• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yataktan takma kirpik çıkması!

Yok bee üyelik iptalini nasıl yapcak alıpta onla mı ugrascak adam
Onun kocası uğraşır ya. Lö n’oluyo sen beni sosyal medyada mı anlatıyorsun çık bu siteden sil diye baskı yaptıysa kuzu kuzu silmiş olabilir.
Hayır yani beddua etmeden gitti:) kadın kadının kurdudur da demedi. Başına gelsin de demedi

Onun kocası uğraşır ya. Lö n’oluyo sen beni sosyal medyada mı anlatıyorsun çık bu siteden sil diye baskı yaptıysa kuzu kuzu silmiş olabilir.
Hayır yani beddua etmeden gitti:) kadın kadının kurdudur da demedi. Başına gelsin de demedi
Çok iyi niyetlisin sjsjs

Günah günah demiştir adam bide asdff😅

Yakında aldatılıyorum naapmalıyım dicen die bekliyorum. Görünen köy klavuz istemez

Linçleneceğim muhtemelen yazilanlarin bir kismini okudum durumunuza üzüldüm.Ben olsam boşanmazdım şu an.üstüne adamın bir şey yok.Muhtemelen size pek de bir şey koklatmayacak.çekişmeli boşanmanin anlami yok.Anlaşmaya bakın.Aldatıyor bence de ama aldatyigini ispatlayip bosansaniz itibar kaybi vs cirkinlesebilir.Guzelce bosanin derim.Arabayi en azindan alarak.cocuk var zaten cocugun hakkini alarak.zaten hayatinizi bu kadar ele gecirmis birinin gonlu sizden gevmistir.hirs yaptirmayin varsin sizi ezik gorsun s.kt.r et.alabildigini almaya bak.elim guclenince bakarsin caresine.

Adam seni eve tıkayıp takma kirpikli süslü püslü hatunlarla düşüp kalkıyor yarında tırnak bulursun öbürgün tanga🥲
Saç yok muydu iyicene baksaydın hararetli bişi yaşandıysa kesin saç düşmüştür

konu sahibinin ben borderline olabilirim konusunu bugün okudum. eşi ezmiş iğrenç hakaretler insanlık dışı muameleler defol diyormuş kilolu çirkin diyormuş.kadın 100 kiloya ulaşmış sonra adam pişman olup onu altınlara boğuyormuş. o yüzden kadın habire yemek yiyormuş.artık kilo kontrolü sıfır olmuş. konu sahibi hep ağlıyor yemek yiyor sonra hakaret görüyormuş.adam akşamları evde değilmiş zaten. aldattığı o zamandan belli.

dünkü masaj ve ağva konusu sonra bugün açtığı takma kirpik konusu. ve boşanmamak için bir sürü sebep yazmış.sırf yukarıda yazdığın şeyleri dilekçene yazsan tedbir nafakası alırsın evden adam gider dava isterse 4 yıl sürsün. zaten seni altına boğmuş onlarla yıl yaşarsın. sen boşanmak istemiyorsun. borderline olup olmadığını uzman bilir tabi ki. sadece benim okuduklarım sürekli ezilen aşağılanan itip kakılan ama yine de boşanmayan kadınların borderline olduğu idi. güvenli bağlanan kadın hakaret terbiyesizlik görünce gidiyormuş.empat bir süre alttan alıp sonra o da gidiyormuş.borderline içindeki değersizlik duygusu sebebiyle ancak onu ezen ve yok sayan adamlarla ilişki kurup bunu yıllarca sürdürüyormuş.

borderline da dürtü kontrol bozukluğu çok yeme çok alkol intihar geçmişi sürekli sinir krizi geçirme kendine acıma tutarsız insan ilişkileri asla ayrılamama partnere yapışma gibi belirtileri var tabi ki bunu uzman bilir. lütfen uzmana gidin ancak o zaman boşanabilirsiniz yoksa bu evlilik sonsuza kadar sürecek. bana iğrençsin dedi diyorsunuz adamı kötülüyoruz boşan diyoruz iki ay sonra yeni konu açıp beni aldatmış diyorsunuz boşan diyoruz habire aynı şey. kendinize acımaktan vazgeçin. bir laf vardır hayatından en çok yakınanlar onu değiştirmeyi en az isteyenlerdir diye. yakınmak yerine çözüm bulmayı deneyin.

Bende kızıl saç teli bulmuştum koltukta. Benim saçım kızıl değil. Beni aldattığı kadının saçı kızıldı o dönem.

Merhaba hanımlar bu sabah çıkmadan yatağın üstünü örteyim dedim yatağın ondan taraf olan kısmında yarım tahminen kopmuş takma kirpik çıktı bu ne nerden geldi diye sordum benimle hiçbir ilgisi yok bulaşmış gelmiş demek ki çocukların okulundan mı geldi acaba onlar da bizimle yatıyor bazen veya ofisten birinden mi gelmiş acaba dedi. Ben de saçmalama dedim.

2 gün önce şehir dışından ve hamamdan geldi. Masaja gitmedim dedi ama bir takma kirpik yatağa nasıl girer Allah aşkına kuranı Kerime el bastı beni aldatmadığına dair ama yine de inanmadım kaç yıldır evliyim hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne düşüneyim siz söyleyin…

normal yan yana dursan yine o kirpik çıkıp gelmez ki yani eve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya bunu nasıl anlıcam çaresiz kaldım aptal yerine mi konuyorum yoksa doğru mu söylüyor nasıl bilebilirim
Eşiniz takmıyorsa nerden geleceği belli

Hemen kötü düşünmeyin diyeceğim ama gerçekten olacak iş değil , eşinizi bir süre gözlemleyin.

Back