Yatılı görümce sorunsalı

O zaman sizin alıntılar da yapalım ki bilerek neden gıcıklık ettiğinizi belki açıklarsanız.

Sorup cevabını aldığınız halde konu ilerlerken tekrar kv iftara çıkarırdık ama ev kalabalık çıkaramıyoruz dediğinde tutup bayramda ne iftarı bilmem ne dalga geçme sebebiniz ne? Maşallah milletin 7 ceddine kadar dökme huyunuz olmasa unutmuş diyeceğim ama sadece işinize gelen kısımlar aklınızda kalıyor sanırım.
Profilinde de yazı paylaşmış konuyla ilgili nasıl dert edindiyse :skandal:

Ya arkadaşlar siz iyi misiniz ya?
İstediği zaman damlar geline mi soracak?
Aynı şekilde konu sahibinin kocası da damlar enişteden icazet mi alacak?

Tabikide orası görümcenin evi,aynı zamanda konu sahibinin eşinin de evi. Evlenince evlatlıktan mı reddediliyoruz hayırdır?

Kaynana,kayınpeder rahatsız olmadıktan sonra gelinle damadın ağzını açıp tek kelime etmeye hakkı yok.

Muazzam kafalar. Ay uğraşamıcam vallaha ya.
Size gorumcenizle mutluluklar tüm sene gitmeyip siz gidince damlasa siz de rahatsız olurdunuz sizi tanimadan emin olabiliyorum 😂

O zaman sizin alıntılar da yapalım ki bilerek neden gıcıklık ettiğinizi belki açıklarsanız.

Sorup cevabını aldığınız halde konu ilerlerken tekrar kv iftara çıkarırdık ama ev kalabalık çıkaramıyoruz dediğinde tutup bayramda ne iftarı bilmem ne dalga geçme sebebiniz ne? Maşallah milletin 7 ceddine kadar dökme huyunuz olmasa unutmuş diyeceğim ama sadece işinize gelen kısımlar aklınızda kalıyor sanırım.
En sonda da vikipediye bağlamış 😅

En başta sormuş ve konu sahibinden yanıt almıştım. Konu sahibi sonraki mesajında yeniden bayram ve iftar deyince okuyanlarla kendisi alay eder gibi oldu; bilmiyorum farkında mısınız ?

Saat 00:17 - Sayfa 1
Sizin çözümünüz nedir ? Görümceniz bayramda anne babasının evine gelmesin mi; bayramlaşmasın mı ?

Bayramda ne iftarı ?

Bayramdan üç gün önce gideceğiz :) bayramlasip gece evine dönebilir bence

Bugün 01:11 Sayfa 5
Evet yaz tatilinde özellikle. Bayramda da erken gideceğiz. Bayramlaşma Faslı haricinde kv yi alip bir iftara gidebiliriz ?

Size gorumcenizle mutluluklar tüm sene gitmeyip siz gidince damlasa siz de rahatsız olurdunuz sizi tanimadan emin olabiliyorum 😂
Şimdi bu konuyu siz değil de daha tanınan bir üye açsa yorumlar farklı olurdu ama siz açınca sofra kurmak kaldırmak, bulaşık yıkamak iş sayılmamış, yap eline mi yapışır olmuş 😄

Şimdi bu konuyu siz değil de daha tanınan bir üye açsa yorumlar farklı olurdu ama siz açınca sofra kurmak kaldırmak, bulaşık yıkamak iş sayılmamış, yap eline mi yapışır olmuş 😄
Ahahaha en son ne zaman misafir ağırladılar acaba onu bir yazsinlar 😂

En başta sormuş ve konu sahibinden yanıt almıştım. Konu sahibi sonraki mesajında yeniden bayram ve iftar deyince okuyanlarla kendisi alay eder gibi oldu; bilmiyorum farkında mısınız ?

Saat 00:17 - Sayfa 1

Bugün 01:11 Sayfa 5
Yazdığınızı şeyde belli ki hala kendinizi haklı görüyorsunuz ama aynı cümleyi ben de okuyorum. Bayramda değil erken gideceğiz-bayramlaşma haricinde belki iftara da götürürüz diye düşündük. Ardarda gelen bu iki cümleyi birlestirince ne anlıyorsunuz? Bunlara bakınca bayramda iftar yapildigini anlıyorsanız ben daha fazla yazmayayım sizin anlama sorununuz var diye düşünürüm. Yok anlıyorum ama dalga geçmem lazım dayanamıyorum diyorsanız o noktada zaten neden bilerek ve isteyerek böyle bir gıcıklık yapıyorsunuz diye soruyorum. Gelip bin tane ahiret sorusu sorma hakkı size ait değil sadece malum.

O halde neden iftara ne ara gideceksiniz diye sorup ısrarla anlamadiniz 😂
Sorunun eşinizde olduğunu anlarsınız umarım.
Neden her tatilde ailelerdesiniz? Neden bir kişi daha kalkıp da siz iş yaparken ucundan tutmuyor? Neden eşiniz sizi illa ki ailesine götürüyor? Hepsinin kaynağı eşiniz.

Öğretmen misiniz? Tatilleriniz bellidir,alın biletleri yaptırın rezervasyonu aile maile yok hadi tatile gidiyoruz deyin. Anam bacım diye ağlamaz herhalde eşiniz. Canınız tatil istiyor özellikle yazları belli yani,ki bu da en doğal hakkınızz.

Doğrudur ben de anormallik vardır. İş konusunda ne düşünüyorsunuz peki ikisi bebek sayılabilecek biri de büyük üç çocuklu bir gorumce. Heh bir de benden önce temizlik yapılmayan bir kv evi :)
Kardeşler birbiriyle vakit geçirmek istiyor olabilir sizin kara kaşınıza geleceğini pek sanmam öyle bir samimiyetiniz görünmüyor. Ayrıca kızın annesinin evi birşey demek size düşmez.belkide annesine yardim etmek icinde geliyordur. Arkanizdan cekip cevirip topluyordur

Sizin hatanız onlara bağlı kalarak ayıp olacak fikriyle hiçbir yere çıkmamanız vs.

Fakat ufak cocuklarim var deyip hicbirseye dokunmuyorsa içten içten kurulacaginiza iletmeniz daha doğru .. yanlis anlama nüfus kalabalik ben tek basima yetisemiyorum yardim edebilirmisin demek zor birsey degil.

Yazdığınızı şeyde belli ki hala kendinizi haklı görüyorsunuz ama aynı cümleyi ben de okuyorum. Bayramda değil erken gideceğiz-bayramlaşma haricinde belki iftara da götürürüz diye düşündük. Ardarda gelen bu iki cümleyi birlestirince ne anlıyorsunuz? Bunlara bakınca bayramda iftar yapildigini anlıyorsanız ben daha fazla yazmayayım sizin anlama sorununuz var diye düşünürüm. Yok anlıyorum ama dalga geçmem lazım dayanamıyorum diyorsanız o noktada zaten neden bilerek ve isteyerek böyle bir gıcıklık yapıyorsunuz diye soruyorum. Gelip bin tane ahiret sorusu sorma hakkı size ait değil sadece malum.

Konunun 5.sayfasında yeniden bayramlaşma ile cümleye başlamak doğru bir kullanım mı sizce ? Yazışılarak anlaşılan bir ortamda, yazılanlar üzerinden konuşuyoruz farkındaysanız.

Görümce de aynı tarihte annesinin evine bayram ziyareti niyetiyle gittiyse; iftar için sadece kayınvalideyi evden çıkarmak kayınpederi ve evde bulunan diğer kardeşleri yok saymak mümkün olabilir mi sizce ?

Siz de bu sefer görümceye misafirliğe. Ya da gezmeye çıkın evde durmayın planlayarak gidin. Hiç şuraya gitmedik hiç şunu görmedik bu defa gidelim bu defa şöyle yapalım diyin. Oradayken de giyinip çıkıyoruz diyin milleti peşinize takmadan kaçın.

Neden her tatilde ailelerdesiniz? Neden bir kişi daha kalkıp da siz iş yaparken ucundan tutmuyor? Neden eşiniz sizi illa ki ailesine götürüyor? Hepsinin kaynağı eşiniz.

Öğretmen misiniz? Tatilleriniz bellidir,alın biletleri yaptırın rezervasyonu aile maile yok hadi tatile gidiyoruz deyin. Anam bacım diye ağlamaz herhalde eşiniz. Canınız tatil istiyor özellikle yazları belli yani,ki bu da en doğal hakkınızz.
Bence 1 senedir vajinismus sorununa eşi katlandı diye fazlasıyla alttan alıyor adami. Kendini eksik görüp böyle telafi etmeye çalışıyor içten içe. Bana öyle geldi en azından.

Ailesine düşkün maalesef ben de kendi aileme düşkünüm uzaktayiz zaten gitmemiz değil sorun. Gittiğimiz yerde de gezip tozabiliriz benim ailemde yaptigim gibi kimse evde oturtmaz. Karşıdan da bekliyorsun haliyle bu dusunceliligi

Konunun 5.sayfasında yeniden bayramlaşma ile cümleye başlamak doğru bir kullanım mı sizce ? Yazışılarak anlaşılan bir ortamda, yazılanlar üzerinden konuşuyoruz farkındaysanız.

Görümce de aynı tarihte annesinin evine bayram ziyareti niyetiyle gittiyse; iftar için sadece kayınvalideyi evden çıkarmak kayınpederi ve evde bulunan diğer kardeşleri yok saymak mümkün olabilir mi sizce ?
Sadece yazılanlara bakarak ben işin doğrusunu sizse kendi işinize geleni anlıyorsunuz.

Kadın diyor ki, evde sürekli başkaları oldugu için kv bi yemeğe bile çıkaramadık. Zaten sorun evde sürekli birilerinin olması, onlar evde kalsın biz kv çıkaralım demiyor. Biz herkesi cikaramadigimiz için kvde gezmeyi çok sevdiği halde bi yemeğe bile cikaramadik diyor. Ortada bir kp var mi ben anlamadım, ya yok ya da kv gezmeyi çok seviyor diye onu memnun etme peşinde.

Deseniz ki sorun eşiniz, ne tek gidiyor ne sizi rahat ettiriyor anlarım. Bayramda ne iftarı bilmem ne. Kaç yaşında insanlarız ya. Komik olduğunu mu sanıyorsunuz.

X