Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

kesinlikle beyaz derim ben,,çok modern bir renk bence..hem de baktıkça içi açlır insanın ,,krem bana hep kirliymişte temizlesende çıkmıyormuş izlenimi veriyor mobilyada

valla iyi cesaret canım tabii birde enerji lazım nerdeee bende o güç.rukiyecim gazel nerelerde gözükmüyor merak ettim özel mesajda attım dönmedi .

valla iyi cesaret canım tabii birde enerji lazım nerdeee bende o güç.rukiyecim gazel nerelerde gözükmüyor merak ettim özel mesajda attım dönmedi .
aynen ben de özel msj attım ama sanırım bakamıyo foruma bebeği falan mı hastalandıki merak ettim inşallah herşey yolundadır...

aynen ben de özel msj attım ama sanırım bakamıyo foruma bebeği falan mı hastalandıki merak ettim inşallah herşey yolundadır...

merhaba canlarım hepinize.. rukiyeme geztapoma ve fazeyime..:) uzun aradan sonra burada olmak çok sevindiriyo beni.. kısaca anlatayım sıkılmazsanız.. özelden gelen mesajlar çok çok sevindirdi beni..internettende olsa arayıp sorulmak merak edilmek beklenmek bambaşka bi duygu gerçekten..rukiyecim ve geztapocum çok teşekkür ederim vefanız için. duygulandırdınız beni.. şöyle anlatayım benim yediğim bir halt yüzünden ( afedersiniz ) :) bilgisayarın ana kart çökmüş.. en son rukiyecim gece konuşuyorduk senle hatırlarsan işte kapatıp çıkarken bi hata oluştu ve neyaptım ne ettimse düzelmedi.. bilgisayar bilgime güvenirim ama malum olan oldu.. olacağı varmış..malesef sinirlenip kontol alt delete'ye basmak mecburiyetinde kaldım..ve anakart çökmüş..eşim uyuyodu uyandırdım uğraştı olmadı. ertesi gün uğraştık olmadı..mecburen garanti yolu gözüktü bize.. evkur'dan almıştık bu laptopu bulamadım ve garantiye gönderdi mağaza.. o gün bugündür bekliyoruz şükür bugün geldi kargo ile.. aman kızlar tavsiyem olsun bu tuş hatasını yapmayın..en son reset çekip kapatın ama kontrol alt delete yapmayın.. adama sormuş eşim en büyük hatadır bu ama herkes yapıyo malesef demiş..işte böyle kaç gün oldu bilmiyorum ama sizi çok özledim canlarım yaa.. en son hastaydım rukiyecim sağol geztapocum sende sağol iyi dilekleriniz için.. oğlummda bende yattık bir hafta ama iyiyiz şükür rabbime..tekrar bir bronşit vakası yaşamadan atlattı oğlumda çok mutluyum..allah sıhhat sorunu vermesin herşey biyana... bu arada rukiyecim salonumla baya ilgilendim bu ara.. baya değişiklik yaptım görenler çok beğendi komşularım falan.. daha bitmedi ama baya kolayladım.. ilk fırsatta sana ve geztapoya özelden yollayacam resimleri canım.. bu arada canım yaa inan bi biblo bulamadım inanırmısın.. gezmediğim yer kalmadı geçen perşembe. tekzenin altını üstüne getirdim yok öyle bişey.. iki üç çeşit leopar desenli bi kaç çeşit var başka yok.. milyonculara bile baktım.. narları buldum ama gümüş rengi ve kırmızı var..turkuaz yok gözü kör olasıca..bende şans yok zaten canım yaa.. baya moralim bozuldu.. kırlentleri ve şalları diktim turkuaz çiçekli kahve kumaş üzerine.. çok şık oldu.. yakıştı..krem rengi boncuklu salon takımı aldım.. geztaponun tavsiyesi ile sağolsun.. :) ama işte gelgelelim bibloya gelince tosladım duvara.. artık haziran veya temmuzda konyaya gidince oradan bakıcam.. bulurum orada inşallah.. şimdilik bukadar değişiklik yapabildim inşallah sizde beğenirsiniz canım..en çok rukiyecim senin tavsiyelerinle fikir edindim..gerçekten zevkli kadınsın vesselam canım :) ha bu arada biblo bulamayınca turkuaz rengi sprey boya aldım evdeki bir iki şeyi boyadım kendimi avuttum öyle..:) resim çekince yollayacam canım.. bilgisayar gelir gelmez size bunları anlatmak için acele ile resim olayına girmedim ama ilk anda yollayacam ikinize canım.. hem soracağım şeylerde var eksikler fazlalar derken işte..neyse çok konuştum çenem düştü eee napıyım kaç haftadır şiştim iyice hak verin artık :) öpüyorum ikinizide..bu arada fazeycim senide öpüyorum yeni gelmiştin aramıza devammı :)

canım bende seni öpüyorum geçmiş olsun hastalığınız için bilgsyrn canını sıkma cana geleceyine mala gelsin derler ya maşallah son derece enejidolu gelmişsin nerede oturduğunu bilmiyorum ama ikea da vardı turkuaz rengi narlardan bakabilirsin bu arada ben özel msj atamıyorum sayım yetmiyor ama sen banada gönder resimlerden bende merak edrim yaaaa

gazelcim hoşgeldin aramıza yeniden valla içim rahatladı bizi bırakıp gitme bi daha .fazeyin dediği gibi cana gelmesin ama mala da gelmesin bak görüşemedik kaç gün.bende fotoğraf makinesi almayı istiyorum da malum kış birazda borçlar filan var ama alınca söz yükliycem fotoları sen at bize resimleri merak ettim cicilerini canım merakla bekliycem.

yine eskitmeden dönmüş mobilyalar:
IMG_5956.JPG

IMG_5955.JPG

IMG_5950.JPG

IMG_5942.JPG

IMG_5933.JPG

Eviniz gerçekten çok hoş olmuş eski mobilyalar bence yeni ve modernlerden daha şık:))

gazelcim hoşgeldin aramıza yeniden valla içim rahatladı bizi bırakıp gitme bi daha .fazeyin dediği gibi cana gelmesin ama mala da gelmesin bak görüşemedik kaç gün.bende fotoğraf makinesi almayı istiyorum da malum kış birazda borçlar filan var ama alınca söz yükliycem fotoları sen at bize resimleri merak ettim cicilerini canım merakla bekliycem.

hoşbulduk canım yaa..inşallah gitmem bidaha ama sizde koyup gitmeyin tamammı özletmeyin daim olsun vefamız inşallah.. inan o kadar kısa zamanda o kadar çok alışmışım ki size..elim ayağım bomboş kaldı inan..aslında bilgisayar bağımlısı falan değilim kesinlikle hatta ayda yılda bir açarım merak ettiğim bişey oldukça bakarım falan ama bu kadınlar kulubunde sizinle tanıştıktan sonra baya alıştım size.. bu arada canım o dediğim bulaşıklık ve çöpü aldım çok yakıştı bee :) boşuna kullanmışım o plastikleri valla..hem yakıştı hem kullanışlı.. öyle çöp leke falan tutmuyo ya..sürekli sıçrıyor sular falan ama yok bişiy şimdilik inşallahda olmaz..riske girdim ama değdi :) resmini koyucam bugün yarın canım

duvarlar kesinlikle kesekağıdı rengi olmalı modası geçmeyen ve her mobilyayla uyum sağlayan sihirli bir renk mobilya ise krem beyazda en ufak leke belli olur eskitmedede toz almaktan bıkarsın krem iyidir:)

canım bende seni öpüyorum geçmiş olsun hastalığınız için bilgsyrn canını sıkma cana geleceyine mala gelsin derler ya maşallah son derece enejidolu gelmişsin nerede oturduğunu bilmiyorum ama ikea da vardı turkuaz rengi narlardan bakabilirsin bu arada ben özel msj atamıyorum sayım yetmiyor ama sen banada gönder resimlerden bende merak edrim yaaaa

çok sağol canım yaa.. ben seni, bırakıp gittin sandım :) burada ikea yok canım ya malesef tekzen var özdilek var oradada bişey yok.. bende konyaya gidince bakıcam orada bütün mağazalar var bulurum inşallah.. sen naptın resim koyacakmısın bize özel..ben gösterecem size özelden rukiye geztapo ve sana..bende bekliyorum :)

hayırdır kızlar üçünüzünde sesi çıkmıyor.. şimdide siz gittiniz benmi kaldım :KK43: dünden beri bakıyorum gelen giden yok.. rukiyecim senden hiç ses çıkmadı hele.. nerelerdesiniz canlarım yaa.. yoksa başka topik açtınız falanda benmi göremedim..

merhaba ben geldim ...bugün sohbet kuran filan malum cuma o yüzden ortalıkta yoktum şimdide yeni misafirimi yolcu ettim hemen geçtim pc nin başına..kızlar kendime yatak örtüsü aldım mor renkte üzerinde kurdele iş küçük gülleri var aslında link eklemeyi bilmiyorum bana bi öğretseniz neyse...yatak yüksek olduğundan biraz kısa geldi ama çok güzel duruyor beğendim yani..ufak değişiklikler bile beni çok mutlu ediyor işte böyle...

rukiyecim hayırdır az önce gördüm açıktın özelden falan yazdım ama cevap gelmedi.. küsmüyüz :KK43:
yok gülüm ne küsü bugün bi ara baktım yorum falan yazamadım hiç hastanedeydim ben de 2 gündür kan tahlili ultrason falan önemli bişey değil hafif bi kanama problemim vardı onun için bi de nodül vardı bogazımda falan falan...evine bişeyler yapabilmişsin okudum çok sevindim ama bilgisayarına da üzüldüm gerçi boşver allah can sağlığı versin de gelen mala gelsin..
resimleri bekliyorum çok da merak ettim..bi blogda bu narlardan görmüştüm hobi marketlerden almışlar seramik şeklinde sonra lila rengine boyamışlar sen de eğer yapı market varsa senin oralarda turkuaza boyayabilirsin üstüne hatta vernik de yapılabilir..

merhaba ben geldim ...bugün sohbet kuran filan malum cuma o yüzden ortalıkta yoktum şimdide yeni misafirimi yolcu ettim hemen geçtim pc nin başına..kızlar kendime yatak örtüsü aldım mor renkte üzerinde kurdele iş küçük gülleri var aslında link eklemeyi bilmiyorum bana bi öğretseniz neyse...yatak yüksek olduğundan biraz kısa geldi ama çok güzel duruyor beğendim yani..ufak değişiklikler bile beni çok mutlu ediyor işte böyle...
link eklemek kolay canım bak yukardaki işaretlerde bi dünya resimciği var yanında da mektup var hatta..hah işte o dünyaya tıkla orda http yazar onu sil sonra da istediğin linki kopyalayıp oraya yapıştır tamama bas o kadaaaaar...:KK34:

yok gülüm ne küsü bugün bi ara baktım yorum falan yazamadım hiç hastanedeydim ben de 2 gündür kan tahlili ultrason falan önemli bişey değil hafif bi kanama problemim vardı onun için bi de nodül vardı bogazımda falan falan...evine bişeyler yapabilmişsin okudum çok sevindim ama bilgisayarına da üzüldüm gerçi boşver allah can sağlığı versin de gelen mala gelsin..
resimleri bekliyorum çok da merak ettim..bi blogda bu narlardan görmüştüm hobi marketlerden almışlar seramik şeklinde sonra lila rengine boyamışlar sen de eğer yapı market varsa senin oralarda turkuaza boyayabilirsin üstüne hatta vernik de yapılabilir..

sağol tatlım teşekkür ederim.. sanada geçmiş olsun nasıl bi kanama leke gibi mi...ya bendede bi sorun var bilmiyorum sorunmu ama takıldı kafama.. geçen şubat ayından önceki iki ayda dört kere adet oldum.. yani 15 günde bi olmaya başladım.. doktoramı gitsemki dedim ama geçen ay normal ay sonunda oldum normal oldum yani... tekrar 15 güne döner diye korkuyorum..bi sorun olabilirmi..fikriniz varmı canım yaa.. bazen öyle düzensizlikler olabilir dedi annem önemseme dedi ama ne bileyim takıldı aklıma.. neyse inşallah bişeyim yoktur...
bu arada canım bende düşündüm farklı renk nar alayım spreyle boyayım diye ama tekzende kaç dakka baktım turkuaz renk boya yok.. koyu mavi açık mavi ve uçuk mavi diye bişey var.. hiç uymuyor..mavi ile turkuaz tamamen farklı renkler bence.. ama yinede açık mavi benziyor diye aldım denemek için 8 liraydı sanırım..evde bi kaç eski biblolarım vardı boyadım almaz olaydım.. hiç uymadı tatlım ya :) bi görsen boncuk gibi masmavi oluverdi.. olmazsa boyacılara gidip aramam lazım benimde aklıma geldi de işte tekrar gidince artık inşallah.. neyse ne var neyok görüşmeyeli bebiş nasıl..ankara nasıl geçti iyiki gitmişimmi dedin keşke gitmeseydim mi dedin :) soğuktu baya karlıydı ankara tv de gördüm.. hayırlısıyla gidip dönmüşsün sevindim.. haa canım bu arada o resimleri inceledim kadın kendi başına iyi cesaret boyamış yaa o yatak odası takımını..inan bende heveslendim ha.. eşime gösterdim iyi cesater hadi olmasaydı nolcaktı dedi..ama çok güzel olmuş yaa..ben çok beğendim..inan 30 liralık masrafla bundan güzeli olamazdı..ben cesurumdur aklıma estimi yaparım bilmem artık bigün toz almaktan gına gelirde tepem atarsa bakarsın bende alırım fırçayı elime :) ama benim yatak odası seninkinden değil eskitme değil.. yeni model 3 sene önce yeni çıkmıştı biz alacağımızda.. şeklinden ve kalitesinden memnunum ama işte simsiyah olması mahvediyo beni..sile sile bi hal oldum valla.. inan şaka değil şöyle yaz bi gelsin eşimi ikna edersem belki boyayabiliriz.. sonuç muhteşem.. ama bilmem baya araştırmak lazım..hemen kalk boya olmaz tabi.. ben bi düşüneyim bu işi uzun uzun.. :)

X