Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

canım yemin ederim geçen cumartesi tekzene gittim çöp kutusu ve bulaşıklık almak için.. :) şimdi sen sorunca çok şaşırdım kalbimi okudun resmen.. benim mutfak pembe tonlarında olduğu için bu tarz şeyleride pembe plastik almıştım kullanışlı hemde hesaplı diye.. ama benimde tezgah üzerindeki çöp çatlamış geçen gün farkında değildim sabaha kadar tezgahın üzerine çay suları yayılmış mahvolmuş kaç ssat cifle uğraştım silecem diye.. çöp kutusunu metal çeliklerden istiyorum ama istediğim gibisi yoktu tekzende..ben diktörtgen istiyorum orada yuvarlak vardı alttan basmalı tezgah üzerine alıcam..bide bulaşıklığımın rengi bozardı biraz malum cif hastası biriyim sürekli cifler dururum kireç lekesi oluyo diye..onuda iki katlı demir bulaşıklıktan alıcam.. yarın inşallah gidebilirsem hava yağmazsa alıcam inşallah..alınca resim koyarım sanada fikir olur.. çöp kutusunun fiyatı 16 lira aklında olsun canım...bu arada resimden konu açılmışken burada genel herkese açık koymak istemedim resimleri.. ama rukiyeye sözüm var ona özel gönderecem özeline.. sanada göndereyim sende bizdensin artık bacım :) çok modern bi evim yok gayet klasik..öyle lüks eşya takıntım olmadığı için bide kiracı olduğum için fazla lüks ve pahalı eşya almadım.. daha 3 yıllık evliyim şimdiden zarar gördü taşınırken.. diyeceğim inşallah ikinize özel gönderecem görürsün o zaman tatlım.. rukiye nerede kaldı ya özledim onuda :)

canım bekliyorum özelden gönderebilirsin çöp kovası bende alıcam alınca sende koy foto tamam mı?

tamam canım koyarım.. bu arada yuvarlak olandan alma tezgah üzerine olmuyo..malum arkası yaslanmayınca ortada kalıyor gibi oluyo.. ya bu yazıları okuyanlar diyecekki ammada kıl tüy meraklısılarmış diye..çöp kovasına bile takmışlar diyecekler ama napalım yani fikir alışverişi işte maksat muhabbet değilmi canım yaa..bi yandan evide derlemeye çalışıyoruz fikirler sayesinde.. sanada rukiyeyede çok teşekkür ederim valla..fikirlerinize önem veriyorum canım.. topik konusunda haklısın yüzlere ulaşabiliriz.. :)

oooooh muhabbetiniz bol olsun ben eksik kaldım :KK5::KK5:dün bakamadım ama aklım da hep burdaydı valla..yaa ben haftasonu gidicem yazmayı unuttum galiba siz beni ankarada zannettiniz ama yok dün temizlik falan akşama da misafir bakamadım foruma...acaba hafta sonu nasıl olucak havalar kızlaar ben ankaraya gitcem dedim de ankara yarın bi de cumartesi karlı ve çok soğukmuş..ikeadan ne güzel şeyler beğendimdi yaaaa...
haa gazellll kıs benim koyduğum turkuaz vazolar ikeda var aynıları senin orda ikea varsa bak bi gerçi netten de alışveriş imkanı varmış olmadı ordan alırım...
çöp kovasına gelince annem aldı bu alttan basmalı metal çöplerden ..eğer benimki gibi lavabo altında dolaptaysa ok.ama tezgahta hele de musluğa yakın yerdeyse tam bi illet sürekli su sıçrıyo ve su lekeleri kalıyo sil allah sil uyuz etti beni annem de yazık benim şerrimden olacak alt dolaba koymuş garibim:KK22:bulaşıklığı da iyilerinden almalıymışsın çünkü paslanıyomuş canısı ona dikkat et metal olduğndan sanırım...ben kullanmıyorum bulaşıklık zaten devamlı bulaşık üreten bi aileyiz 4 kişiden bu kadar bulaşık nasıl çıkar valla çözemedim ama çıkıyo işte ...:KK1::KK1:ben de hep makineye atıyorum arada çıkanları da bez üzerine yıkayıp çeviriveriyorum artık naapıyım zaten ne yaptımsa tezgahımın üzerindeki kalabalık görüntüyü yok edemedim hatta yorumlarda da yazmışlar kalabalık görünüyo diye bi de bulaşıklık gelirse aboooooooow :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

rukiye hanım bencede beyaz çünki her renk yakışıyor gerçekten koyduğunuz resimler gerçekten şahane benimde tarzım country ama maddi olarak yapamam şu an inşlh ilerde odanın birini veya balkonu yaparım içimde kalmasın güzel hanımsizin dediğiniz cam vazolar narlar hepsi ikeada var bakabilirsiniz a bu arada ankara gerçekten soğuk

oooooh muhabbetiniz bol olsun ben eksik kaldım :KK5::KK5:dün bakamadım ama aklım da hep burdaydı valla..yaa ben haftasonu gidicem yazmayı unuttum galiba siz beni ankarada zannettiniz ama yok dün temizlik falan akşama da misafir bakamadım foruma...acaba hafta sonu nasıl olucak havalar kızlaar ben ankaraya gitcem dedim de ankara yarın bi de cumartesi karlı ve çok soğukmuş..ikeadan ne güzel şeyler beğendimdi yaaaa...
haa gazellll kıs benim koyduğum turkuaz vazolar ikeda var aynıları senin orda ikea varsa bak bi gerçi netten de alışveriş imkanı varmış olmadı ordan alırım...
çöp kovasına gelince annem aldı bu alttan basmalı metal çöplerden ..eğer benimki gibi lavabo altında dolaptaysa ok.ama tezgahta hele de musluğa yakın yerdeyse tam bi illet sürekli su sıçrıyo ve su lekeleri kalıyo sil allah sil uyuz etti beni annem de yazık benim şerrimden olacak alt dolaba koymuş garibim:KK22:bulaşıklığı da iyilerinden almalıymışsın çünkü paslanıyomuş canısı ona dikkat et metal olduğndan sanırım...ben kullanmıyorum bulaşıklık zaten devamlı bulaşık üreten bi aileyiz 4 kişiden bu kadar bulaşık nasıl çıkar valla çözemedim ama çıkıyo işte ...:KK1::KK1:ben de hep makineye atıyorum arada çıkanları da bez üzerine yıkayıp çeviriveriyorum artık naapıyım zaten ne yaptımsa tezgahımın üzerindeki kalabalık görüntüyü yok edemedim hatta yorumlarda da yazmışlar kalabalık görünüyo diye bi de bulaşıklık gelirse aboooooooow :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

canım nerdesin sen yaa özlettin valla.. geztapo ile sen olmadan tadı yok buranın.. çöp kovasını çok beğeniyordum yaa ama sen öyle deyince sinir oldu şimdi almasammı acaba.plastiklerde çok kötü duruyo yaa..bulaşıklık var tekzende de çöple beraber alayım diye kaldı.. bu arada yine gidemedim ben :KK43: hava kar yağışlı oğlum küçük biliyosun.. nasip olmadı bi türlü..hayırlısı olsun bakalım.. burada ikea yok canım yaa.. tekzen var bize yakın.. orada da pek çeşit yok..ama bulacam ne yapıp ne edip inşallah.. bizde çok bulaşık çıkarıyoruz.. 2 kişiyiz bide ufaklık ama neasıl beceriyosam elim bulaşıktan çıkmıyor.. devamlı makineye atıyorum ama haliyle elde yıkanacak şeyler oluyo leğen sürahi düdüklü tencere falan vs.. oğlumun biberonları sulukları falan.. o yüzden bana şart bulaşıklık..ama ben şöyle düşündüm tezgahım ufak ya haliyle plastik tek katlı bulaşıklık baya yer kaplıyo o yüzden iki katlı olursa daha narin durur diye düşündüm.. bide illa tezgah üzerinde çöp şart bana çünkü ıvır zıvır şeyleri her seferinde balkona çıkıp atmak zoruma gidiyo.. tazgah altına da koymayı sevmiyorum çünkü sürekli atarken yere damlıyo sular lekeler..en iyisi tezgah üzeri diye düşündüm.. ama sen öyle deyince bilmem napsam çok da beğeniyodum yaa çok şık duruyo..benimde tezgahım büyük değil evim dar biliyosun bahsetmiştim.. senin tezgahın neresi kalabalıkmış anlamadım yani kim yapmış o yorumu.. gayet sade bi tezgah bence hemde kocaman ohh kalabalık olacağını sanmıyorum.. sana onu diyenler benim minnacık tezgahı görseler topa tutacaklar demekkki.. :)

zevkine karışmak haddim değil ama benim tezgahda dar ve kısa onun için ben de hiç çöp kovası veya bulaşıklık koymuyorum bunalıyorum kalabalıktan benimde bebek var büyükvar her boy var yani çocuk onun için anlıyorum ama yıka kurula kaldır çöp işinide ya poşet açıyorum hemen dolduruyorum içine doğru balkona düşün derim

zevkine karışmak haddim değil ama benim tezgahda dar ve kısa onun için ben de hiç çöp kovası veya bulaşıklık koymuyorum bunalıyorum kalabalıktan benimde bebek var büyükvar her boy var yani çocuk onun için anlıyorum ama yıka kurula kaldır çöp işinide ya poşet açıyorum hemen dolduruyorum içine doğru balkona düşün derim

anlıyorum canım da ne bileyim bekarken olsun evlenince olsun hep vardı çöp..:) alışkanlık olmuş..bi ara kaldırdım bi kaç gün ama inan elim ayağıma dolandı sanki bi eksik var gibi çöpler elimde kaldı gibi hissediyordum..olmadı yine koydum.. mecburen koyacam artık da metal olanı beğeniyodum oda leke bırakıyomuş..

anlıyorum canım da ne bileyim bekarken olsun evlenince olsun hep vardı çöp..:) alışkanlık olmuş..bi ara kaldırdım bi kaç gün ama inan elim ayağıma dolandı sanki bi eksik var gibi çöpler elimde kaldı gibi hissediyordum..olmadı yine koydum.. mecburen koyacam artık da metal olanı beğeniyodum oda leke bırakıyomuş..

bekarken annemin evinde ki alışkanlığım devam ediyor sanırım :)

gazelcim banada çok su lekesi oluyo o çelikler dediler caydım oyüzden.bide inşallah yaza taşıncam onun için önemsemedim gittim birtane plastik aldım.benim bir arkadaş var tezgahın üstünde hiçbişey bırakmaz kankam benim o atmıştı çöpümü ben yine aldım:KK1:yapamadım napıyım.ben dün ikeanın sitesine baktım orda turkuz vazoları filan görünce aklıma sen geldin.bibak istersen netten sipariş verebilirsin.rukiyecim merhabalar .Ankara da acayip soğuk en kalın giysilerini getir canım.bide gece çıkmayın yola ...sağ salim gelip dönersin inşallah.bugün kadın vardı yardımcım temizlik yaptık bütün evi bitirdik canımız çıktı ama değdi.önümüzdeki hafta bir terslik olmazsa yükliycem fotoları.öyle ahım şahım bir ev değil ama idare eder .

sen aynı benim kanka gibisin .hayatta tahammül edemez bir tabak yıkasa kurular kaldırır.ben sizin kadar tertipli değilim maalesef.:KK1:

sen aynı benim kanka gibisin .hayatta tahammül edemez bir tabak yıkasa kurular kaldırır.ben sizin kadar tertipli değilim maalesef.:KK1:

bende o kadar hastalık dercesinde değil canım ya.. gücüm yettiğince temizliğe önem veririm ama katı kurallarım yoktur..illa yapılalacak edilecek diye takıntılı değilim.. çöpsüz yapamam canım ya elim ayağıma dolaşıyor :)resimlerini bekliyorum dört gözle.. benim de öyle aman aman lüksiyet içinde bi evim yok üzülme :) huzurum olsun yeter.. eşyaya tamah etmem hele hele lükse asla etmem.. buradaki evlere bakıyorum mesela milyarlık eşyalar sadece bi köşem takımına 3 bin lira vermiş bi arkadaş.. eminim ben o evlerden birine misafir olsam bişey kırıp dökmekten çekine çekine oturmaktan içime daral gelir valla.. ben evimde rahat olmalıyım her zaman fazla cıngıl cubara sevmiyorum.. gayet sade bi evim var.. rukiye ile sana sözüm var gösterecem.. ama şu salonumu bitireyim inşallah o zaman... :) senin evide çok merak ettim açıkçası... bak sen kadın falan tutuyormuşsun şanslısın.. benim daha ikinci bi el değmemiştir evime napıyorsam kendi çabamla valla :) bu arada canım bugün pek göremedim seni..unuttunmu bizi.. rukiyede yok sıkıldım yalnız başıma...gece oğlum uyuyunca ancak girebiliyorum gündüzde eğer uyursa girebiliyorum aksi takdirde oğlum bi canavar maşallah bilgisayarı alır almaz elime deliriyo karıştırmaktan :) genelde geceleri giriyorrum keşke denk gelsek hep..

canım senin için buldum bu resimleri yatak odan için tablo ve pike resimleri bak bakalım hoşuna gidermi.. $0CAM24E8YCA9QXHA7CAABZXTXCAB1M2YECAS3JU7VCA2Q4WE2CACA0QJUCAQOM8NDCA2TL9ECCA7J3K4MCAUN8FB6CAUX8VD.jpg $gul_yapraklari[1].jpg $patchworktekkisilikyata[1].jpg $sakura[1].jpg $vintage_laler[1].jpg $ZCAR207PCCAPJKVBFCA18G595CAZCKVRBCA6AVH6NCAD40RB4CAE1FFI0CA612PLBCA4ZUNXYCARYSL0ICAY8NQ13CAHU9U6.jpg

yaa amaaaan ben de hazır seni bulmuşken tekzene bakayım varsa biblolar falan resim eklerim dedim bi daldım çıkamadım ama hiç öyle kayda değer biblo vs.yok yaa...

tablolar çook güzelmiş..ortadaki örtü de güzel...ayy ben şu mobilya işinden kurtulup ufak detaylara bi geçebilseeem..valla iyice heves ettim de yaz ne zaman gelecek:KK9::KK9::KK9:ee sen napıyon nasıl gidiyo ne aşamadasın?

tablolar çook güzelmiş..ortadaki örtü de güzel...ayy ben şu mobilya işinden kurtulup ufak detaylara bi geçebilseeem..valla iyice heves ettim de yaz ne zaman gelecek:KK9::KK9::KK9:ee sen napıyon nasıl gidiyo ne aşamadasın?

valla tatlım aynen yerimde sayıyorum..gidemedimki çarşıya..hava acaip soğuk yağışlı..oğlum var biliyosun bronşit atlattık geçen kış.. doktorumuz aşırı soğuklara çıkarma dedi.. o yüzden gidemedim..onun sağlığı daha önemli allah sıhhat versin hepimizin evladına.. napıyım bende seni bekledim gündüz denk gelmedik..geztapo vardı lafladık biraz sağolsun.. kız ben siz olmadan sıkılıyorum burada bee :) o tabloları çok beğendim ben hele hele o bahar çiçekli olana bayıldım.. pikeninde ilk resme bayıldım..senin zevkin tabi canım ya... misafir varmış sende sanırım..nasıl geçti kalabalıkmıydı..yorulmuşsundur canım yaa..çocuklarla bi yandan uğraşması zor tabi..

off sorma hem ne kalabalık...benimki diyoki bu kadınları anlamak ne zor bee misafir gelcek diye temizlik yapıyonuz milllet geliyo yiyo içiyi döküyo hadii bi de gidince temizlik yapıyonuz nasılsa batacak bari dur da gittiklerinde yap temizliğini:KK9::KK9::KK9:haklı olmaya adam haklı da karı milleti işte boşver diyorum ben de ..valla o misafir odası konusuna kızanlardandım ben de ama yok annem eğer çocuk çoluk varsa gelen gidenin de çoksa mecbur lazım bi oda...haa bende ilk resim çok küçüktü sen deyince büyütüp baktım evet hakkaten 1ç daha güzelmiş..
boşveer bebişini hasta etme kaçmıyoya ev...havalar acayip soğuk bakalım ben 1ç5 yaşında bebeyle gidebilecekmiyim cumartesine ankaraya bu soğukta...

off sorma hem ne kalabalık...benimki diyoki bu kadınları anlamak ne zor bee misafir gelcek diye temizlik yapıyonuz milllet geliyo yiyo içiyi döküyo hadii bi de gidince temizlik yapıyonuz nasılsa batacak bari dur da gittiklerinde yap temizliğini:KK9::KK9::KK9:haklı olmaya adam haklı da karı milleti işte boşver diyorum ben de ..valla o misafir odası konusuna kızanlardandım ben de ama yok annem eğer çocuk çoluk varsa gelen gidenin de çoksa mecbur lazım bi oda...haa bende ilk resim çok küçüktü sen deyince büyütüp baktım evet hakkaten 1ç daha güzelmiş..
boşveer bebişini hasta etme kaçmıyoya ev...havalar acayip soğuk bakalım ben 1ç5 yaşında bebeyle gidebilecekmiyim cumartesine ankaraya bu soğukta...

canım onu diyecektim ama felaket tellallığı yapmayım diye demedim moralin bozulmasın diye..canım yaa gitmek zorundamısınız yani aciliyeti yoksa ertelesen olmazmı..bak her yer yağıştan mahvolmuş durumda.. kazalar çok..allah saklasın..metrelerce kar var..hele ankara acaip soğukmuş bebeğini hasta falan edersin allah korusun.. haberlere baktıkça aklıma geldin bugün..allah muhafaza canım yaa.. misafire gelince aynen katılıyorum..bizimde kuran'ı kerim günümüz var 15 günde bir.. 20 kişi kadarız..sıra bendeyken mahvoldum valla..yalnızım yardım edecek akraba falan yok. elimde çocukla geberdim desem yeridir..temizlik zaten bitirdi halimi, bide ikram çok uğraştım.. 6 çeşit yaptım silip süpürdüler..20 kişiyi doyurmak zor vallahi seni çok iyi anlıyorum..bide evim dar zor sığdılar..haliyle sobalı olunca mutfak soğuk baya üşütmüştüm mutfakta uğraşmaktan.. aynen eşimde bana çok kızmıştı.. bu ne biçim iştir misafirliği manasından çıkarıyorsunuz ev sahibine eziyetten başka bişey değil diye.. haklılar ama napcan bacım adet işte mecbur gidilecek de gelecekler de...

canım onu diyecektim ama felaket tellallığı yapmayım diye demedim moralin bozulmasın diye..canım yaa gitmek zorundamısınız yani aciliyeti yoksa ertelesen olmazmı..bak her yer yağıştan mahvolmuş durumda.. kazalar çok..allah saklasın..metrelerce kar var..hele ankara acaip soğukmuş bebeğini hasta falan edersin allah korusun.. haberlere baktıkça aklıma geldin bugün..allah muhafaza canım yaa.. misafire gelince aynen katılıyorum..bizimde kuran'ı kerim günümüz var 15 günde bir.. 20 kişi kadarız..sıra bendeyken mahvoldum valla..yalnızım yardım edecek akraba falan yok. elimde çocukla geberdim desem yeridir..temizlik zaten bitirdi halimi, bide ikram çok uğraştım.. 6 çeşit yaptım silip süpürdüler..20 kişiyi doyurmak zor vallahi seni çok iyi anlıyorum..bide evim dar zor sığdılar..haliyle sobalı olunca mutfak soğuk baya üşütmüştüm mutfakta uğraşmaktan.. aynen eşimde bana çok kızmıştı.. bu ne biçim iştir misafirliği manasından çıkarıyorsunuz ev sahibine eziyetten başka bişey değil diye.. haklılar ama napcan bacım adet işte mecbur gidilecek de gelecekler de...
yaa benimki arabayı servise götürecekmiş cumartesiye randevu vermişler annem de orda teyzem ayğını kırdı ona bakmaya gitti umreye gidecekler gelmesi lazım bir an önce eve babam tek kaldı yazık evde o da getirelim gidip diyo hem hasta ziyareti hem iş yani bi dala 5 kuş kondurmak işte olmadı eşim gitsin ben kalırım bakalım bi de ...
6 çeşit ne yaptın kıss hamarat gördüm seni:KK9::KK9::KK9:
valla sobalı ev hakkaten zor bi yanın yanıyo başka yanın donuyo biz de doğal gaza geçeli 4 yıl oldu rabbim seni de kurtarsın inşallah çok rahat yaa..hele de bebişle..

Son düzenleme:
canım aklıma gelmişken sorayım.. sende yapmışsın bilirsin..şu aşağı kısımlarda görünen yaş çizelgesini nerden yapıyoruz..ben bilemedim yaa.. hani senin efenin yaşını gösteren şeyi diyorum anladın dimi..bende yapmak istiyorum ama bulamadım..tarif edermisin canım zahmet olmazsa..

canısı onu bana efeye hamileyken bu forumdan bi arkadaş yapmıştı ben nasıl yapılıyor bilmiyorum yaa..zaten o da 1 yaşında takıldı kaldı baksana benim oğlan geldi 1.5 yaşına o daha 1de...bu arada senin facebook var mı varsa özelden yolla bana kıss..

yaa benimki arabayı servise götürecekmiş cumartesiye randevu vermişler annem de orda teyzem ayğını kırdı ona bakmaya gitti umreye gidecekler gelmesi lazım bir an önce eve babam tek kaldı yazık evde o da getirelim gidip diyo hem hasta ziyareti hem iş yani bi dala 5 kuş kondurmak işte olmadı eşim gitsin ben kalırım bakalım bi de ...
6 çeşit ne yaptın kıss hamarat gördüm seni:KK9::KK9::KK9:
valla sobalı ev hakkaten zor bi yanın yanıyo başka yanın donuyo biz de doğal gaza geçeli 4 yıl oldu rabbim seni de kurtarsın inşallah çok rahat yaa..hele de bebişle..

sorma canım yaa ne hamaratı hep öyle yapıyorlar en az 5 çeşit mecburen bende uymak zorunda kaldım.. kış günü soğuk mutfakta dona dona yaptım işte bişeyler.. hemde nasıl zor sobalı ev varya anlatamam.. benim ufaklık durmuyo mutfağa gelip çıkıp duruyo.. içeri sıcak mutfak soğuk korkuyorum hasta olacak diye.. bide geçen kış bronşit olunca dikkat etmeye çalışıyorum ama yürümeye başlayalı laf anlamıyoki kapıyı aç diye yırtıyo biyerlerini :) allahtan eşim çok yardımcı ooluyo allah razı olsun ondan hakkını ödeyemem... bu arada canım eşin gitse bence sen kal..elinde bebek reezil olursun..soğuk bi yandan..pişman olursun gibime geliyo..bebekli kadının kusuruna bakılmaz..gücenmezler sanırım..soğuk malum anlarlar seni canım.. ama sen bilirsin tabi..teyzene de geçmiş olsun buzdanmı kaymış nasıl kırmış yazık ya..

X