yatak örtüsü...kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

canım söylemiştim daha önce ama:)))
küçükyalı minübüs yolunda bulser halı var karsısında da mudurnu tavukçuluk oradan yukarı dogru cıkıyosun...taçın magazası var orayı geç bir park var orayıda geç yakınında şok market var...ev tekstili outlet yazıyor...orada aslında normal fiyatlarla satış yapılıyor ama örneğin ambalajı bozulmuş ürünleri çok indirimle satıyorlar.örneğin örgü battaniyeleri çok pahalı days in coloursun ama 55 tl ye alıyosun...pike takımları 33 tl...ben nevresim takımını aldım 30 tl ye...açık ürünler var sadece pike almak istersen 19 tl v.s. yolun düşerse uğrayabilirsinn

ayy cidden uzakmış ya ( aslında karşı tarafta daha uygun şeyler vardır...bende tuzlada oturuyorum yani her yere uzak anlıcan...o yüzden genelde internetten alıyorum bu arada sen yatak örtünü hangi siteden aldın?

aaa süper çok sevindim senin adına...bak bende alıcam dayanamayıp...hangi siteden aldım tatlım...bide krem kahve mi rengi bi sitede siyah beyaz yazıyor da...

evtekstilibul. dan almışsın ama orada da kalmamış

ay inanmıorum cnm kalmadığına bana bi kaç kişi sitenin ismini sormuştu bende yazdım demekki alınmış hepsi

bana gelen beyaz üzerine kahve tonlarında işleme resimde görüldüğü gibi yani pek fark yokk ama çok şık görünüoo

acaba sana başka siteden bulabilirmiyiz.

ayy tatlım çok saol yaa :))
bende buldum ama orada siyah beyez yazıyo anlamadım ki o yüzden sordum sana da rengini...

hee anladm cnm siyah beyaz göndericeklerdir öle yazdığına göre pek fark yok zaten arada

cnm krem kahve yokki beyaz kahve var bana gelen öle beyaz renk kahve nakış

evet işte seninki daha güzel kafamçokkarıştı
neyse bakarım belki bu taraflarda bi yerde vardır...
canım güle güle kullanırsın inşallah :)))

canım battaniye ihtiyacın var mı bu arada?
ben işten çıktım ama indirimim devam ediyo tacın sitesinde...bir battaniye alana ikincisi bedava 90 tlye 2 battaniye alabiliyosun yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…