- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
merhaba ben geldim ...bugün sohbet kuran filan malum cuma o yüzden ortalıkta yoktum şimdide yeni misafirimi yolcu ettim hemen geçtim pc nin başına..kızlar kendime yatak örtüsü aldım mor renkte üzerinde kurdele iş küçük gülleri var aslında link eklemeyi bilmiyorum bana bi öğretseniz neyse...yatak yüksek olduğundan biraz kısa geldi ama çok güzel duruyor beğendim yani..ufak değişiklikler bile beni çok mutlu ediyor işte böyle...
bilirim canım kuran sohbeti bende yapıyorum hemde 20 kişilik..baya zor geçiyo..bu arada güle güle kullan örtünü ama görmek isteriz vallahi merak ettim canım yaa.. ikimizde şu resim olayına başalayamadık bi türlü.. :) ya ben resimleri hemen çekip koyacamda bilgisyara gitti ggeldi ya garantiye haliyle programlar silindi.. bilgisyara bluetooth programı yüklenecek eşimde bi fırsat bulamadı ilk fırsatta yükleyip ekleyecem size özel :) benim yatak örtümde koyu kırmızı yani bordoya yakın.. perdelerimde aynı renk.. genelde herkes beğenir odamı ama zevk meselesi tabibakalım siz ne diyeceksiniz.. inşallah onuda gösterecem size.. dolaplarım siyah olunca keşke açık renk alsaydım dedim..ama malum yatak örtüm çeyizime alındı.. yani dolabın rengi bilinmeden..düğüne yakın takım alındı ama düşünemedik işte..neyse ben beğeniyorum yinede.. ilerde alırsam açık renk düşünüyorum bakalım inaşallah..