Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden visko kızlar? Biz Çetmene gittik... Adam Viskolu olanları tavsiye etmedi.. Antistres veya ortopedik alın dedi :S
lemlemcim bende yatağımı aldım yataşta karar kıldık..seninde bahsettiğin gibi hem visko hem yaylı..bir tarafı yün bir tarafı pamuk yaz kış için ayrı ayrı..modelide 5z 1.412 TL idi biz 1.340 TL 10 taksite kapattık..bu arada yataşta turkcell lilere kampanya var yatak alana bir yorgan iki yastık hediye..hediyeleri de kaptık yani=)
Antistres - nostres olan yatakları kullanan var mı ki hiç ? Ortopedik almak mı yoksa antistresli almak mı mantıklı ? Bi Bilen olsa keske:S
kızlar bizim yatakodamızın mobilyasını aldığımz yer
visco yatak hediye etti, umarım iyidir
Canım visco love yataklarına baktın mı hiç?
biz üç yıl önce bellonadan aldık canım ve hiçbirşey olmadı hem üstünde arkadaşın dediği gibi fermuarlı korumalığı var kirlenince çıkar yıka kullanmaya devam et gayet kullanışlı ve çok rahat tavsiye ederim
Ben 2010 eylül ayından bu yana visco love un outlast modelini kullanıyorum. eşimle ben yatak almadan önce çok araştırdık gittik her yerde yatakları denedik öyle 5-10 dakika filan denemeler de olmadı gitmişken en az yarım saat yattık. Bize yatağın yanında iki tane de yastık hediye ettiler. Yastıklar meyilli olduğundan boyunu direk tutuyor; bu yastığa öyle bir alıştıki ki başka yerlere gittiğimizde yastığımızı arıyoruz. Her şeyden önemlisi az uyuduğumuz halde sanki daha çok uyumuşuz gibi dinç kalkıyoruz. Size gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Ben 2010 eylül ayından bu yana visco love un outlast modelini kullanıyorum. eşimle ben yatak almadan önce çok araştırdık gittik her yerde yatakları denedik öyle 5-10 dakika filan denemeler de olmadı gitmişken en az yarım saat yattık. Bize yatağın yanında iki tane de yastık hediye ettiler. Yastıklar meyilli olduğundan boyunu direk tutuyor; bu yastığa öyle bir alıştıki ki başka yerlere gittiğimizde yastığımızı arıyoruz. Her şeyden önemlisi az uyuduğumuz halde sanki daha çok uyumuşuz gibi dinç kalkıyoruz. Size gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
merhabalar, biraz uzun sürdü ama ben 3 markada araştırma yaptım, araştırmalarımın ve gözlemlerimin sonuçlarını yazıyorum;
İŞBİR YATAK
İşbirde de öne çıkan yataklar yine visco ve yaylı olanlardı.. burda beğendiğim yataktada yataştaki gibi hem yay hemde visco sünger vardı.. Pocket Spring Frezya yatak , paket yaylı yatak diye geçiyor çift yönlü kullanılabiliyor, fermuarlı alezi var, yatağın dış kısmı pamuklu kumaş. orta yumuşaklıkta gayet rahat ve fiyatı: 1.043 TL
şu an bende bu 3 markanın fiyatlı katalogları var kızlar, intden bakıpta başka beğendiğiniz olursa fiyatlarını söylerimher markada bir sürü çeşit yatak var..
benim bu araştırma sonuçlarıma göre en çok beğendiğim işbirdeki yatak oldu.. birde bu fiyata peşin alacağım diyerek %10 indirim yaptırdım ayrıca bir adet 60TL lik, yastık hediye sözü verdirdim. bir yastığı kendim alırsam indirimle beraber iki yastık ve yatak 1.000TL yapıyor.. ama daha diğer markalarda da araştırmalarıma devam edeceğim![]()