Yatakta arzulanmama

Bence sizden ayrılmak için evlenmemek için bahaneler üretiyor ..belliki libido da yerlerde istek yok..yada cinsel tercihleri başka.Zaten bunun için direk erkekliğine laf söylemeyesiniz diye sizi suçlamış..
Kendinizi asla suçlu hisetmeyin bu bir
Sorun karşı tarafta belliki bir kaçış yolu arıyor buda iki.Üçüncü ve en son tavsiyemde
Direk yolverin bu adamdan sevgili,nişanlı, koca,baba olmaz boşuna zaman kaybetmeyin

Bende yüzümü jiletle alma gafletinde bulunmuştum, annem demisti hatta yüzüme battı alma bir daha asla diye.. yüzümdeki tüyleri lazer görmüyordu.. belki daha kalın tüyleri görür lazer o zaman yapılabilir.. ama adamın yüzüne batmıs olabilir sakal gibi yani hic aklıma oral filan gelmedi benim :KK53:
Jiletle alınan bölge yüz değilmiş 😅

Kadının adamın tırnaklarını kesmesi tuhaf zaten ama adam rahatsız olduğunu söylemiş. Batıyor demiş, rahatsız oluyorsa oluyordur ve uyarmış. Benim kızda geçen babasına dikenlerin batıyor dedi babası gitti tras oldu.
Onlarinki de bize batiyor onlar agda yapıyor mu? Bu konuda bile kadina yuklenmek dogru gelmiyor. Adam kol altını tıraş etmekten bile aciz. Kadından lazere gitmesini bekliyor. Ozenli, temiz, tertipli biri olsa evet jilet yerine ağdaya git derdim ben de. Ama tirnaklarini kendi kesmeyen adama jilet bile fazla.

Kıl konusunda hassas olan adam kendi kolunun altını alır. Onu bile yapıyormuş. Hassasiyet tek tarafli beklenemez. Tirnagini bile konu sahibi kesiyormuş. Pislik ve miskin bir adam belli ki.
Karşılıklı uyarmalılar dedim zaten ilk mesajımda. Kokudam rahatsızsam duş al derim de dedim. Konu sahibi de rahatsızlıklarını halı altına süpürmek yerime uyarmalı. Adam da o zaman dikkat eder bence. Karşılıklı hijyende sorunları var belli ki. Ben mesela koldaki sarı tüyleri dahi sevmem. Keza eşimde kıllı kol konusunda hassastır. Bu da hakkı. Aynı şekilde ben de kokuya hassasım koksa uyarırım. Uyarmalıyım çiftler birbirini uyarmalı.
Adam pis olması kadının da kıl temizliğine dikkat etmediği gerçeğini değiştirmiyor. Kadının da dikkat etmesi lazım erkeğin de

Karşılıklı uyarmalılar dedim zaten ilk mesajımda. Kokudam rahatsızsam duş al derim de dedim. Konu sahibi de rahatsızlıklarını halı altına süpürmek yerime uyarmalı. Adam da o zaman dikkat eder bence. Karşılıklı hijyende sorunları var belli ki. Ben mesela koldaki sarı tüyleri dahi sevmem. Keza eşimde kıllı kol konusunda hassastır. Bu da hakkı. Aynı şekilde ben de kokuya hassasım koksa uyarırım. Uyarmalıyım çiftler birbirini uyarmalı.
Adam pis olması kadının da kıl temizliğind dikkat etmediği gerçeğini değiştirmiyor. Kadının da dikkat etmesi lazım erkeğin de
Her konuda katiliyorum sadece kolunun altini bile temizlemeyen bir adamin lazere git talebini hakli bulmuyorum. Partnerimizi kolunun altini temizle diye uyaracak mıyız? Tamam uyaralim ama bu el yikamak kadar basit bir alışkanlık olmaliydi. Bu alışkanlığa bile sahip olmayan birinin lazer talebi çok yersiz. Yani haklı goremiyorum. Kolunun altinda kıl varsa ter de kokar leş gibi. Bunu bile düşünmeden kadina kokuyorsun demesi de yersiz.

Jilet kullanan arkadaslarım var böyle bir sorunla karsılastıklarını söylemediler bana. Bölgeler icin jiletler üretildi onları inceleyebilirsiniz. Birde yüzüme batıyor derken ne demek istedi herif? Yüzünüzü mü jiletle alıyorsunuz? Yada aldıgınız yere dilini gezdirirken mi batıyor anlayamadım. Bu arada tırnaklarını bile siz alıyormussunuz, pes. Keske sizde bunları söyleseydiniz. Böyle kıllı kıllı gezip karsısından yakınan herifleri gördükce igreniyorum. İliskinizi bi’ gözden gecirin.

Ha kendisi koltuk altını dahi almaz duş almayıp ter koktuğu da olur kalbini kirmaz gider deodorant mi sıksak derim. Erkekte tırnaktan pislikten nefret ederim uzasa gider tırnak makası alır içerden ben keserim.
Ben olsam buna kullanma dediği jiletle saldırırdım. Siz yapmayın tabi.

kendisi koltuk altını dahi almaz

duş almayıp ter koktuğu da olur

Erkekte tırnaktan pislikten nefret ederim uzasa gider tırnak makası alır içerden ben keserim.
Oooofff
Üzülüp konu açmanıza bile değmeyecek
Böyle leşşşş gibi adamlardan niye sevgili yapıyorsunuz?
Sizin tüyler lazerle ağdayla hallolur ama kişisel özbakımını ihmal eden kazık kadar adamdan bi cacık olmaz.

Konu sahibi uyardı mi acaba koltuk altını temizle diye. Uyardıysa haklısınız.
Bunun için uyarmak mi gerekiyor? El yikamak kadar basit bir aliskanlik olmaliydi. Coktan kazanılmalıydı. Adam: "benim tırnağımı neden sen kesiyorsun" bile demiyor. Tek tek parmaklarini uzatiyor. Ay brad pitt olsa çekilmez be bu ne🤮

Son düzenleme:
İnanın evlenincede bumuymus diyeceksinz.cinsellik hiçte öyle aman aman bişey değil .13 yıllık evliyim herseyimizd normal fakat.
Ben kesinlikle cins lligin evlenince pekte matah birşey olmadığını anladım.
Evlenene kadar insna çok merka ediyor .evlenince bikarsin .
Bid tavsiyem sizde ona göre tertmiz olun ağda yapın lazere gitmeyin.
Ben çok ritizim mesela eşim bilir oda çok dikkat eder kendine.
Ben bikini hattımı ağda ile alırım jilet kullanmam.11 yaşındaki kizimada başladık ve öğüt verdim sakin yavrum kullanma diye onuda alistirdim.jilet sıkıntılı zor bişey .
Sizd 27 yaşındasınız yaparsınız sanirim.
Bakımlı olun ağız diş sağlığı el tırnak bakımı.sac temizliği güzel kokular kiayget temizliği .bunalr önemli .
Ben kirliyken asla denemem bile birlikte olmayı kendimden huylanirim .duş alırım hemen sonra..
Hatta ben korona oldum en ağır olduğum hafta ve günde kendimi iyi hissedince hem önüme ağda yaptım batıyor o bile uzayınca .
Esimede dedim koronayken ağda yapan tarihe geçen tek kadınım sanırım diye🤭🤭🙈
Cinsellik neden evlenene kadar merak edilsin? Merak eden zaten evlenmeden de yasayabilir. Hem evlilik hem iliskiler acısından cinsellik önemli. Cinsellikten bıkılıyorsa libidosal bir sorundan kaynaklı olabilir. Onun haricinde çok yüksek tutkulu bir iliskide cinsellik daima devam eder.

Erkek istekli olduğunda, ne ter kokusu dinler ne jilet, bana da libidosunda sorun var gibi geldi ya da altında başka bir şey olduğunu düşündüm nedense. Erkekler cinsellikte kadınlar gibi değiller ki, az çok hepimiz biliyoruz sınırsızlıklarını. Para verip ilişki yaşayan erkekler var neticede 😂 onlardan tiksinmediklerini düşünürsek, bir adamın sevdiği evlenmek istediği bir kadından bunları bahane ederek tiksinmesi çok uç geliyor bana ya. Sorun mu var acaba çocukta?
Kuş ötmüyo bacim 🤔

Onlarinki de bize batiyor onlar agda yapıyor mu? Bu konuda bile kadina yuklenmek dogru gelmiyor. Adam kol altını tıraş etmekten bile aciz. Kadından lazere gitmesini bekliyor. Ozenli, temiz, tertipli biri olsa evet jilet yerine ağdaya git derdim ben de. Ama tirnaklarini kendi kesmeyen adama jilet bile fazla.
Ama onlar paşa çünkü, hassas köseleden yüzleri çok narin

Neden turnaklarını kesiyorsunuz?Erkeklere insanlık yaramaz.Çok çirkin uslubu var hiç begenmedım .

X