damdan düşeni en iyi damdan düşen anlarmış
ben bunu bi de benim kocaya anlarabilsem varya süper olacak evi dağıtmakta üstüne yoktur sağolsun ben arada topla dur bütün gün canım çıkıyo...[/QUOTE canım yok benim allah tan eşim acayip düzenlidir bir eşim ama ailenin diyer fertleri kasırga malesef allah yardımcımız olsun ne diyeyim ya siyah beyaz salona gelincede inanın o hataya bende düştüm evin banyoları mütahhitten öğle aldık salonada beyaz deri siyah kumaşlı koltuk inan çok soğuk oldu renk olrak kırmızı ile renk katayım dedim hiç sevmem kırmızıyı vazgeçtim ne yapacağım bilmiyorum
o zamaaan klasik cevaaap...resim ekle de bakalım salonuna...
hakkaten yaa resim olmadan insan ne dese havada kalıyo resim olunca burdaki kızlar harika fikirler veriyo hatta billirsin bi arkadaş düşük bütçeyle neler yapabilirim diye bi başlık açıp resimler koymuştu da o evi fikirlerle düzene sokabilmişlerdi...
kırmızı severim ben ama mobilyada değil aksesuarda seviyorum..ben biraz sabit fikirliyim sanırım salonumda kahve rengi ki assla başka rengi beğenemiyorum mobilyacıya ne zaman gitsem görsem yine kahve bi takım beğeniyorum
yatak odasında da şimdikinin tam zıttı olan beyaz ya da krem ve onun pembeyle olan şeker gibi uyumu bayılıyorum aaah ah yatak odamı istediğim gibi alamamıştım inşallah az bi paraya halletcem onu da...