Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

rkyogn merhaba,

canım benim de kaç gündür aklımda,buraya da cevap yazmak istiyorum ama tapu işleriyle uğraşmaktan fenalık geldi,bugünden sonra devamlı takip ederim artık, çünkü benim de evde çok tadilatım var,sizlerin de desteğiyle değişikliklerimi yapacağım..

mobilyaların çok güzel ve bence de krem falan değil,kesinlikle beyaza boyatmalısın.

dün Işıl diye bir arkadaş ta salon mobilyalarının rengini değiştirecekmiş,onun topiğine de aynı fotoğrafı koydum,belki sana fikir olur..

aşağıdaki fotoğraf benim salonumdan bir kare..2 sene önce kayınvalidemin 30 yıllık koltuklarına el koyup bu hale getirdim;2 berjer+8 sandalye boyatma,kumaş,döşetme hepsi toplam 1200 TL ye falan mal oldu,ben Antalya'da yaşıyorum,eğer İstanbul'da yaşıyorsan eminim orada daha uygun fiyatlara yaptırabilirsin bu işi..

sonuç?ben koltuklarımdan çok memnunum,gelen eşin dostun içi açılıyor,herkes koltuklarımı soruyor,kimisi de Mudo'dan falan aldım sanıyor :))

dilerim içine sinen değişiklikler yaparsın evinde
şimdiden kolay gelsin,

Eki Görüntüle 349389

canım teşekkür ederim cevabın için..sen de beyaz boyatmışsın ve gerçekten özellikle de berjerler harika olmuş güle güle kullan ..ne diyorsun ben de mi beyaz yapayım çiğ durur diyenler oldu sen beyaz diyorsun sanırım aslında beyaz mobilyaları çok seviyorum ama işte klasik diye krem daha iyi olur diyorlar ben ondan kararsızım..

teşekkür ederim iyi dileklerin için..
canım benim 2 adet beyaz kanapelerim var,onlarla süper bir uyum oluşturdu.Şu ara taşınma ve tadilat işlerim var,ortalık rezil halde,işler bitince senin için bir fotoğraf koyarım.
bence çiğ durmuyor,aksine daha ferah,daha temiz bir görüntü oluşuyor..bir de şöyle birşey var;kişilerin fikrini almak güzel,sağolsun arkadaşlar da yardımcı olmaya çalışıyor ama önemli olan senin ne istediğin..ve o evde nasıl bir ambiyans olursa sen mutlu ve huzurlu olacaksın...bunu düşün ve seçimlerini ona göre yap derim..

sevgiler,

fazeycim seni tekrar görmek güzel hep bekleriz bu topiğe :) yok canım anlamıyorlar bazen duyuruyorum kuranı kerim okumayı amacından çıkarıyorsunuz diye ama yok. adetleri böyle..mecburen uyum sağlamak zorundayım napıyım..:)

canım anlıyorum seni.. ama yardımcı olabilmek için resim lazım..bende genel olarak koymadım resim..ama rukiye ile geztapoya söz verdim onlara özel mesajla gösterecem.. sende öyle yapabilirsin.. ama bana da göstericeksin haa :) ona göre.. bak canım şaka bi yana hiç resim görmedikleri halde rukiyecim canım çok yardımcı oldu halada oluyo.. geztapo da öyle çok fikir verdiler.. inan tek başıma hiç aklımın ucundan geçmeyen renk ve modellerle değişklik yapacağım inşallah salonuma uğraşıyorum şuan.. ama illaki koyamam resim diyorsan ince ince tüm detayıyla anlatırsan salonunu gözümüzde canlandırıp yardımcı oluruz naçizane.. bu topiği basite alma canım.. inan kardeşim gibi ilgilendiler hepsi abartmıyorum.. kendi sorunları gibi fikir verdiler.. sende datayla anlat bak uygulayınca göreceksin canım.. seni de dahil ediyoruz aramıza :) deliler arasına hoşgeldin..( biz deli diyoruz kendimize yanlış anlama)

başın sağolsun tatlım yaa çok üzüldüm inan.. böyle şeyleri duydukça insanın elini eteğini çekiveresi geliyor hayattan.. allah uzun ömürler versin kalan sağlara.. allah rahmet eylesin canım benim.. üzülüp heba etme kendini rabbim bilir iyisini.. mekanı cennet olsun.. ters bişey olduğunu tahmin ettim zaten uzun süre gözükmeyince..allah daha kötü dert vermesin inaşşall canım..

olsun tatlım ne demek.. tahmin ettim zaten aklıma geldi :) ufaklık uyandı diye.. malum aynı ufaklık bendede var.. bugün girmişsin denk gelmedik.. gündüzleri oğlum müsade etmiyo canım ya kurcalıyo hırpalıyo laptop olunca engel olamıyorum asılıp gidiyo sürüklüyo.. rahat vermiyo anlayacağın ancak uyudukça girebiliyorum.. ama gün içinde aklım burada hep biliyomusun.. seninle geztapoyla muhabbet ettikçe bişeyler paylaştıkça ne bileyim rahatlıyorum.. kış olunca eve kapandık iyice malum çocukluyuz birde.. burası iyi geliyo bana.. yeni fikirler yeni muhabbetler hoş bence.. bilmiyorum sen ne düşünüyorsun veya geztapo.. ama ben sevdim burayı.. bu arada fazey'de katıldı sanırım bizim deli koleksiyonumuza.. :) bu arada hastayım grip.. hem ben hem oğlum.. salya sümük söylemesi ayıp.. :) ben öznemli değilim de oğlum ilerlerse diye korkuyorum malum biliyosun bronşit atlattı..tekrarlarsa diye üzülüyorum.. kötü tarafı haftasonuna denk geldi.. doktora götürsem ancak acilde iyi kötü bakıp yollarlar..inşallah ilerlemez.. aferin şurup verdim uyudu.... sen neye karar verdin canım yarın gidiyormusun..

bu topikte ve genel olarak evim güzel evim bölümünde çok vakit geçiriyorum çokda hoşuma gidiyor inşallah böyle devam eder.fazey aramıza hoşgeldin bu arada..gazelcim geçmiş olsun sanada bebişine de iyi bakın kendinize

inan bende bayıldım çok güzel olmuşlar benim eski koltuk takımı buna benzerdi şimdi okadar pişmanımki onları dağıttığıma

teşekkür ederim ben evi biraz düzeltebilmek için hep bakınıyorum buralara fikir açısından ya kuranı kerimi öyle okumaları alışkanlıklarından sen onlara uymamaya çalış derim naçizane

canım ben resim koymayı çok isterim ama emir büyük yerden ama değin gibi belki 3nüze olabilir sormam lazım biraz düzenleyelim inşallah biliyorum maşallah birlik çok güzel sağlanmış fikirler abla kardeş gibi yapıyorlar sağolsunlar bende ona güvenerek geldim bende açıkcası merak ediyorum turkuaz kahve salonunu görmek isterim yok canım ne yanlış anlaması deliler arasına hoşbuldum derim

önce başın sağ olsun canım Allah onun ömrünü çocuklarına versin .bende evi biraz düzeltmek istiyorum fikir almak için buralardayım aslında hoşuma gidiyor değişik ev eşya modelleri görmek sonra siz kabul ettikten sonra hoşbuldum diyorum

inan bende bayıldım çok güzel olmuşlar benim eski koltuk takımı buna benzerdi şimdi okadar pişmanımki onları dağıttığıma

olsun canım sen de denk getirirsen eskicilerden bu tip koltuklar bulursan alıp yenileyebilirsin,illa takım olması gerekmiyor tek berjer bile TV karşısında çok şık durabiliyor..

ben geldimmm...
kızlar ankaraya eşimin yoğunnn ısrarları üzere gittim soğuktu ama şükür yollar fena değildi yolda kalmadık yani
enişteme uzuun uzun sordum ankara sitelerde bi firmanın mobilya boyama işlerini yapıyor bana söylediği mobilyalarını beyaza boyatırsan hafif sararma riskini göze al dedi peki krem gibi mi olur sararınca dedim hayır bayaa bildiğimiz sararmış görüntüsü olur kim ne derse desin inanma dedi yok sararmaz falan derlerse çünkü 30 yıldır bu işi yapıyorum dedi orjinal lake olursa ham mobilyayken direk beyaz olarak alınan yani onlar 10 yılda sararır seninki de 5 yılda sonra enişte söylemedin deme dedi korktum açıkçası ve kreme karar verdim ama öyle sarıya benzer krem değil hafif kırık beyaz bir krem...
bana al eline bir zımpara sıfır zımpara ama güzelce zımparala ...sonra nemli bir bezle sil...ertesi gün (bizde bu püskürtme boya yapan aletlerden var bu arada)bi kat astar primer denilen bir boya var ondan kuruyunca da yine o püskürtme boya yapan kompresör mü ne zıkkımsa onunla son kat mar boyada sür dedi istersem kendimiz bile yapabilirmişiz evde tabi evin altında garaj var orda
ama ben yinede amcamıza yaptırmak istiyorum ...olmadı evde bir fiskosum var salonda onu kreme boyayıp bir deneme yapar bakarım ..benden bu kadar şimdiilik ee siz neler yapıyosunuz kızlar?haa bu arada ne ikeaya ne başka yerlere gidebildim koştur koştur git gel oldu bu sefer ama aklımda kesin gidicem bi dahaki sefere..salonum için de fikir yazın kızlar başlığıma bakın ...orayı nasıl renklendirsem siz de fikir verin..

rukiyecim sağ salim gidip döndüğüne sevindim canım .sararma oluyosa ne kendim uğraşırım nede ona para bayılırım açıkçası .neden çünkü benim dolabımın içine bazı raf ve askı borusu filan eklemeyi düşünüyodum astarı yüzünden pahalıya galicek belli bişey benim eşim hayatta uğraşmaz o yüzden yaza ev işi belli olunca maddiyata göre ya yenisini alırım yada bisüre daha idare etmeye çalışırım.bu arada rutin hastane kontrollerim vardı ona gittim .kolum çok ağrıyodu meğersem tendon yırtığıymış.bez sıkmıycan kavanoz kapağı açıp sıkmıycan bileğini zorlamıycan vs.dedi .nasıl olacaksaneyse siz yokken burası çok sıkıcıydı gazelde yok ortalıkta neyse ...canım cesaret edebiliyosan boya yoksa çok para verme derim.sen bilirsin yinede...

hayırlısı ile gittiğine sevindim hafta sonu iyiyidi ankrnın havası aman ikeayı boşver iyiki gitmemişsin hep aynı şeyler bi değişik şey yok rukiye hanım inanırmısın ismini tam hatırlamıyorum ama burda bi site ismi vermişler di baktım o günü yatak odasını beyaza boyatmış çiğ duruyordu bana göre tabii sanada yazmayı düşünmüştüm neyse artık hayırlısı ile karar vermişsin ama anlattığına göre çok işi var ama sen yaparsın yaaa bende abimin hediyesi 25 yıllık dolap var karar verdim yaza zımparalayıp boyuycam belki güzel olursa paylaşırım deliler grubu ile benim teras var orda yaparım inşlh birbirimize iyi örnek olyoruz valla

inan sana cevap yazdım ama silindimi bilmiyorum yazı kayboldu blgsyr dan anlamıyorum neyse sana geçmiş olsun çok ağrı yapar o dikkat et kendine benim eşim uğraşır elindende gelir ama canı isterse oda ay yılda bizde taşınınca alırız diye diye herşeyi erteledik şimdide zorlanıyoruz yapıcak eşya küçükse bence denemeğe değer derim bende evetyerim var ama bakalım işte ya aşkolsun bende buralardayım zaman buldukca

canım sağol valla dikkat etmeye çalışıyorum.ben seni hiç göremedim hafta sonu demekki mesajların çıkmamış olsun napalım işler güçler oluyo hep gelemiyos yaffsenin canın sağolsun her zaman gel

aa süpermiş hemen hemen aynı yatak odamızın modeli koyduğun fotoğrafların hepsi çok güzel. benim mobilyacım 4 5 küçük parçayı beyaz kırık beyaz krem kemik rengi gibi tonlara boyayıp bana göstermişti ben de onlardan birini seçtim. bence sen de öyle yapmasını iste. beyazın bile bir sürü tonu var. ve kesinlikle parlak lake yaptırma işin püf noktası o zaten cilası mat saten olsun

emin ol o yatak odan piyasadaki bir çok yatak odasından çok çok kalitelidir. bu devirde orjinal ağaç mobilya bulmak bulunca da almak çok zor. 10binden aşağı kimse ağzını açmıyor bile. takip edicem başlığını canım inşallah istediğin gibi olur her şeyin çok merak ettim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…