Yatak Odası Dekorasyonu yatak odası takımımızı aldık... peki yataklarımız?

lemlem07

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
2.753
41
318
Diğer
kızlar yatak olarak hangi marka hangi model yatak aldınız? veya almayı düşündüğünüz markalar fiyatlarıyla yazarsanız sevinirim..

bende araştırdıklarımı burada paylaşacağım..

ben yataş düşünüyorum ama henüz hiç araştırma yapmadım, annemlerin yatağı yataşın ortapedik yatağı, yaklaşık 15 yıldır kullanıyorlar hiçbir sorun yaşamadılar..

Ben evlenirken doğtaşın lowe you üstünde kalpler var yan tarafları kırmızı baya kalın yatak çok memnunum 2yıldır fiyatı ben aldığımda 800-650 arası değişiyodu yatak önemli güzel kaliteli al mutlaka

Son düzenleme:
Ben evlenirken doğtaşın lowe you üstünde kalpler var yan tarafları kırmızı baya kalın yatak çok memnunum 2yıldır fiyatı ben aldığımda 800-650 arası değişiyodu yatak önemli güzel kaliteli al mutlaka

hımm teşekkür ederim, doğtaşa bakmak aklıma gelmemişti, orayada bakarım.. önce yataşa bakmayı düşünüyordum sonra işbir yatak var evimize yakın bi arada oraya bakacam. evet kaliteli güzel bir yatak almayı düşünüyorum.

canım yataşın bir kanepesini ve kırmızı coroners köşe takımını aldım..ikisindende öyle çok memnun kalmadım..ikiside daha 1 yıl içinde oturulan yerleri göçtü..özellikle de coroners çok çöktü..yataş alma bence ne güsel markalar var..doğtaş ve divan mob. ürünleri iyi bence..

İşbir çok kalitelidir ama biraz pahalıdır..
Ben bellonadan aldım çoookta memnunum..
Annemin,kuzeniminde bellona..
Ama tavsiyem yatağını büyük boy al dağınık yatıyosanız sonra sıkıntı oluyo :1:

cnm benim yatağımı da bellonadan aldık no stress yatağın adı fiyatı 580 lira stresini alıyormuş koku yayıyormus vücuttaki elektiriği alıyormuş canlandırıcı etkisi varmış =) bir de yatak koruyucusu fermuarlı yatağa ayrı almaya gerek yok onu kirlenince çıkarıp yıkayıp geri takıyorsun diğer yatak koruyucular kayıyordu lastikleri gevşiyordu 2 yıl içinde yeniden almak gerekiyor kullanışlı yatak bence bellona bu konuda iyi

benimki bellona ofsetflex
hiç memnun değilim çöktü ortası
işbir yatak tavsiye ederim canım :71:

canım yataşın bir kanepesini ve kırmızı coroners köşe takımını aldım..ikisindende öyle çok memnun kalmadım..ikiside daha 1 yıl içinde oturulan yerleri göçtü..özellikle de coroners çok çöktü..yataş alma bence ne güsel markalar var..doğtaş ve divan mob. ürünleri iyi bence..

yataşın köşe koltuklarını bizde reklamlarda beğenip bakmaya gtmiştik, oturduğumuzda bile rahat gelmediği için almadık. ama yatak konusunda dediğim gibi annemler kullandığı için iyi diye biliyordum, tabi en kaliteli markalar bile zamanla deişebiliyor. ama bu dediklerinizi dikkate alacam, teşekkür ederim..

İşbir çok kalitelidir ama biraz pahalıdır..
Ben bellonadan aldım çoookta memnunum..
Annemin,kuzeniminde bellona..
Ama tavsiyem yatağını büyük boy al dağınık yatıyosanız sonra sıkıntı oluyo :1:

Hımm işbirinde yataklarının iyi olduğunu duymuştum ama fiyat konusunda bir bilgim yok, en yakın zamanda gidip bi inceleyeyim. bellona alanlarda hep memnun galiba.. bir de ona bakarım.. yatağı büyük alma şansımız yok sanırım standart boyda olacak, yatak odası takımımızı aldık çünkü, ama hiç aklıma gelmedi yatağın boyutlarına bakmak.. :26: aldığım yere gidip bi sorarım, çünkü bazası alçak ve yatağın bir kısmı içine giriyor..

cnm benim yatağımı da bellonadan aldık no stress yatağın adı fiyatı 580 lira stresini alıyormuş koku yayıyormus vücuttaki elektiriği alıyormuş canlandırıcı etkisi varmış =) bir de yatak koruyucusu fermuarlı yatağa ayrı almaya gerek yok onu kirlenince çıkarıp yıkayıp geri takıyorsun diğer yatak koruyucular kayıyordu lastikleri gevşiyordu 2 yıl içinde yeniden almak gerekiyor kullanışlı yatak bence bellona bu konuda iyi

hayırlı olsun eylül gelini :)) ben acele mi ediyorum diyordum sen almışsın bile, sağol verdiğin bilgiler için. fermuarlı yatak koruyucu bencede daha mantıklı

benimki bellona ofsetflex
hiç memnun değilim çöktü ortası
işbir yatak tavsiye ederim canım :71:

hımm kaç yıl oldu peki yatağın?

yataşın köşe koltuklarını bizde reklamlarda beğenip bakmaya gtmiştik, oturduğumuzda bile rahat gelmediği için almadık. ama yatak konusunda dediğim gibi annemler kullandığı için iyi diye biliyordum, tabi en kaliteli markalar bile zamanla deişebiliyor. ama bu dediklerinizi dikkate alacam, teşekkür ederim..

Hımm işbirinde yataklarının iyi olduğunu duymuştum ama fiyat konusunda bir bilgim yok, en yakın zamanda gidip bi inceleyeyim. bellona alanlarda hep memnun galiba.. bir de ona bakarım.. yatağı büyük alma şansımız yok sanırım standart boyda olacak, yatak odası takımımızı aldık çünkü, ama hiç aklıma gelmedi yatağın boyutlarına bakmak.. :26: aldığım yere gidip bi sorarım, çünkü bazası alçak ve yatağın bir kısmı içine giriyor..

hayırlı olsun eylül gelini :)) ben acele mi ediyorum diyordum sen almışsın bile, sağol verdiğin bilgiler için. fermuarlı yatak koruyucu bencede daha mantıklı

hımm kaç yıl oldu peki yatağın?

3 yılda pert
sanki 100 kiloyum :27:

bizde yatak arıyoruz med line da baktık visko olanlardan çok güzeldi ama fiyatlar çok uçuk normal fiyatı 2.200 TL ydi yalnız bi indirimler falan anlattı yanlış hatırlamıyorsam 1.700 TL' ye geliyordu ama ben paraya kıyıp almayı düşünüyorum 10 yıl garantili ve 40 yılsonunda %5 deforme oluyormuş=)

bizde yatak arıyoruz med line da baktık visko olanlardan çok güzeldi ama fiyatlar çok uçuk normal fiyatı 2.200 TL ydi yalnız bi indirimler falan anlattı yanlış hatırlamıyorsam 1.700 TL' ye geliyordu ama ben paraya kıyıp almayı düşünüyorum 10 yıl garantili ve 40 yılsonunda %5 deforme oluyormuş=)

40 yıla kadar neleeeeer çıkar neleeeeeer :100: çok pahalıymış...

Son düzenleme:
bir yatak içinde çok uçuk fiyatlar bence aynı rahatlıkta daha uygun fiyata bulunabilir. sağol lemlem bizim eşyalarımızın hepsi aynı yerden alındı oyüzden hepsini aldık ufak tefek eksikler kaldı

istikbale baktım bende 530 tl idi,10 yıl garantiliymiş ama sertti
yataştaki yataklar güzel,2 yıl garantili 800 den başlıyo
işbirde ise garanti süreleri her yatakta değişiyo,2700 tl ye bile yatak vardı..650 tl lik beğenmiştim,ama çok çeşit var yataklar kaliteli oldukça pahalı oluyo,bende hala kararsızım...

istikbale baktım bende 530 tl idi,10 yıl garantiliymiş ama sertti
yataştaki yataklar güzel,2 yıl garantili 800 den başlıyo
işbirde ise garanti süreleri her yatakta değişiyo,2700 tl ye bile yatak vardı..650 tl lik beğenmiştim,ama çok çeşit var yataklar kaliteli oldukça pahalı oluyo,bende hala kararsızım...

sağol canım bilgilerini paylaştığın için, bugün inşallah unutmazsam bende akşam iş çıkışı işbire bakmayı düşünüyorum.

birde biz antalyada otruyoruz mobilya bakarken burda kayacan mobilya diye biryer var, orda mobilya bakmıştık. onlar biz yatak üreticisiyiz, bu bölgedeki yatakların %40'ını biz üretip satıyoruz demişti. biz 350 TL'ye satıyoruz bizden alıp kendi markalarını yapıştırıp 500'e satıyorlar demişti..
sen gez bak yataklara, beğendiğin yatağın özelliklerini söyle, yay sayısı mı den sayısımı ne öyle bişeyler söylemişti, bizde aynısından vardır demişti..

birçoğu marka olduğu için sadece ismini satıyor falan demişti. bilemiyorum nasıldır acaba :26:

merhabalar, biraz uzun sürdü ama ben 3 markada araştırma yaptım, araştırmalarımın ve gözlemlerimin sonuçlarını yazıyorum;

VİSKOLOVE
Visco yatak üreticisilermiş, mağazalarında 4-5 adet yatak vardı, oturdum kalktım yattım falan denedim..Vücudun şeklini alıyor, fena değildi. .standart bir yatağın 150x200cm olduğunu düşünürsek fiyatlarını yazıyorum.
bamboo: 1.086 TL Comfort: 1.155 TL, Natursoya: 1.104 TL.. içlerinde benim beğendiğim orta yumuşaklıkta olan natursoyaydı.. 2 adet yastık hediyeleri var. ve bu fiyatlar kampanya fiyatıymış, %30 indirimli halleri yani..

YATAŞ
yataşta beğendiğim yatak hem visko özellikli hemde yaylıydı, yumuşacık ve çok rahattı ama fiyatı Visco fresh yatak : 1.600 TL :53:
bu yatağı gördükten sonra diğerlerini beğenemedim ve çıktım :63:

İŞBİR YATAK
İşbirde de öne çıkan yataklar yine visco ve yaylı olanlardı.. burda beğendiğim yataktada yataştaki gibi hem yay hemde visco sünger vardı.. Pocket Spring Frezya yatak , paket yaylı yatak diye geçiyor çift yönlü kullanılabiliyor, fermuarlı alezi var, yatağın dış kısmı pamuklu kumaş. orta yumuşaklıkta gayet rahat ve fiyatı: 1.043 TL

şu an bende bu 3 markanın fiyatlı katalogları var kızlar, intden bakıpta başka beğendiğiniz olursa fiyatlarını söylerim :34: her markada bir sürü çeşit yatak var..

benim bu araştırma sonuçlarıma göre en çok beğendiğim işbirdeki yatak oldu.. birde bu fiyata peşin alacağım diyerek %10 indirim yaptırdım ayrıca bir adet 60TL lik, yastık hediye sözü verdirdim. bir yastığı kendim alırsam indirimle beraber iki yastık ve yatak 1.000TL yapıyor.. ama daha diğer markalarda da araştırmalarıma devam edeceğim :7:

kızlar yatak olarak hangi marka hangi model yatak aldınız? veya almayı düşündüğünüz markalar fiyatlarıyla yazarsanız sevinirim..

bende araştırdıklarımı burada paylaşacağım..

ben yataş düşünüyorum ama henüz hiç araştırma yapmadım, annemlerin yatağı yataşın ortapedik yatağı, yaklaşık 15 yıldır kullanıyorlar hiçbir sorun yaşamadılar..

selam bizim yatak bellona evleneli 1 sene oldu gayet rahat ama fiyatını bilmiyorum.mutluluklar:nazar:

superisi33 bellonaya ve istikbalede bakacam zaten. bunlar biraz tuzlu geldi zaten.. teşekkürler yorumun için :71:

lemlemcim bende yatağımı aldım yataşta karar kıldık..seninde bahsettiğin gibi hem visko hem yaylı..bir tarafı yün bir tarafı pamuk yaz kış için ayrı ayrı..modelide 5z 1.412 TL idi biz 1.340 TL 10 taksite kapattık..bu arada yataşta turkcell lilere kampanya var yatak alana bir yorgan iki yastık hediye..hediyeleri de kaptık yani=)

Back
X