Merhaba herkese
Birazdan beğenmedimleri yiyebilirim ama pms etkisiyle ve yatılı misafir sevmememin etkisiyle çok sinirliyim ve bir şekilde yazıp rahatlamam lazım. Bu konuyu da iç dökmek için açıyorum.
Yatılı misafirden oldum olası nefret ettim bir iki gün hadi bir şey olmuyordu. Sevdiğim kişiler de olunca bazen sevebilebiliyordum ama bu bayram 9 gün boyunca akrabalarımız bizde kalacak. Küçük çocukları kocaları bi ton insan. Memlekete gittiğimizde bizi bir kere bile evine ne yemeğe ne yatılı çağırmamış insanlar ne yüzle her sene bize geliyor bir de üstüne gezdirmemizi yemek ısmarlamamızı bekliyor anlamıyorum. Hayır biz 9 gün onların küçük çocuk bağırtısını çekmek zorunda mıyız? Bir de maddi durumları yeterli olmayınca biletlerinin bir kısmını biz aldık. Hayır sanki bizim durumumuz çok iyi gibi 3000 tl’den fazla onların biletlerine gitti. Tek sorun onlarda da değil ablamın kpss’sine 15 gün kala gelecek olmalarına rağmen hayır diyemeyen aile üyemde de. Aslında düşününce tüm suç benim aile üyemde, hayır diyemediği için bunlar oluyor.
Açıkçası normalde bayramda bizim ev boş olur ve akraba bağlarımız da bize böyle yatılı gelmeleri dışında zayıf. O yüzden belki de bana böyle şeyler normal gelmiyor gerçi bana sadece bu değil bu yüzyılda gezmek için başkasının evine gidip yatılı kalmak saçma geliyor.