Şayet böyle bişey varsa illaki bı mesaj arama fotoğraf bişey yakalarsınız. Ailesi inanmaz bilseler bile üzerini örterler sizi bastirmak için. Ayrıca ozguvenle ne ilgisi varmış ? Aldatma aldatılan ile alakalı değil aldatan kişi ile alakalı bı problemdir. Ya şuan şüpheniz yok gibi davranıp öyle bişey varsa iyice rahat hareket etmesini sağlayacaksınız. Ya da anladığınızı belli edip devak edeceksiniz.. bunu tavsiye etmem o zaman her türlü benimle kafasına bürünüp kaybetme korkusu yaşamaz sizde mutsuz bı şekilde devam etmiş olursunuzİnanmış gibi yapıp kanıt toplamak olacak. Bir defasında ofisteki bir kadını çok kıskanmıştım. Üzülüp kafama takıyordum. Kimse bana inanmadı, sende bir özgüven problemi yoksa karşı tarafı kıskanmazsın sen de kendine bak dediler. Onun ailesine babasına söyledim. Daha aileyi inandıramazken mahkemeyi mi inandırabilirim?
Ben bu konuyu sizin sandığınızdan daha detaylı araştırıyorum avukatla görüşüyorum sesli kayıt mahkeme delili olmuyor. Whatsapp kaydı yok. Fotoğraf yok.her zaman o kadar sürmüyor.bir sürü tanıdığım çekişmeli boşandı maksimum 1-1,5 yıl sürdü.
Neden? Sesli kayıt almıyorsanız. Metresiyle bir yazışmasını ekran görüntüsü almanız gayet de delil sayılır. Aldatılan kadınların hepsi mi yatakta basıyor sanıyorsunuz?
yaa bırrakkın:) çekişmeli bunun için deniyor aksini ıspatlarsınız şahit tutarsınız falan.
o ne dedi bu ne dediye bakmam.evrak ve delillere bakarım.mağdur tarafın çoluğun çocuğun menfaatini güderim.
Sizin konfor alanından çıkmaya cesaretiniz yok. Bunu dürüstçe kabu etseniz burada kimse size boşannn demez diyemez.
Ama siz boşanmak istiyorum diyip de binbir türlü bahane sayarsanız bize bir şey olmaz bu konudan çıkar başka konuya dalarız ama o hayatı siz yaşarsınız.
Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın
Aile dahil kimseden bir destek göremedim aile kendi oğlunu tutuyor. Benim ailem güçlü bir aile değil. Hastalıklarla mücadele ediyorlar. Ablam kanser ben boşanıyorum desem benimle mi uğraşacaklar. Onları da karıştıramam.Şayet böyle bişey varsa illaki bı mesaj arama fotoğraf bişey yakalarsınız. Ailesi inanmaz bilseler bile üzerini örterler sizi bastirmak için. Ayrıca ozguvenle ne ilgisi varmış ? Aldatma aldatılan ile alakalı değil aldatan kişi ile alakalı bı problemdir. Ya şuan şüpheniz yok gibi davranıp öyle bişey varsa iyice rahat hareket etmesini sağlayacaksınız. Ya da anladığınızı belli edip devak edeceksiniz.. bunu tavsiye etmem o zaman her türlü benimle kafasına bürünüp kaybetme korkusu yaşamaz sizde mutsuz bı şekilde devam etmiş olursunuz
Eminim bir şey dediğim yokBen bu konuyu sizin sandığınızdan daha detaylı araştırıyorum avukatla görüşüyorum
Nasıl hiç bir şey yok,şirket adına mı var hani varlıklı iyi kazanıyor vs demiştinizAdamın adına kayıtlı malvarlığı yok:) tapu araba vs yok hiçbir şey yok benim ufak tefek elime geçeni de çarpıyor.
eh be canımsu onun farketmesine gerek yok ki sen tepside götürüyorsun önüne diyorsun ki daha dikkatli ol,daha dikkatli gizle,ayık olŞimdi de fark ederse engel olur bir şekilde.
Tahmin edebiliyorum tüm konularınızdan anladığım kadarıyla. Sizde yumuşak ılımlı birisiniz sanırım başka türlü o tür erkekler yapamaz. Mesela benim elime geçse beynini çay kaşığıyla yer filozof ederdim.Nasıl bir şeytan bilemezsiniz. Anlayamazsınız. Ben bir şey düşünürken onun aklında bin tane tilki dolaşır.
Siz neden çalışmıyordunuz? Çocuklarınız mı ufak kaçırdıysam diye soruyorum ?Ablam kanser ben boşanıyorum desem benimle mi uğraşacaklar. Onları da karıştıramam.
Ben çalışırken hamileydim 2 kez kanama geçirdim düşük tehlikesi oldu 5. Ay ve 7. Ayda. İlk hamilelikti 2 hafta dinlenme verdi derken işten ayrıldım geri dönene kadar 2.bebek oldu evdeyim ufak tefek işler olursa yapıyorum.Siz neden çalışmıyordunuz? Çocuklarınız mı ufak kaçırdıysam diye soruyorum ?
bal gibi aldatılmışsınızMerhaba hanımlar bu sabah çıkmadan yatağın üstünü örteyim dedim yatağın ondan taraf olan kısmında yarım tahminen kopmuş takma kirpik çıktı bu ne nerden geldi diye sordum benimle hiçbir ilgisi yok bulaşmış gelmiş demek ki çocukların okulundan mı geldi acaba onlar da bizimle yatıyor bazen veya ofisten birinden mi gelmiş acaba dedi. Ben de saçmalama dedim.
2 gün önce şehir dışından ve hamamdan geldi. Masaja gitmedim dedi ama bir takma kirpik yatağa nasıl girer Allah aşkına kuranı Kerime el bastı beni aldatmadığına dair ama yine de inanmadım kaç yıldır evliyim hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne düşüneyim siz söyleyin…
normal yan yana dursan yine o kirpik çıkıp gelmez ki yani eve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya bunu nasıl anlıcam çaresiz kaldım aptal yerine mi konuyorum yoksa doğru mu söylüyor nasıl bilebilirim
Mesleğin ya da is tecrübem var mı ? Kaç çocuk vardı kaç yaslarindalar ? Anladığım kadarıyla bosanirsam destek olacak kimsem yok ortada kalırım gibi dusunuyosunuz. Esinizde tüm durumların farkında o yüzden bildiğini okuyor eğer dişli güçlü birileri olsaydı yanınızda bu olaylara cesaret edemezdi. Çaresizlik çok kötü ne desem havada kalacak gibi hissediyorumAile dahil kimseden bir destek göremedim aile kendi oğlunu tutuyor. Benim ailem güçlü bir aile değil. Hastalıklarla mücadele ediyorlar. Ablam kanser ben boşanıyorum desem benimle mi uğraşacaklar. Onları da karıştıramam.
Yalnızsam yalnız nasıl güçlü olabilirim hangi sürede ne kadar maddi dayanabilirim fatura kira vs planlı olmak zorundayım. Bu insan beni kaybetmeyi itibar kaybı sayar. Arkamdan beni suçlar nankör der. Önemli değil. Yeniden evlenir hemen belki sırf bunun için beni hemen boşar bu da iyi.
İki çocuğum var 4 ve 5 yaşındalar. Tabiki farkında olmaz mı bunu hissetmek çok kötü ama. Çaresizliğimin farkında beni ezmesi. Babam yok. Abim şehir dışında ablam kanser, annem yaşlı. Geri dönecek bir baba evi yok kısacası. Daha ilkokulu bitirmeden babam vefat etti.Mesleğin ya da is tecrübem var mı ? Kaç çocuk vardı kaç yaslarindalar ? Anladığım kadarıyla bosanirsam destek olacak kimsem yok ortada kalırım gibi dusunuyosunuz. Esinizde tüm durumların farkında o yüzden bildiğini okuyor eğer dişli güçlü birileri olsaydı yanınızda bu olaylara cesaret edemezdi. Çaresizlik çok kötü ne desem havada kalacak gibi hissediyorum
Ben nasıl bakan oldumSizi linçlemedi ki o bizim ekonomi bakanımız niye öyle diyorsunuz hanfendicim
Başın sağolsun zorlu zamanlardan geçmişsin. Ablana da Allah acil şifalar versin. Evlilik kumar gibi bilemiyor insan sonra ne olacağını. Etrafımda mükemmel başlayip kötü biten o kadar evlilik oldu ki o yüzden bı sure evlilige hep önyargılı yaklaştım erkeklere karşı genel olarak güvensizlik duydum.İki çocuğum var 4 ve 5 yaşındalar. Tabiki farkında olmaz mı bunu hissetmek çok kötü ama. Çaresizliğimin farkında beni ezmesi. Babam yok. Abim şehir dışında ablam kanser, annem yaşlı. Geri dönecek bir baba evi yok kısacası. Daha ilkokulu bitirmeden babam vefat etti.
Ben az ile mutlu olmayı o zaman öğrendim kanaat getirmeyi ağırbaşlı olmayı. Ailemin desteği ile okudum meslek sahibi oldum. Hep bana sen yaparsın kızım dediler o eksikliği hissettirmemek için.
Ama sonuç bu. Böyle birinin eline düştüm. En başta zaten tanıdığım hali ile bunu bana göstermedi. Düşünsene öyle bir aileden geliyorsun karşındaki insan seni seviyor sanıyorsun. Ki o zaman da durumu çok iyi değildi. Ama benim ailemden iyidi. Kapıldım bir rüzgara gittim işte.
Hayatında da aynı şeyi yapıp daha iyiye gitmeyi bekliyor.Üyelik iptali mi
Altınlara ne olduHayatında da aynı şeyi yapıp daha iyiye gitmeyi bekliyor.
Zulayı patlatmaya kıyamadı herhal sjdjd.Altınlara ne oldu
Üyelik iptali ne oluyor üye kendisi mi siteyi terketmiş oluyor ban değil?Hayatında da aynı şeyi yapıp daha iyiye gitmeyi bekliyor.
Kendi terk etmiş.Üyelik iptali ne oluyor üye kendisi mi siteyi terketmiş oluyor ban değil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?