yatak örtüsü...kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

kadife değil şimdi baktım siteden kumaş özelliğine %100 pamuk diyor ama nasıl anlatıyım böyle kadifemsi bi yapısı var.. Bence önce git bi gör sonra pişman olma tatlım..

cnm aynen bende öle taktım mı takıorum bende taçın bi örtüsünü beğendim 1 aydır alsam mı almasam mı diodum sonunda eminönüne gittik cmtsi bi öğrendim ki ürünün üretimi durmuş şok oldum nette bi sitede tesadüfen buldum hemen aldım yarın bende olacak inşallah çok mutlu oldum tesadüf buldum bende bunu

canım aldıgında anlatsana nasıl oldugunu fotograftaki kadar güzelse bende alabilirim bu örtüden...

evet fiyatından haberim var...çok pahalı deil bence yani güze bir ürün...değer:))

açıkçası bende...en güzel heyecanda bu sanırım...inşallah çok güzeldir tatlımm...
:)

ay inşallah cnm ya çok uzun zamandır beğeniorum çünkü hayal kırıklığı yaşamak istemem :)

hem güselse hemen sanada veriris siparişi

bide zehra_ist die bi ark vardı oda alcaktı aldı mı acaba

bu arada sen bornoz takımını kaç paraya aldın bende sarevden aldım geçen hafta dün geldi kargo ilee

benim çalıştığım şirketin taçla anlaşması var...sitesinden yaptıgım alışverişlerde %20 indirimim oluyor.o yüzden çoğunu taçtan aldım...ama bornoz takımı özellikle bayan için olanı çok beğenemedim...aslında çok güzel ama içime sinmedi...kendime sonra bi tane özel alıcam inşallah...185 tl ye aldım piyasada 232 ye satılıyordu hatta 10 tlde artmış fiyatı( yani şuan 242 tl fiyatı var canım...

baktım tatlım çeyizlerin çok çok güzeller :))
ben 50 tl ye almıştım canım...ama üzerinde 58 tl başlangıç fiyatı yazıyordu...peşinde indirim yaptılar.ama desenleri çok güzel yaa:))

baktım tatlım çeyizlerin çok çok güzeller :))
ben 50 tl ye almıştım canım...ama üzerinde 58 tl başlangıç fiyatı yazıyordu...peşinde indirim yaptılar.ama desenleri çok güzel yaa:))

bende geçen boynerde falan baktım 75 TL idi ama ben minimal i çok beğeniorum ya süper renkler

bu beğenicene eminim ben complete setini 50 tl ye aldım...
daysin colourun pike takımlarını da 33 tl ye hihoyyyt

evet canım yanii bu ay içinde aldım...bu resimdeki complete set...ceyizlerimin sayfasında da pikelerim var...biyer buldum oradan aldım baya ucuzlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…