Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

merhaba ben geldim ...bugün sohbet kuran filan malum cuma o yüzden ortalıkta yoktum şimdide yeni misafirimi yolcu ettim hemen geçtim pc nin başına..kızlar kendime yatak örtüsü aldım mor renkte üzerinde kurdele iş küçük gülleri var aslında link eklemeyi bilmiyorum bana bi öğretseniz neyse...yatak yüksek olduğundan biraz kısa geldi ama çok güzel duruyor beğendim yani..ufak değişiklikler bile beni çok mutlu ediyor işte böyle...

bilirim canım kuran sohbeti bende yapıyorum hemde 20 kişilik..baya zor geçiyo..bu arada güle güle kullan örtünü ama görmek isteriz vallahi merak ettim canım yaa.. ikimizde şu resim olayına başalayamadık bi türlü.. :) ya ben resimleri hemen çekip koyacamda bilgisyara gitti ggeldi ya garantiye haliyle programlar silindi.. bilgisyara bluetooth programı yüklenecek eşimde bi fırsat bulamadı ilk fırsatta yükleyip ekleyecem size özel :) benim yatak örtümde koyu kırmızı yani bordoya yakın.. perdelerimde aynı renk.. genelde herkes beğenir odamı ama zevk meselesi tabibakalım siz ne diyeceksiniz.. inşallah onuda gösterecem size.. dolaplarım siyah olunca keşke açık renk alsaydım dedim..ama malum yatak örtüm çeyizime alındı.. yani dolabın rengi bilinmeden..düğüne yakın takım alındı ama düşünemedik işte..neyse ben beğeniyorum yinede.. ilerde alırsam açık renk düşünüyorum bakalım inaşallah..

ben yaza doğru bitanede pamuklulardan alıcam canım saten örtü çok ağır günlük kullanımda zor oluyor.siyah mobilyana kırmızı uymuştur güzel olmuştur eminim.amaaan biz kadınlar ne çok düşkünüz ayrıntılara .ama burda kendim gibileri görünce biraz rahatlıyorum ben.ikeanın online satışıda var canım turkuaz aksesuarlardan sipariş verip getirtebilirsin heralde.bu arada sen bursaya konyadanmı gelin geldin konyalımısın gazelcim?

link eklemeyi bitürlü beceremedim yaaa.önce istediğim sitedeki sayfayı açıp kopyala yapıştır işleminimi yapıcam yoksa web adresini mi yazcam:KK17:

Son düzenleme:
ben yaza doğru bitanede pamuklulardan alıcam canım saten örtü çok ağır günlük kullanımda zor oluyor.siyah mobilyana kırmızı uymuştur güzel olmuştur eminim.amaaan biz kadınlar ne çok düşkünüz ayrıntılara .ama burda kendim gibileri görünce biraz rahatlıyorum ben.ikeanın online satışıda var canım turkuaz aksesuarlardan sipariş verip getirtebilirsin heralde.bu arada sen bursaya konyadanmı gelin geldin konyalımısın gazelcim?

aslen konyalıyım canım.. eşim burada çalışıyor.. oda konyalı.. ikimizde konyalıyız ama doğduğun yer değil doyduğun yer demişler :) burası oldu memeleket...

link eklemeyi bitürlü beceremedim yaaa.önce istediğim sitedeki sayfayı açıp kopyala yapıştır işleminimi yapıcam yoksa web adresini mi yazcam:KK17:

valla canım link eklemekle bi işim olmadığı için öğrenmemiştim.. ama öğrenmek lazım..rukiyenin tarifine baktım ama o dediği dünyacık ve mektup işaretlerini göremedim ben..rukiyecim detaylı anlatırsan canım..pek anlayamadım bende..

canım rukiyecim hoşgeldin ya.. özletiyon vallahi..farkındamısın eski performansımızı kaybettik :) hani 100 lere ulaşacaktık sayfa sayısında.. herkes sorunlarını çödü gitti sanırım..:) konuşacak konumuz mu kalmadı ne.. dekorasyonmuydu yani derdimiz.. dostlu nere gitti bacılar...:) geztapo ve fazey sizde dahil..

sağol tatlım teşekkür ederim.. sanada geçmiş olsun nasıl bi kanama leke gibi mi...ya bendede bi sorun var bilmiyorum sorunmu ama takıldı kafama.. geçen şubat ayından önceki iki ayda dört kere adet oldum.. yani 15 günde bi olmaya başladım.. doktoramı gitsemki dedim ama geçen ay normal ay sonunda oldum normal oldum yani... tekrar 15 güne döner diye korkuyorum..bi sorun olabilirmi..fikriniz varmı canım yaa.. bazen öyle düzensizlikler olabilir dedi annem önemseme dedi ama ne bileyim takıldı aklıma.. neyse inşallah bişeyim yoktur...
bu arada canım bende düşündüm farklı renk nar alayım spreyle boyayım diye ama tekzende kaç dakka baktım turkuaz renk boya yok.. koyu mavi açık mavi ve uçuk mavi diye bişey var.. hiç uymuyor..mavi ile turkuaz tamamen farklı renkler bence.. ama yinede açık mavi benziyor diye aldım denemek için 8 liraydı sanırım..evde bi kaç eski biblolarım vardı boyadım almaz olaydım.. hiç uymadı tatlım ya :) bi görsen boncuk gibi masmavi oluverdi.. olmazsa boyacılara gidip aramam lazım benimde aklıma geldi de işte tekrar gidince artık inşallah.. neyse ne var neyok görüşmeyeli bebiş nasıl..ankara nasıl geçti iyiki gitmişimmi dedin keşke gitmeseydim mi dedin :) soğuktu baya karlıydı ankara tv de gördüm.. hayırlısıyla gidip dönmüşsün sevindim.. haa canım bu arada o resimleri inceledim kadın kendi başına iyi cesaret boyamış yaa o yatak odası takımını..inan bende heveslendim ha.. eşime gösterdim iyi cesater hadi olmasaydı nolcaktı dedi..ama çok güzel olmuş yaa..ben çok beğendim..inan 30 liralık masrafla bundan güzeli olamazdı..ben cesurumdur aklıma estimi yaparım bilmem artık bigün toz almaktan gına gelirde tepem atarsa bakarsın bende alırım fırçayı elime :) ama benim yatak odası seninkinden değil eskitme değil.. yeni model 3 sene önce yeni çıkmıştı biz alacağımızda.. şeklinden ve kalitesinden memnunum ama işte simsiyah olması mahvediyo beni..sile sile bi hal oldum valla.. inan şaka değil şöyle yaz bi gelsin eşimi ikna edersem belki boyayabiliriz.. sonuç muhteşem.. ama bilmem baya araştırmak lazım..hemen kalk boya olmaz tabi.. ben bi düşüneyim bu işi uzun uzun.. :)
canım ikedan bak netten alabilirsin turkuaz bişeyler...ankara gezisinden valla hiiiç bişey anlayamadım yaa bin arabaya in ankarada bin arabaya in kırşehirde yani...:KK1::KK1:
hakkat valla o kadın boyamış gerçi çok yakından da bakmak lazım uzaktan hoş ama detayları nasıl bilemem.:KK52:

elbetteki beyaz :)

bilirim canım kuran sohbeti bende yapıyorum hemde 20 kişilik..baya zor geçiyo..bu arada güle güle kullan örtünü ama görmek isteriz vallahi merak ettim canım yaa.. ikimizde şu resim olayına başalayamadık bi türlü.. :) ya ben resimleri hemen çekip koyacamda bilgisyara gitti ggeldi ya garantiye haliyle programlar silindi.. bilgisyara bluetooth programı yüklenecek eşimde bi fırsat bulamadı ilk fırsatta yükleyip ekleyecem size özel :) benim yatak örtümde koyu kırmızı yani bordoya yakın.. perdelerimde aynı renk.. genelde herkes beğenir odamı ama zevk meselesi tabibakalım siz ne diyeceksiniz.. inşallah onuda gösterecem size.. dolaplarım siyah olunca keşke açık renk alsaydım dedim..ama malum yatak örtüm çeyizime alındı.. yani dolabın rengi bilinmeden..düğüne yakın takım alındı ama düşünemedik işte..neyse ben beğeniyorum yinede.. ilerde alırsam açık renk düşünüyorum bakalım inaşallah..
tamam valla merakla bekliyorum resimleri ..kırmızı yatak örtüsü aslında siyaha uyar bencede amaan ömürlük değil zaten ilerde bi de açık renk alırsın boşver..
canım bu mesaj yazdığımız yer yokmu hani işte orda üstte işaretler varya 3 sıra..işte orta sırada B I U harfleri var sonra devamında dünya resmi var işte oraya tıklayıp açılan sayfadan http yazısını silip yerine linkini koymak istediğin sayfanın www.kadınlarkülübü .......vesaire işte neresiyse onu kopyalayıp o sildiğin http yazısının yerine yapıştırıp tamama basacaksın o kadar ...anaaam anlatması yapasından zorya kızlaar...benim de anlatma yeteniği sıfır yani..:KK1:

canım rukiyecim hoşgeldin ya.. özletiyon vallahi..farkındamısın eski performansımızı kaybettik :) hani 100 lere ulaşacaktık sayfa sayısında.. herkes sorunlarını çödü gitti sanırım..:) konuşacak konumuz mu kalmadı ne.. dekorasyonmuydu yani derdimiz.. dostlu nere gitti bacılar...:) geztapo ve fazey sizde dahil..
yok beee ben ancak akşamları bakabiliyorum bu günlerde iş güç misafir babamlar umreye gidecek salı günü onların hazırlıkları falan derken bakamıyorumki pek..ama aklıda hep burda eskiden de çok bakardım ama yorum yapmazdım pek şimdi sizi bekliyorum ne yazmışlar noolmuş diye sevgilisinden msj gelince sevinen kızlara döndüm bi heyecen bi heyecen:KK9::KK9::KK9::KK9:

canım ikedan bak netten alabilirsin turkuaz bişeyler...ankara gezisinden valla hiiiç bişey anlayamadım yaa bin arabaya in ankarada bin arabaya in kırşehirde yani...:KK1::KK1:
hakkat valla o kadın boyamış gerçi çok yakından da bakmak lazım uzaktan hoş ama detayları nasıl bilemem.:KK52:

tamam valla merakla bekliyorum resimleri ..kırmızı yatak örtüsü aslında siyaha uyar bencede amaan ömürlük değil zaten ilerde bi de açık renk alırsın boşver..

canım bu mesaj yazdığımız yer yokmu hani işte orda üstte işaretler varya 3 sıra..işte orta sırada B I U harfleri var sonra devamında dünya resmi var işte oraya tıklayıp açılan sayfadan http yazısını silip yerine linkini koymak istediğin sayfanın www.kadınlarkülübü .......vesaire işte neresiyse onu kopyalayıp o sildiğin http yazısının yerine yapıştırıp tamama basacaksın o kadar ...anaaam anlatması yapasından zorya kızlaar...benim de anlatma yeteniği sıfır yani..:KK1:

yok beee ben ancak akşamları bakabiliyorum bu günlerde iş güç misafir babamlar umreye gidecek salı günü onların hazırlıkları falan derken bakamıyorumki pek..ama aklıda hep burda eskiden de çok bakardım ama yorum yapmazdım pek şimdi sizi bekliyorum ne yazmışlar noolmuş diye sevgilisinden msj gelince sevinen kızlara döndüm bi heyecen bi heyecen:KK9::KK9::KK9::KK9:

:) aynen valla canım yaa.. sizden mesaj gelmişmi diye bakıp çıkıyorum gündüzleri falan..sürekli aklımdasınız.. acaba diyorum sadece benmi merak ediyorum :) yoksa umurlarında değilmi ki.. bu arada canım bende şans olsa anamdan oğlan doğardım.. resimleri çektim koyacam koyamıyorum yaa.. bluetooth yüklenmiyor bilgisayara deli oldum eşim de uğraştı yok.. ulan dedim ne biçim iştir bu.. az çok tamamladım dekor işini ama soracaklarım vardı size..perde olayı mesela.. kendim emek verip dikmek istiyorum.. sadece iki yana fon perde yapıcam kanat şeklinde.. öyle farbalı kalabalık karmaşık düğün salonu sahnesi gibi perde sevmiyorum.. benim tüller krem organize kumaş üzerinde, yukardan aşaıya sarmaşık şeklinde inen kremin koyu tonunda lale deseni var.. resim çektim yakından sana göstermek için fikrini soracaktım ama talihsizlik işte.. turkuazla kombin yaptım ya odayı perdeyi nasıl yapsam bilemedim.. acaba turkuazı hiç karıştırmasammı perde olayına.. aynen odamın eski krem kahve tonlarında bişey mi yapsam..geçenlerde burada bi yerde biri yapmış tüllerine aldığı dekor ürünlerinin ve kırlentlerin rrenginde minik pullar dikmiş..sonra iki yana perde yaptırmış..bende mi öyle yapsam bilemedim.. bi görsen fikir verebilirisn belki ama olmadı işte..ama uğraşıyorum yapacam inşallah.. olmazsa flash bellek alıp atacam resimleri.. sık sık lazım oluyo zaten.. bakalım artık..

rukiyecim az önce marka meraklılığı ile ilgili bi konu açmıştım hatta sende yorum yapmışsın teşekkür ederim. allah korkusu olanlar belli zaten aklın yolu birmiş..ama öyle bi cevap gelmiş ki okudunmu..züğürt de yaptılar sonunda beni..bundan sonra bana züğürt diyebilirsiniz :) marka merakım olmadığı için züğürt olmayı yürekten kabulleniyorum dostlar..:)

gazelcim canım bende yorum yapmıştım şimdi yeniden baktım bak senden özür dilemiş sen okadar alıngan olma rukyinin dediği gibigül geç

Son düzenleme:
gazelcim canım bende yorum yapmıştım şimdi yeniden baktım bak senden özür dilemiş sen okadar alıngan olma rukyinin dediği gibigül geç

alınganlık için değil fazeycim.. bu kadar hassas bi konuyu züğürt deyip geçmesi biraz ayıp.. sonuçta islami yönüyle yaklaştığım bi konu bu.. böyle islami bi meseleyi aşağılar gibi savunması yanlış..neyse özür diledi yanlış ifade etmiş zaten..kabul ettim geçti..

http://www.markafoni.com/product/1913286/
burda da çok güzel bi nar var turkuaz renkte ve cam bayıldım...

canım en son verdiğim karar turkuaz sprey boya bulabilirsem alıp boyamak... 3 tane alıcam büyük orta küçük..hem milyoncularda o kadar hesaplı ki.. alacaktım ama boyamak sonradan eve gelince aklıma geldi.. her rengi vardı..inanırmısın zümrüt yeşilini bile yapmışlar kör olasıca turkuaz yok. :) ne şanssızım..

geztapocum yaa şu tanesi 2 liraya aldığın tabloları acaip merak ettim doğrusu.. bi resim koy canım yaa..o kadar ucuz nerden buldun..ben geçenlerde salonum için tablo bakarken ağzım açık kaldı..o kadar pahalılar ki.. 40 lira 50 lira..yazık dedim bu kadar para bi tabloya değmez..2 liraya iyi bulmuşsun nasıl bişey.. basit bişeymi ondanmı ucuz.. veya indirimli yada seri sonu falan oluyo ya kalan gidenleri öyle elden çıkarmak için acayip rakamalara satıyorlar..ondanmı acaba..

gazelcim küçük dikdörtgen şeklindeler üzerinde cam yok çerçevesine ahşap görünümü vermişler ama plastik ...basit duruyormu hayır ben çok seviyorum .foto konusunda gerçekten istiyorum ama benim fotoğraf makinesi tarzı şeyleri birilerinden ödünç istemek çok zoruma gidiyor .ne biliyim yapım değil.yalnız şu kış bi bitsin iyi bir makine alıcam o zaman evimin heryerini paylaşıcam burda .şimdilik sabrediyorum canım.

gazelcim küçük dikdörtgen şeklindeler üzerinde cam yok çerçevesine ahşap görünümü vermişler ama plastik ...basit duruyormu hayır ben çok seviyorum .foto konusunda gerçekten istiyorum ama benim fotoğraf makinesi tarzı şeyleri birilerinden ödünç istemek çok zoruma gidiyor .ne biliyim yapım değil.yalnız şu kış bi bitsin iyi bir makine alıcam o zaman evimin heryerini paylaşıcam burda .şimdilik sabrediyorum canım.

cep telefonun kameralı değilmi canım onla çekebilirsin.. baya merak ettim evini...ben çektim resimleri de yüklenecek işte..kart okuyucu bekliyorum eşim alacaktı zaten iyi denk geldi... bluetooth programı yüklenmedi bu bilgisayara..garantiden geldikten sonra baya bi ayar elden geçmesi lazım.. bu arada resimler manzaramı çiçek böcek falanmı.. ben geçen gittiğimde milyoncu da gördüm biblo ararken..10 liraya 3 tablo satıyorlar..ama işe yaramaz çooook basit.. 1 metrelik kartona yapıştırmışlar..kenarında basit bari olsa çerçeve yok..basit bile olsa çerçeve olsaydı alırdım..napmışlar biliyomusun kenarlarını siyah bantla bantlayıp çerçece görüntüsü vermeye çalışmışlar :) çok uyduruk olmuş..hesaplı olsun derken o kadar antin guntin almadım ya..azıcık bişeye benzesin demi..seninki gibi bişey bulsam hemen alırım.. o fiyata nerdeeee...bende şans yok bulamam öyle şeyleri :)

ne takacam ya o kimki..cevabını verir geçerim.. insan ağzından çıkan lafı hesaplamazsa öyle lafı yer işte.. züğürdün ne olduğunu bilir mi acaba..

bu kelimlerde bana kulnadınızz ????????? o.kimki,i, nedemek accaba ben size dün açıklamyı yapmıştım atasözünü genel anlamda kulandıgımı

zügürdün ne olgunuu da çok iy biliyorum hanfendi tasalanmayın sizzzz

X