Pogaca yapsaniz, cok basit. Illa icine birsey koymazsiniz. Yer yer kiloyapar belki de cok yedin az ye diye üstüne gidebilirsiniz. Bir tasla iki kus. Benim de iki cocugum var. Ama yemek derdim yok, yani esim isten eve gelir ben zaten hazirlarim. Ama illa bir soru soracaksa yemek var mi askim der. Yoksa kendine birseyler hazirlar. Cogu zaman da kendini yorma ben herseyle doyarim der cok sükür.
Ben kendi karnimi doyurmaya zaman bulamam cogu zaman.
Illa ki yas maya vardir, sabah kalktigin gibi yap hamurunu bir saat sonra firina ver bitti gitti.
Marketlerde dondurulmus esyalar yok mu pratik.
Donmus sebze, patates kizartmasi mesela. Hatta sicak suya karistir makarnalar falan. Al bunlardan en az haftada iki gün versen dinlenirsin.
Isten gelince ver cocuklari eline, yemek icin buna mecbursun de. O cocuklara bakarken gir yap bolca. Iki üc günlük yetecek kadar. Firini mesela pohca icin bir kere isittin mi, onlar piserken kek hamurunu yap ya da kurabiye; pesinden hemen onu da atarsin.
Haslama patates geldi bak aklima. Bir tencere patatesi hasla. Iste öyle yer ister püre yapip ver yanina da buzluktan cikip hemen pisen sebzelerden daya. Doyurucu. Icim isinsin olayini cözemedim ama. Bunu dedigi anda termos bardakta sicak su veriver eline. Sallaha cay yap ver. Illa ic isinsin diye corba icmesi lazim degil. Sana yazik yaa. Cok sinirlendim bak.
Kadinin en güclü silahini kullan olmadi. Dirdir.
Cok tatlisiniz onca oneri sagolun
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Sorun yapmak degil bunu gorev olarak bana yuklemesi.
Ben kizimla oglumla oyun oynamak gezmek tozmak istiyorum, mutfaktan bunal geldi zul oldu acikcasi.
Pogaca cok yaptim zamaninda, gozle kas arasi isyerindekilere de goturuyor, ben pastane veya restaurant isletmiyorum ki.. adam onunu ardini dusunmuyor..ben mutfaktan cikamiyorum ve surekli acim dediginde artik bogasim geliyo..
Isten gelince cocuklarla ilgilenmez, yorgunum bunaldim der uzanir yada evrak isleri vardir onlari halleder.
Ancak benim yatak dosek hasta olmam gerekir oyle bakar cocuklara.
Benim ise donmem lazim acilen.
Ozaman sesi kesilir bunun baska yolu yok.
Dun dedim ki bak et yemeklerini guzel yapiyosun.
Haftasonundan hazirlayalim siseleyelim yemekleri, al gotur ise, bnm yaptigim yemek ertesi gune kalsin, beni hergun ne yiycem diye darlama dedim.
Bosbos yuzume bakti, sen hazirlasan olursun dimi dedi.
Artik sIkti yani cok sIkti.
Annesi de yemege takik bi insan, artik kucukken buna sevgi yeme diliyle gosterildi sanirin, adam icin dunyanin en onemli sevgi gostergesi..