Yatak Odası Dekorasyonu yatak odası takımımızı aldık... peki yataklarımız?

biz de işbir visko kullanıyoruzz. lemlem07 terlettiğini duymuştuk. eşimle ben her ikimiz de ter ameliyatı olan sıkıntılı insanlar olduğumuz halde cesaret edip aldık. şu an öyle bir sıkıntımız yok, ki biz de antalyada yaşıyoruz. yatak kesinlikle çok rahat, bel fıtığı var eşimde. o da çok rahat etti. hem alçak aldığımız için çok da şık durdu :21:

biz de işbir visko kullanıyoruzz. lemlem07 terlettiğini duymuştuk. eşimle ben her ikimiz de ter ameliyatı olan sıkıntılı insanlar olduğumuz halde cesaret edip aldık. şu an öyle bir sıkıntımız yok, ki biz de antalyada yaşıyoruz. yatak kesinlikle çok rahat, bel fıtığı var eşimde. o da çok rahat etti. hem alçak aldığımız için çok da şık durdu :21:

Hımmm, bende bir de idaş a baktım geçen gün.. orda da en beğendiğim yatak yine viscolu oldu, adamda dedi zaten bu zamana kadar bize terltmesiyle ilgili hiç şikayet gelmedi diye. ama pahalıydı ya 1370 tl'ydi :50: idaştaki yataklar işbirdekindende hoşuma gitti. bilmiyorum birde nişanlımla bakarız, daha evimizde tutulmadığı için acele etmiyorum zaten. istikbalede bakacam.

İki tane idaş yatak aldım Hiç mi hiç menmun kalmadım Çoçuklara Yataş Ortopedik aldım 10 senedir ne bir çökme ne bir şikayetim hiç olmadı

İki tane idaş yatak aldım Hiç mi hiç menmun kalmadım Çoçuklara Yataş Ortopedik aldım 10 senedir ne bir çökme ne bir şikayetim hiç olmadı

ciddi mi yaaa :26::26::26:

idaş bana bayaa kaliteli gibi gelmişti, yataşla ilgilide çok şikayetr duydum. eski kalitesi kalmamış diyorlar, bazıları sadece adını satıyor diyor, yarı fiyatına satılan markalardan hiçbir farkı yok diyor.

ciddi mi yaaa :26::26::26:

idaş bana bayaa kaliteli gibi gelmişti, yataşla ilgilide çok şikayetr duydum. eski kalitesi kalmamış diyorlar, bazıları sadece adını satıyor diyor, yarı fiyatına satılan markalardan hiçbir farkı yok diyor.

lemlem idaşla işbir karşılaştırılmaz bile :50: idaş kullanıp da memnun olmayan çok insan biliyorum. idaşa o kadar para vereceğine kesinlikle işbirden almalısınn bence :16:

merhaba, bende yeni evlenenlerdenim canım.. ben yatağımı yataştan aldım 1 ay oldu kullanalı memnunum şuan bir sorun yok, ilk etapta alışkın olmadadığın için sadece yerini yadırgadığından rahatsız uyanıyorsun falan ama alışınca bir problem yok, bende alırken araştırmıştım bayağı ve en son yataştan FIVE-Z modelini aldım hem yarı visco hemde yaylı gayet iyi, bende tamamen visco olan yataklardan istemiştim ama yataştaki yetkilinin açıklaması beni caydırdı biraz, tamamen visco olan yataklar vücut şeklini aldığı için sağ tarafında uyurken sola döndüğünde yataktaki şekil bozukluğunu senin uykunu böler demişti çünkü viskonun kendi şeklini alması gibi bir süre var.. eğer uyurken çok yön değiştiren biri değilsen tercih edebilirsin ama değilse iyi araştır derim ben, yarı visco olan başarılı..

evet kızlar yatağımızı aldık sonunda... bellonadan almaya karar vermiştim, yatak odası takımımızın yatağı japon yataklar gibi alçak modellerden olduğu için fazla yüksek olmayan ve sert olmayan bir yatak tercih ettik.. ve bellonadan novadream yatak aldık.. :32:

evet kızlar yatağımızı aldık sonunda... bellonadan almaya karar vermiştim, yatak odası takımımızın yatağı japon yataklar gibi alçak modellerden olduğu için fazla yüksek olmayan ve sert olmayan bir yatak tercih ettik.. ve bellonadan novadream yatak aldık.. :32:

25 gününüz kaldı
tatlı uykular :))

kesinlikle işbir visko çokkk memnunuz eşimle
o kadar ki eşim rahat diye akşam bile t yi ordan izler

Son düzenleme:
Back
X