Yatakta neler demek erkeği çıldırtır?

Erkeğe ne demek ne yapmak o anda çıldırtır tecrübeli kadınlardan cevap bekliyorum 😄. O eve gelmeden mi yatakta durayım gelince mi kapıda mı karşılayayım ilk ne yapayım utanıyorum ama yeter 1 yıl oldu bu hafta sonu onu şaşırtmak istiyorum tüm önerilere açığım
Cinselliği planlı olarak yapmayın içinizden geldiği gibi spontane olsun. Kapıda mı odada mi karşılayayim şunu mu yapayım falan gerek yok. Bam bam bam istediğiniz gibi doğal davranın

Eve gelince direkt seni yatakta görmesi o yorgunlukla pek hoş gelmez bence 😅 Öncelikle bir güzel dinlenilmeli, kiyafetler değişilmeli, yemekler yenmeli ,sonra da şık giyin( sexi) bundan sonrasında ne yapsan yap güzel gelir bence 🤣🤣 Önce konfor sonrası kolay 🤭
O zaman önce bi banyoya git derim yemek yedikten sonra da ben gizlice giyinir pardon soyunur gelirim 😄

Ya işten geliyor banyoya mı soksam önce sonra mı gizliden hazırlanıp yanına gitsem yemek falan yedikten sonra
Yemek çay hallet o TV veya telfona bakarken sen az isim var diyip hazırlanmaya git. Saç baş makyaj giyim sonra kapıdan kocana sadece bacağını göster görmezse kapıyı tiklat dikkat çeksin yanına çağır yada ışığı kapatıp yanına yanaş kucağına otur sonra ekşınnnn 🤣🤣

Yemek çay hallet o TV veya telfona bakarken sen az isim var diyip hazırlanmaya git. Saç baş makyaj giyim sonra kapıdan kocana sadece bacağını göster görmezse kapıyı tiklat dikkat çeksin yanına çağır yada ışığı kapatıp yanına yanaş kucağına otur sonra ekşınnnn 🤣🤣
Bacağımı gösterirken ben gülmekten ölürüm orada ya

Bak şimdi, bunu giy üstüne de eşofman takımı falan giy, zaten içerden belli olmaz kış günündeyiz, kocayı ayartınca adam eşofmanı bir çıkarcak içinde bu 😂
Öf hep ifşa oluyorum 😂
Ay tamam o zaman sıcak oldu ya dedim üstü çıkarırım altı da o çıkarır 😄

Aynı ben kaç kere denedim geri sakladım daha bilmiyor aldığımı görse kendi giydirir
Bence evlilikte en rahat olunması gereken konu bu evliliği diri tutan en büyük konu da bu. Konuşun sorun ne ister nasıl ne Sever ne eksik ne fazla yada siz söyleyin nasıl isterseniz vs. Böyle böyle utanmada kalmaz

Yemek yedikten sonra TV falan izlerse arkasından gelip nefesini ensesinde hissettir😂 sonra boynuna masaj yap, sonra.. 😶‍🌫️

X