aynen ben de özel msj attım ama sanırım bakamıyo foruma bebeği falan mı hastalandıki merak ettim inşallah herşey yolundadır...valla iyi cesaret canım tabii birde enerji lazım nerdeee bende o güç.rukiyecim gazel nerelerde gözükmüyor merak ettim özel mesajda attım dönmedi .
aynen ben de özel msj attım ama sanırım bakamıyo foruma bebeği falan mı hastalandıki merak ettim inşallah herşey yolundadır...
yine eskitmeden dönmüş mobilyalar:
gazelcim hoşgeldin aramıza yeniden valla içim rahatladı bizi bırakıp gitme bi daha .fazeyin dediği gibi cana gelmesin ama mala da gelmesin bak görüşemedik kaç gün.bende fotoğraf makinesi almayı istiyorum da malum kış birazda borçlar filan var ama alınca söz yükliycem fotoları sen at bize resimleri merak ettim cicilerini canım merakla bekliycem.
canım bende seni öpüyorum geçmiş olsun hastalığınız için bilgsyrn canını sıkma cana geleceyine mala gelsin derler ya maşallah son derece enejidolu gelmişsin nerede oturduğunu bilmiyorum ama ikea da vardı turkuaz rengi narlardan bakabilirsin bu arada ben özel msj atamıyorum sayım yetmiyor ama sen banada gönder resimlerden bende merak edrim yaaaa
yok gülüm ne küsü bugün bi ara baktım yorum falan yazamadım hiç hastanedeydim ben de 2 gündür kan tahlili ultrason falan önemli bişey değil hafif bi kanama problemim vardı onun için bi de nodül vardı bogazımda falan falan...evine bişeyler yapabilmişsin okudum çok sevindim ama bilgisayarına da üzüldüm gerçi boşver allah can sağlığı versin de gelen mala gelsin..rukiyecim hayırdır az önce gördüm açıktın özelden falan yazdım ama cevap gelmedi.. küsmüyüz
link eklemek kolay canım bak yukardaki işaretlerde bi dünya resimciği var yanında da mektup var hatta..hah işte o dünyaya tıkla orda http yazar onu sil sonra da istediğin linki kopyalayıp oraya yapıştır tamama bas o kadaaaaar...merhaba ben geldim ...bugün sohbet kuran filan malum cuma o yüzden ortalıkta yoktum şimdide yeni misafirimi yolcu ettim hemen geçtim pc nin başına..kızlar kendime yatak örtüsü aldım mor renkte üzerinde kurdele iş küçük gülleri var aslında link eklemeyi bilmiyorum bana bi öğretseniz neyse...yatak yüksek olduğundan biraz kısa geldi ama çok güzel duruyor beğendim yani..ufak değişiklikler bile beni çok mutlu ediyor işte böyle...
yok gülüm ne küsü bugün bi ara baktım yorum falan yazamadım hiç hastanedeydim ben de 2 gündür kan tahlili ultrason falan önemli bişey değil hafif bi kanama problemim vardı onun için bi de nodül vardı bogazımda falan falan...evine bişeyler yapabilmişsin okudum çok sevindim ama bilgisayarına da üzüldüm gerçi boşver allah can sağlığı versin de gelen mala gelsin..
resimleri bekliyorum çok da merak ettim..bi blogda bu narlardan görmüştüm hobi marketlerden almışlar seramik şeklinde sonra lila rengine boyamışlar sen de eğer yapı market varsa senin oralarda turkuaza boyayabilirsin üstüne hatta vernik de yapılabilir..
ben buralardayım