- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
canısı onu bana efeye hamileyken bu forumdan bi arkadaş yapmıştı ben nasıl yapılıyor bilmiyorum yaa..zaten o da 1 yaşında takıldı kaldı baksana benim oğlan geldi 1.5 yaşına o daha 1de...bu arada senin facebook var mı varsa özelden yolla bana kıss..
aynen valla sen kalk karda kışta yürüyüş yap deliii.....kay düş kır ayağı ameliyat oldu platin taktılar bakacak da kızı gelini kimsesi yok annem gitti işte...yaa diyorum aslında da laf anlamıyo beniki 1 gün yatılı gideceklerya ben evde kimle kalacakmışım korkuyorumya koca kadın...
amaaan gün olsa neyse de annem de haftalık kuran okumaya gidilen toplantılara katılıyo amaç kurandan çıkıyo kadın gününe dçnüyo ne o 5 çeşit israf valla ..abi kadınlar toplanıyo yiyo içiyo ondan sonra hadii kuran okurken hepsi uyyo..ne anladık biz şimdi ..aslında bi çay olmadı yanına ille de olacaksa bisküvidir kektir hani o da yanı boş olamsın diye sonra da oku kuranını dağıl gereksiz yiyip içip dedikodu etmeden dimi ama kadının olduğu yerde olmaaaaz....
sen aynı benim kanka gibisin .hayatta tahammül edemez bir tabak yıkasa kurular kaldırır.ben sizin kadar tertipli değilim maalesef.
canım onu diyecektim ama felaket tellallığı yapmayım diye demedim moralin bozulmasın diye..canım yaa gitmek zorundamısınız yani aciliyeti yoksa ertelesen olmazmı..bak her yer yağıştan mahvolmuş durumda.. kazalar çok..allah saklasın..metrelerce kar var..hele ankara acaip soğukmuş bebeğini hasta falan edersin allah korusun.. haberlere baktıkça aklıma geldin bugün..allah muhafaza canım yaa.. misafire gelince aynen katılıyorum..bizimde kuran'ı kerim günümüz var 15 günde bir.. 20 kişi kadarız..sıra bendeyken mahvoldum valla..yalnızım yardım edecek akraba falan yok. elimde çocukla geberdim desem yeridir..temizlik zaten bitirdi halimi, bide ikram çok uğraştım.. 6 çeşit yaptım silip süpürdüler..20 kişiyi doyurmak zor vallahi seni çok iyi anlıyorum..bide evim dar zor sığdılar..haliyle sobalı olunca mutfak soğuk baya üşütmüştüm mutfakta uğraşmaktan.. aynen eşimde bana çok kızmıştı.. bu ne biçim iştir misafirliği manasından çıkarıyorsunuz ev sahibine eziyetten başka bişey değil diye.. haklılar ama napcan bacım adet işte mecbur gidilecek de gelecekler de...
damdan düşeni en iyi damdan düşen anlarmışeminim tertiplisindirde sen daha fazlası istiyorsundur ben de öğleyimgörsen düzgün ama bana göre yok bendede tertip olamıyorda çünki çok kalabalık evim bende aldığını yerine koy yıkadığını kaldır kuralı ile düzen sağlamaya çalışıyorum gariban gariban
canısı bu mesajı görememişim kusura bakma dün gece benim oğlan ağlayarak uyandı ona bakmak zorunda kaldım veda edemedin gittim...bu arada canım murun84 ün evine baktınmı.. ben salonunu çok beğendim.. ne diyorsun sence nasıl? inan diğer büro tipli evlerden uzak nadir evlerden biri gibi bence.. hato'nun salonuda çok hoş..başka isim varmı bana tavsiye edebileceğin fikir olur banada
damdan düşeni en iyi damdan düşen anlarmış
ben bunu bi de benim kocaya anlarabilsem varya süper olacak evi dağıtmakta üstüne yoktur sağolsun ben arada topla dur bütün gün canım çıkıyo...[/QUOTE canım yok benim allah tan eşim acayip düzenlidir bir eşim ama ailenin diyer fertleri kasırga malesef allah yardımcımız olsun ne diyeyim ya siyah beyaz salona gelincede inanın o hataya bende düştüm evin banyoları mütahhitten öğle aldık salonada beyaz deri siyah kumaşlı koltuk inan çok soğuk oldu renk olrak kırmızı ile renk katayım dedim hiç sevmem kırmızıyı vazgeçtim ne yapacağım bilmiyorum
damdan düşeni en iyi damdan düşen anlarmış
ben bunu bi de benim kocaya anlarabilsem varya süper olacak evi dağıtmakta üstüne yoktur sağolsun ben arada topla dur bütün gün canım çıkıyo...[/QUOTE canım yok benim allah tan eşim acayip düzenlidir bir eşim ama ailenin diyer fertleri kasırga malesef allah yardımcımız olsun ne diyeyim ya siyah beyaz salona gelincede inanın o hataya bende düştüm evin banyoları mütahhitten öğle aldık salonada beyaz deri siyah kumaşlı koltuk inan çok soğuk oldu renk olrak kırmızı ile renk katayım dedim hiç sevmem kırmızıyı vazgeçtim ne yapacağım bilmiyorum
o zamaaan klasik cevaaap...resim ekle de bakalım salonuna...
hakkaten yaa resim olmadan insan ne dese havada kalıyo resim olunca burdaki kızlar harika fikirler veriyo hatta billirsin bi arkadaş düşük bütçeyle neler yapabilirim diye bi başlık açıp resimler koymuştu da o evi fikirlerle düzene sokabilmişlerdi...
kırmızı severim ben ama mobilyada değil aksesuarda seviyorum..ben biraz sabit fikirliyim sanırım salonumda kahve rengi ki assla başka rengi beğenemiyorum mobilyacıya ne zaman gitsem görsem yine kahve bi takım beğeniyorum
yatak odasında da şimdikinin tam zıttı olan beyaz ya da krem ve onun pembeyle olan şeker gibi uyumu bayılıyorum aaah ah yatak odamı istediğim gibi alamamıştım inşallah az bi paraya halletcem onu da...
canımmm başın sağolsun arkadaşına çok üzüldüm genç ölümü çok başka bilirim allah ailesine sevenlerine sabırlar versin...bizim de bi arkadaş bikaç ay oluyo beyin kanaması geçirdi ve daha gencecik 2 çocuk annesi yeni ev aldı demişsinya ordan aklıma geldi o da yıllardır ev almak için çalıştı çabaladı nihayet aldı dayadı döşedi bıraktı gitti......arkadaşlar ben geldim.nerdeydim .bir arkadaşım vefat ettidün sabah onun haberini aldım canım çok sıkkındı hiç giremedim.toparlandım bugün biraz.Rabbim ailesine sabırlar versin çok gençti.biliyomusunuz daha bir yıl önce ev almışlardı heyecanla döşemişti.dünya yalan bizde kaptırmışız gidiyoruz.bu arada baya adım geçmiş çok sevindim.inanırmısınız bakamadım diye oğlumdan yarım saat izin istedim de öyle oturdum .hafta içi yasak ona bugün onun günü.gazelcim bende evimi ucuza süslemeyi seviyorum .mesela geçen hafta tanesi 1,75 e üç tane tablo aldım oturma odama.çok ta hoş oldu bence.benim eski topiklerimden bilirsiniz belki ben ağır iş yapamıyorum .ileri derecede şeker hastalığım var günde beş tane insülin enjeksiyonu yapıyorum.boyun fıtığım var bacaklarımda şekere bağlı sinir hasarı var ..var da var yani.. o yüzden kadın alıyorum büyük temizliğe.bişeylerden kısarak denkleştiriyorum.ne biliyim seviyorum temiz olsun evim..öyle titiz filan değilimde gerektiği kaar işte. burdaki evler genelde yeni gelin evleri oluyor .o yüzden hepsi pırıl pırıl şıkır şıkr.bu yıl siyah beyaz trendi var gençler seviyolar.ben de sevmiyorum .ben aslında renkli evleri seviyorum .ama işte bu yaz inşallah yıllardır beklediğim ev konusu hallolacak .evime geçince istediklerimi yavaş yavaş yapacağım.evlenirken hiçbişey gönlüme göre olmadı ama bunu artık takmıyorum.dünya malı sonuçta dünyada kalacak .işte böyle ben eylem arkadaşımızın evini beğendim hatta yorumda yaptım.yatak odası tam rukiyenin istediği gibi ..benden şimdilik bu kadar.