Yatılı görümce sorunsalı

Yahu kadın zaten görümce varken gitmiyor, görümce konu sahibi gelince geliyor. Bunun nesini anlamadınız. Kadın zaten kayınvalidesinin evine kayınvalidesi ve kayınpederini görmek için gidiyor. Lak diye damlayan görümce. Nasıl o varken gitmeyecek? Hadi sen geldin bb diyip geri mi dönecek. Orası görümcenin evi değil. Orası kayınvalidenin evi. Evlendikten sonra annenizin evi sizin eviniz mi oluyor? Annenizin evi oluyor. Evet rahatsız olabilir. Evlendi diye onlar ailesi olmuyor. Görümcenin kocası el bu kadın tesettürlüymüş. Rahat edememesi normal değil mi?

Onlara göre gelinsiz gidilmiyor. Herkesin örf adeti farklı sizin eşiniz gidiyorsa siz olmadan ne guzel. Ben kendi aileme gidiyorum ama eşim asla gitmez bensiz
Hiç denediniz mi ben gelmek istemiyorum demeyi ki? Bence denemediniz. Eşiniz sizsiz gitmiyor da napıyor mesela,bacağınıza yapışmıyordur umarım.

Yapılacak her şeyi yapmış gibi davranmayın. Üyelere Türkçeden laf atmışsınız ama yanlış. Bu sizin derdiniz,siz anlattınız,biz de fikir söyledik. Siz sormasanız biz nereden bileceğiz yani,ya da umrumuzda mı olacaktı durduk yere?

Forumda laf attıklarim bayram tabii herkes aynı anda gelecek diyenlere hanımefendi. Biz bir bayramda gitmiyoruz onlar her seferinde geliyor bunu anlamamak okuduğunu anlayamamak. Malum var ülkede böyle bir sorun siz anlıyorsanız zorunuza gitmenize gerek yok. Gitmiyor yahu dedim Şubat tatilinde sen istersen git diye söz konusu dahi olmuyor. Herkes sizin eşiniz gibi mükemmel anlayışta değil demek ki napabilirim

Bayramdan üç gün önce gideceğiz :) bayramlasip gece evine dönebilir bence

On gün kalacaksak on gün de değil mi. Geldi görüştüm ertesi gün de biz ona kahvaltıya gitsek nasıl olur mesela

Bayram günü gideceğimizi kim söyledi cağnim bilgili kadın 6 Nisan'da yolcuyuz kısmetse

Ben bayram günü gideceğim yazmış mıydım? Saçma egonuzu gidin başka yerde tatmin edin. Banane kv evinin temizliğinden başkaları gündeme getirmiyorsam size son mesajım haydi saglicakla

Hayır, 6 Nisan'da gideceğinizi ve bayramda da orada olacağınızı ima eden mesajlar yazmıştınız.

Ya arkadaşlar siz iyi misiniz ya?
İstediği zaman damlar geline mi soracak?
Aynı şekilde konu sahibinin kocası da damlar enişteden icazet mi alacak?

Tabikide orası görümcenin evi,aynı zamanda konu sahibinin eşinin de evi. Evlenince evlatlıktan mı reddediliyoruz hayırdır?

Kaynana,kayınpeder rahatsız olmadıktan sonra gelinle damadın ağzını açıp tek kelime etmeye hakkı yok.

Muazzam kafalar. Ay uğraşamıcam vallaha ya.

Bu kullanıcının herhangi bir konuda konu sahibini desteklediğine bir kere bile denk gelmedim ilginç bir şekilde
Evet biraz öyledir ama 90% haklıdır seviyorum kendilerini normalde

İlla bana yapılmasına gerek yok. Başkalarına laf sokanları da görünce hoşuma gitmiyor. Siz bu konuda ev sahibisiniz. Daha kibar olunması gerekiyor.

Gitmiyorsa gitmesin eşiniz. Kardeş kardeş oturun evde ne güzel.

Kabul etmek zorunda mı rahatsız olmuş? Kalkıp bişey söylememiş ki rahatsız olmasına, ne hissettiğine de mi karışacaksınız? Hayır orası anne babanın evi yok artık sizin eviniz de annenizin evi olsun aynı zamanda ne de olsa evlatlıktan reddedilmiyorsunuz. Annemin evi ayrı, benim evim ayrı. El kapısı gibi asla değil tabi ki baba ocağı yani sıradan bir yer değil. Tabi ki kimseden izin alacak değil görümce. Bu kadın da rahatsız olabilir herkes yorumunu yaptı. Ben de rahatsız olurdum ama kalkıp neden geldin demezdim. Sevmiyor olabilir yani eşinin kardeşi diye rahatsız da mı olamaz?

Birçok konu okudum, birçoğunda yorumunuzu gördüm, bir kere destek okumadım. Tamamen konu sahibinin haklı olduğu gün gibi ortada olan konularda da sadece soru sorduğunuzu gördüm. Benim izlenimlerim böyle
Demek ki haksız bulmuşum. Haklı bulduğum konu sahipleri de var; yorumlarımda görebilirsiniz.

Nerede aramizin iyi olduğundan bahsetmiştim kendi tezlerini haklı çıkarmak için uydurmaktan geri duymayangiller? Sizinle sizin minvalde konuşmak lazi

Gorumcesime sorun beni nasıl sever:) He ben de severim kişisel problemim yok kendisiyle de kullanılmayi sevmiyorum sadece.

Yukarıdaki mesaj sana ait. Sayfa 11 dikkatini çekerim.bu nasıl bir manevra böyle ? Biraz yavaş gel! Kendi tezini haklı çıkarmak için uyduran sen olmayasın sakın?

Konu sahibi tüm yorumları okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla eş aileniz iyi değiller. Görümce eve gelip kocasının hizmetini yaptırıyormuş, o elini sürmüyormuş siz hep iş yapıyormuşsunuz diye okudum. Eşinizle bu durumu görüştünüz mü?
Ben kvlere gittiğimde görümcem kalkıp da iş yapmazsa kendim de kalkmıyorum. Kalktığımda da mesela yemek yapmam, salata yaparım, servise yardım ederim vs.

Gorumcesime sorun beni nasıl sever:) He ben de severim kişisel problemim yok kendisiyle de kullanılmayi sevmiyorum sadece.

Nerede aramizin iyi olduğundan bahsetmiştim kendi tezlerini haklı çıkarmak için uydurmaktan geri duymayangiller? Sizinle sizin minvalde konuşmak lazim

Sehir Magandasi alıntı olmamış, o yüzden mesajı alıntıladım.

Görümcem beni sever evet aramız mükemmel ötesi iyi mi demişim? Gittiklerinde rahatsız olduğumun farkinda dahi değil. Kv benimle ilg bı şey söylese hı öyle mi der dinler sadece. Kisisel probleminin olmaması aramizin samimi veya çok iyi olması anlamına on gün alacaksan on gün katlanmam gerektigi anlamına gelmez.

Sehir Magandasi alıntı olmamış, o yüzden mesajı alıntıladım.
O zaman sizin alıntılar da yapalım ki bilerek neden gıcıklık ettiğinizi belki açıklarsanız.
Sizin çözümünüz nedir ? Görümceniz bayramda anne babasının evine gelmesin mi; bayramlaşmasın mı ?

Bayramda ne iftarı ?

Bayramdan üç gün önce gideceğiz :) bayramlasip gece evine dönebilir bence

Sorup cevabını aldığınız halde konu ilerlerken tekrar kv iftara çıkarırdık ama ev kalabalık çıkaramıyoruz dediğinde tutup bayramda ne iftarı bilmem ne dalga geçme sebebiniz ne? Maşallah milletin 7 ceddine kadar dökme huyunuz olmasa unutmuş diyeceğim ama sadece işinize gelen kısımlar aklınızda kalıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…