- 19 Ekim 2009
- 1.377
- 11
canım yemin ederim geçen cumartesi tekzene gittim çöp kutusu ve bulaşıklık almak için.. :) şimdi sen sorunca çok şaşırdım kalbimi okudun resmen.. benim mutfak pembe tonlarında olduğu için bu tarz şeyleride pembe plastik almıştım kullanışlı hemde hesaplı diye.. ama benimde tezgah üzerindeki çöp çatlamış geçen gün farkında değildim sabaha kadar tezgahın üzerine çay suları yayılmış mahvolmuş kaç ssat cifle uğraştım silecem diye.. çöp kutusunu metal çeliklerden istiyorum ama istediğim gibisi yoktu tekzende..ben diktörtgen istiyorum orada yuvarlak vardı alttan basmalı tezgah üzerine alıcam..bide bulaşıklığımın rengi bozardı biraz malum cif hastası biriyim sürekli cifler dururum kireç lekesi oluyo diye..onuda iki katlı demir bulaşıklıktan alıcam.. yarın inşallah gidebilirsem hava yağmazsa alıcam inşallah..alınca resim koyarım sanada fikir olur.. çöp kutusunun fiyatı 16 lira aklında olsun canım...bu arada resimden konu açılmışken burada genel herkese açık koymak istemedim resimleri.. ama rukiyeye sözüm var ona özel gönderecem özeline.. sanada göndereyim sende bizdensin artık bacım :) çok modern bi evim yok gayet klasik..öyle lüks eşya takıntım olmadığı için bide kiracı olduğum için fazla lüks ve pahalı eşya almadım.. daha 3 yıllık evliyim şimdiden zarar gördü taşınırken.. diyeceğim inşallah ikinize özel gönderecem görürsün o zaman tatlım.. rukiye nerede kaldı ya özledim onuda :)
canım bekliyorum özelden gönderebilirsin çöp kovası bende alıcam alınca sende koy foto tamam mı?
tamam canım koyarım.. bu arada yuvarlak olandan alma tezgah üzerine olmuyo..malum arkası yaslanmayınca ortada kalıyor gibi oluyo.. ya bu yazıları okuyanlar diyecekki ammada kıl tüy meraklısılarmış diye..çöp kovasına bile takmışlar diyecekler ama napalım yani fikir alışverişi işte maksat muhabbet değilmi canım yaa..bi yandan evide derlemeye çalışıyoruz fikirler sayesinde.. sanada rukiyeyede çok teşekkür ederim valla..fikirlerinize önem veriyorum canım.. topik konusunda haklısın yüzlere ulaşabiliriz.. :)
oooooh muhabbetiniz bol olsun ben eksik kaldım dün bakamadım ama aklım da hep burdaydı valla..yaa ben haftasonu gidicem yazmayı unuttum galiba siz beni ankarada zannettiniz ama yok dün temizlik falan akşama da misafir bakamadım foruma...acaba hafta sonu nasıl olucak havalar kızlaar ben ankaraya gitcem dedim de ankara yarın bi de cumartesi karlı ve çok soğukmuş..ikeadan ne güzel şeyler beğendimdi yaaaa...
haa gazellll kıs benim koyduğum turkuaz vazolar ikeda var aynıları senin orda ikea varsa bak bi gerçi netten de alışveriş imkanı varmış olmadı ordan alırım...
çöp kovasına gelince annem aldı bu alttan basmalı metal çöplerden ..eğer benimki gibi lavabo altında dolaptaysa ok.ama tezgahta hele de musluğa yakın yerdeyse tam bi illet sürekli su sıçrıyo ve su lekeleri kalıyo sil allah sil uyuz etti beni annem de yazık benim şerrimden olacak alt dolaba koymuş garibimbulaşıklığı da iyilerinden almalıymışsın çünkü paslanıyomuş canısı ona dikkat et metal olduğndan sanırım...ben kullanmıyorum bulaşıklık zaten devamlı bulaşık üreten bi aileyiz 4 kişiden bu kadar bulaşık nasıl çıkar valla çözemedim ama çıkıyo işte ...ben de hep makineye atıyorum arada çıkanları da bez üzerine yıkayıp çeviriveriyorum artık naapıyım zaten ne yaptımsa tezgahımın üzerindeki kalabalık görüntüyü yok edemedim hatta yorumlarda da yazmışlar kalabalık görünüyo diye bi de bulaşıklık gelirse aboooooooow