çocukları zaten havuz için geliyormuş, sitenin yüzme havuzunda takılırlarmış
Sıte yonetımı alıyr mu dısardan gelen hısım akrabayı?Alıyorsa buyuk sıkıntı.

Maddi durumları yetmiyorsa gezmesinler. Onlar mı dedi biletimizin bi kısmını siz karşılayın diye
Anne tarafından akrabalar sanırım :D
Baba tarafından olsa ,anne daha teklif ederken karsı taraf,kızın kpssi var derdi hglşşglşlghfş

Yani telaslandirmak istemem, ama su anda corona sayilari tekrar artiyor. O kadar cok insan varsa ablaniz orda olmamali sinavi tehlikeye girer. Anneniz gün gelir kendini ne kadar kullandirtdigini anlar da arada olan size olmasin. Milletdeki rahatlik. Hem bilerlerini aldir hem coluk cocuk bir eve cöreklen

anne babanız çok ilginç insanlar çocuğu kpssye girecek tutup onca kalabalık yatılı misafir ne demek...
hemde biletlerin bir kısmı bile cebinizden karşılanmış
tabiri caizse bu kadar el delisi olan insanlar evin içindekilere pek kıymet vermezler
hadi sizinkisi yine iidare edilir birşeyde ben ablanıza daha çok üzüldüm

Bunların yakınlık derecesi ne ki biletlerine kadar alıyorlar ya böyle saçma şey görmedim. 🤦🏻‍♀️

Zaten cidden tatil yapmaya geliyorlar. Maddi durumları iyi değil ye iç gezdirsinler ne güzel dimi? Geldiklerinde odamdan çıkmasam çok mu çocukça olur 😂
çıkmayın
çocukça olmaz yok saymak olur
x teyzecim hiç evinizde bir bardak su içmek nasip olmadı yazmış ya arkadaş aynen öyle yapın
ama anneniz duymasın :)

Yani telaslandirmak istemem, ama su anda corona sayilari tekrar artiyor. O kadar cok insan varsa ablaniz orda olmamali sinavi tehlikeye girer. Anneniz gün gelir kendini ne kadar kullandirtdigini anlar da arada olan size olmasin. Milletdeki rahatlik. Hem bilerlerini aldir hem coluk cocuk bir eve cöreklen
Hadi ya haberim yoktu, öyleyse daha kötü çünkü babam ciddi risk grubunda bir ton ek hastalığı var

Merhaba herkese

Birazdan beğenmedimleri yiyebilirim ama pms etkisiyle ve yatılı misafir sevmememin etkisiyle çok sinirliyim ve bir şekilde yazıp rahatlamam lazım. Bu konuyu da iç dökmek için açıyorum.

Yatılı misafirden oldum olası nefret ettim bir iki gün hadi bir şey olmuyordu. Sevdiğim kişiler de olunca bazen sevebilebiliyordum ama bu bayram 9 gün boyunca akrabalarımız bizde kalacak. Küçük çocukları kocaları bi ton insan. Memlekete gittiğimizde bizi bir kere bile evine ne yemeğe ne yatılı çağırmamış insanlar ne yüzle her sene bize geliyor bir de üstüne gezdirmemizi yemek ısmarlamamızı bekliyor anlamıyorum. Hayır biz 9 gün onların küçük çocuk bağırtısını çekmek zorunda mıyız? Bir de maddi durumları yeterli olmayınca biletlerinin bir kısmını biz aldık. Hayır sanki bizim durumumuz çok iyi gibi 3000 tl’den fazla onların biletlerine gitti. Tek sorun onlarda da değil ablamın kpss’sine 15 gün kala gelecek olmalarına rağmen hayır diyemeyen aile üyemde de. Aslında düşününce tüm suç benim aile üyemde, hayır diyemediği için bunlar oluyor.

Açıkçası normalde bayramda bizim ev boş olur ve akraba bağlarımız da bize böyle yatılı gelmeleri dışında zayıf. O yüzden belki de bana böyle şeyler normal gelmiyor gerçi bana sadece bu değil bu yüzyılda gezmek için başkasının evine gidip yatılı kalmak saçma geliyor.
gelenler neyiniz oluyor . bahane bulun kabul etmeyin

Hadi ya haberim yoktu, öyleyse daha kötü çünkü babam ciddi risk grubunda bir ton ek hastalığı var

Almanyada ciddi bir artis var. Türkiyede de öyle bildigim kadariyla. Gelecek insanlar test olup gelsin (oda garanti degil ama yinede). Insanlar yaz aylari geldi diye unuttu.ama gitmesi maalesef. Bayramda kapida.

Hem biletini alıp getirçeksiniz,hem evinizde ağırlayip doyurup ediceksiniz,hemde gezdirip ediceksiniz,kusura bakmayin ben olsam hayatta izin vermezdim,heleki bu zamanda,tatil plani yaptık deseydiniz keske

Almanyada ciddi bir artis var. Türkiyede de öyle bildigim kadariyla. Gelecek insanlar test olup gelsin (oda garanti degil ama yinede). Insanlar yaz aylari geldi diye unuttu.ama gitmesi maalesef. Bayramda kapida.
doğru sağlık bakanımızda açıkladı artış var diye üstelik türlü türlü salgınlarda var bu aralar herkesde ishal kusma mide bulantısı çoğu yakınım hastaneye gitti bu yüzden biz bu bayram akraba ziyaretide yapmayacağız...

birde başımıza maymun çiçeği virüsüde çıktı türkiyede de bilinen vaka görüldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back