Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

vazoda değişik çiçekler var görüntü güzel öyle dandil durmuyor bizim bir gelinimiz var bursadan gelin geldi orda ikea var diye biliyorum ben.bide sanırım sen bebişden dolayı pek gezemiyorsun .bende özel çıkmıyorum denkgelince alıyorum .cep telefonum kameralı ama nasıl yükliycem ordan ?bluetooth yok telefonda .bide ben biraz teknoloji özürlüyüm yaa

çok şaşısrdım okudklarıma hayret bişii

özel mesajını kapatmışsın eğer girersen buradan okursun canım.. o mevzu dün sen o yorumu yaptıktan bi iki dakka sonra konuşuldu aramızda... ama sen daha sonra özelden mesaj atınca bi anlaşmazlık olduğunu ve yanlış anlaşıldığını söyleyince bende kabul ettim hatırlarsan... ilk anda kim olsa kızardı bu cümleye..züğürt yakıştırması elbette kötü..ama genelleme bi atasözü olunca kabul ettim söylediğini ve senle anlaştık dün hatta özelinede cevap yazdım... inanmıyorsan eğer konuşma saat ve dakikalarına bakıp incelersin... hatta züğürt kelimesinin ayıp olduğunu belirtenlerde oldu o sayfada dikkatli okuduysan eğer... ama senle anlaştık diye önemsemedim..benim tavır yapmam gerekirken sen tavır yaptın şimdi.. madem dün ben yanlış anladım seni, bugünde sen anlamışsın canım..bu sayfadaki konuşma dün züğüert kelimesinin hemen ardına konuşuldu...sen özel mesaj göndermeden önce...bunu anlamanı beklerim...

bu konuşulanlar dün züğürt kelimesinin hemen ardına konuşuldu canım... senle anlaşmadan önce... sonra sen özelden yollayınca anlaştık senle biliyosun...inanmazsan dakikaları incele yorumların o zaman anlarsın...şimdide sen yanlış anladın beni işte...bide bana diyordun..

yazılanları okuyordum canım burdayım..senin başlıkda bi kendini bilmez de bana sataşıyoda cevabını vermekle meşguldüm..canım yaa meğerse arı kovanına çomak sokmuşsun millet ne gocundu ne gocundu bilemezsin

valla hemde nasıl tatlım yaa... ama benim üzüldüğüm kötü eleştiriler değil insan eleştirir hakkıdır belki evet.. ama hakaret edercesine seviyeyi bozarak konuşmaları çok kötü...az önce baktım sana yorum yapanı okudum... inan artık tek kelime etmeyecem o konuya ya..çok gocunan varmış gerçekten...

etmelisin bence orası senin başlığın senin de dediğin gibi onlara mı bırakcan...

okim oluyor cümlesi hiç hoş deil hemde hiç yanlış olgunu kabul etiysen sorun yok...... anlaşıldı tatlım

okim oluyor cümlesi hiç hoş deil hemde hiç yanlış olgunu kabul etiysen sorun yok...... anlaşıldı tatlım

dün anlaşamıştık senle aslında ama bugünde senin alınganlığın üzerinde sanırım... neyse sorun yok o zaman okuduğuna göre.. bide özelden kapatmışsın :) isyan mı ettin bana...açtığım konuya pişman oldum vallahi..bu kadar tepki geleceğini beklemiyordum..aksine destek gelir sanmıştım ama yanılmışım...

yanlışlıgı anlamısın alınganlık yapmıyorum özellmesajımda kk ya üye oldugumdan beri arkdaş grubum hariç kapalıdır yani 5 yıldır şekerim konu anlaşıldı ve kaaptım ben artık iygecler :)

Son düzenleme:
rukiye nerelerdesin nerde takılıyon.. başka topiklerde mi geziyon kıss :) unutuyon bizi valla geztapoda uğramaz oldu bi sorunu yoktur umarım..

merhaba ben burdayım.ben size söylemedim sanırım ben har zaman pek iyi olmuyorum sağlık sorunlarım var.o yüzden bazen pc.başına geçemiyorum.yoksa çok seviyorum bu forumu. gazelcim sen biraz daha boş zaman buluyosun sanırım.bide aynı saatlerde açık olmuyoruz.

yok canım ya ne boş zamanı koşturmaktan anca oğlumu uyuttukça girebiliyorum..malum kış günü gelen gidende yok bende çıkamıyorum biyere burada alıyorum soluğu işte ama sen ve rukiye olmadıkça hiç tadı yok inan öyle boş boş bakınıyorum.. geçmiş olsun bu arada canım hastalık zor bilmezmiyim..allah dert verip derman aratmasın..sıhhat olmadımı göz bişeyi görmez.. ama geldiiğine sevindim rukiye nerelerde biliyomusun niye girmiyo acaba..

yok canım ya ne boş zamanı koşturmaktan anca oğlumu uyuttukça girebiliyorum..malum kış günü gelen gidende yok bende çıkamıyorum biyere burada alıyorum soluğu işte ama sen ve rukiye olmadıkça hiç tadı yok inan öyle boş boş bakınıyorum.. geçmiş olsun bu arada canım hastalık zor bilmezmiyim..allah dert verip derman aratmasın..sıhhat olmadımı göz bişeyi görmez.. ama geldiiğine sevindim rukiye nerelerde biliyomusun niye girmiyo acaba..

burdayım canım aslında açık benim bilgisayarım devalı ama başında olamıyorum burda açık görünse de başında değilimee sen nerelerdesin gazel sen de geziyon bayaa bakıyomda

Sormanızın üzerinden geçmiş baya ama gene de yazmak istedim.Açık renkler evet çok hoş ki ben de salonumda kullandım baya bir açık hem de bembeyaz :) yatak odalarına da so zamanlarda country tarzı hem moda hem de hoş da duruyor bence.Beyaz boyatın ve usta becerebilirse patina fırçası geçsin üzerinden dümdüz lake gibi olmaz hem daha doğal yaşanmışlık hissi verir (bu da çok moda "yaşanmış ev " konsepti herkesin dilinde :) )
bu arada Gizli bahçe ve cottage bloglarını takip ediyorsunuz sanırım.Çok zevkli döşüyorlar evlerini değil mi?

Beyazzz beyazz....:)

evet bayılıyorum üstelik my cottage de öyle büyük paralar vererek de değil ufak paralarla değişiklikler yapıyo ve harika sonuçlar otaya çıkıyo kadın bu işi biliyo bence..patina derken valla orasını bilemedim...:44:

Beyazzz beyazz....:)

teşekkürler canım...gerçi beyaz da çeşit çeşit bembeyaz mı yoksa kırık beyaz mı olsa acaba..:44:

burdayım canım aslında açık benim bilgisayarım devalı ama başında olamıyorum burda açık görünse de başında değilimee sen nerelerdesin gazel sen de geziyon bayaa bakıyomda

valla tatlım napıyım, giriyorum sen yoksun geztapo yok fazeyde unuttu bu topiği, napıyım bende konuşacak kimse yok.. orada burada takılıyom işte.. sağa sola yorum yaparak vakit geçiriyorum.. sen veya geztapo olsa dönüp baktığım yok başka yerlere farketmiyonmu.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…