Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

canım eylem diye bi arkadaş evim güzel evimde paylaşmış ev resimlerini.. yatak örtüsüne bi bak pike şeklinde çok hoşuma gitti hemde senin istediğin tarzda..

merhaba ben geldiiiim...valla dekorasyon manyaklığı var bende orası kesin ...de koca benim kafadan değil hımbılım benimneyse rukiye ve gazel arkadaşlarım teşekkür ederim ilginize.boncuklu takım salona bende aldım krem rengi ama ben makinede yıkama gafletinde bulundum mahvoldular.gerçi tülden bir torbaya koyup ağzını büzüp koymuştum ama birkaç boncuğu kopmuş.ben bunların pullularını pek beğenmiyorum benimkiler küçük inci işlemeli kremi tavsiye ederim beyaz çiğ duruyo sanki ...yalnız şampuanlı lık suya koy örselemeden elde yıka canım.rukiyecim ben olsam o amcaya sorardım renk konusunu.bide boyatınca ömürlük mü kullancan yoksa birkaç yıl daha gitsin sonra yenilerim mi diyosun.çünkü hep aynı modelden sıkılır insan .ben öyle kaşınıyorum ki değişiklik diye:1 zırt pırt eşyaların yerini değiştire değiştire boyun fıtığı ve bel fıtığı oldumhala aklım fikrim evle uğraşmakta..BİRDE YÜCE RABBİM KENDİ EVİMİZİ NASİP ETSE:98:

canım eylem diye bi arkadaş evim güzel evimde paylaşmış ev resimlerini.. yatak örtüsüne bi bak pike şeklinde çok hoşuma gitti hemde senin istediğin tarzda..
baktım evet çok güzel tam benlik işte bayıldımm...senin paspas da öyle harika olmuş ellerine sağlık anlat nasıl yaptın onuda orda..ben de yapcam banyoma bi ara..

benim adam karışmıyo yazık biliyo öünkü ne dese de ben yine bildiğimi okuyorum hatta onu da kendime benzettim..ben de o pullu takımları beğeniyorum ama ben aslında örtü işini pek sevmiyorum ama işte cıscıbır oluyomuş annem ööle diyo..peki o pullular nasıl yıkanıyo kolaymıki?..amca renk konusuna karışmıyo yaa nasıl derseniz boyarım demişti en son ama ben bu konuda şanslıyım benim halamın kocası da mobilya boyacısı ama ankarada ben başka şehirde olmuyo..ama fikir alıcam ondan hafta sonu onlardayız...
ben bu takımları bu koyu haliyle 10 yıldır kullanıyorum açık renk olunca da bi 10 yıl gider ee 20 yıldan sonra da allah kerim

canım paylaşımın harika mobilya örnekleri yatak örnekleri inanılmaz feyz aldım=)
teşeşkkür ederim bunun için..
benim fikrimi soracak olursan mobilyan eskitme modelinde olugu için ve parkelerinle tam uyum sağlayabilmen için kreme boyamanı öneririm

ahhhh yaramı deştin işte ben de tam da bu yüzden beyaz istediğim halde klasik olmasından ve başlığımla uyumlu olmasını istediğimden bir de parkeler kapı koyu oldğu için krem daha bi ağır basıyo gönlüm beyaz diyo aklım krem...

canım emin ol krem çok daha güzel olcak beyaz çok çok sırıtıcak dıye düşünüyorum

yaa rukiyecim sen ankaradaki akrabanızdan bir kaç firma adı yada kendi işyerinin web sitesi filan varsa öğrenirmisin benim için çünkü ben de taktım kafaya boyatmayı sana zahmet olacak biliyosunuzdur bende ankaradayım.

hoş geldin canım hep gel tamam mı..:) hatta üçümüze ait bi topik açalım ortak sonra herkesi davet edelim.. :) neyse ben beyaz diye düşünmüştüm takımı ama dediğin gibi çok çiğmi durur acaba.. rukiyenin dediği gibi cıscıbıl olmuyo örtü şart ama dantel sevmiyorum..annem özene bezene ördü hatta koca masa ördü sırf dantel..3 senede bitirdi ama ben çeyiz serildikten hemen sonra kaldırdım..şimdi üzerinde organize tülden bi örtü var şimdilik..salonumdaki dantelleri de kaldıracam..tamamen kurtulacam.. o yüzden sordum beyaz mı kremmi diye..krem diyorsunuz yani? hımm..benimde aklımdan geçti krem ama bilmem beyaz al dedi komşum falan takıldı kafama size danışayım dedim.. bu arada hep bahsediyoruz senin evden bide sen koy resim merak ettim. :)

Bence de beyaz..koyu zaten kullanmışşsın oyuzden krem değil de beyaz düşün derim.

bence beyaza boyat herşeyle güzel olur.

gazelcim bende çok istiyorum fotoları koymayı inşallah en kısa zamanda hallaedicem .bizimkiler artık eskidi 12 yıl oldu.fotoğraf makinam yok ama arkadaştan alıp yapıcam .bu topik güzel gidiyor bir bakarsın 120 sayfalara gelmiş olurmu olur..rukiye ankaraya gelmiştir salimen inşallah.ben sana bişey sorucam .tezgah üstü küçük çöp kutusu kullanıyomusun .benimki kötü oldu bide gözüme kalabalık geldiği için attım.şu çelik görünümlü olanlardan alsammı diye düşünüyorum herzaman balkona çıkmak zor oluyor.senin evin fotoları varmı yoksa ben mi göremedim?

canım yemin ederim geçen cumartesi tekzene gittim çöp kutusu ve bulaşıklık almak için.. :) şimdi sen sorunca çok şaşırdım kalbimi okudun resmen.. benim mutfak pembe tonlarında olduğu için bu tarz şeyleride pembe plastik almıştım kullanışlı hemde hesaplı diye.. ama benimde tezgah üzerindeki çöp çatlamış geçen gün farkında değildim sabaha kadar tezgahın üzerine çay suları yayılmış mahvolmuş kaç ssat cifle uğraştım silecem diye.. çöp kutusunu metal çeliklerden istiyorum ama istediğim gibisi yoktu tekzende..ben diktörtgen istiyorum orada yuvarlak vardı alttan basmalı tezgah üzerine alıcam..bide bulaşıklığımın rengi bozardı biraz malum cif hastası biriyim sürekli cifler dururum kireç lekesi oluyo diye..onuda iki katlı demir bulaşıklıktan alıcam.. yarın inşallah gidebilirsem hava yağmazsa alıcam inşallah..alınca resim koyarım sanada fikir olur.. çöp kutusunun fiyatı 16 lira aklında olsun canım...bu arada resimden konu açılmışken burada genel herkese açık koymak istemedim resimleri.. ama rukiyeye sözüm var ona özel gönderecem özeline.. sanada göndereyim sende bizdensin artık bacım :) çok modern bi evim yok gayet klasik..öyle lüks eşya takıntım olmadığı için bide kiracı olduğum için fazla lüks ve pahalı eşya almadım.. daha 3 yıllık evliyim şimdiden zarar gördü taşınırken.. diyeceğim inşallah ikinize özel gönderecem görürsün o zaman tatlım.. rukiye nerede kaldı ya özledim onuda :)

canım bekliyorum özelden gönderebilirsin çöp kovası bende alıcam alınca sende koy foto tamam mı?

canım bekliyorum özelden gönderebilirsin çöp kovası bende alıcam alınca sende koy foto tamam mı?

tamam canım koyarım.. bu arada yuvarlak olandan alma tezgah üzerine olmuyo..malum arkası yaslanmayınca ortada kalıyor gibi oluyo.. ya bu yazıları okuyanlar diyecekki ammada kıl tüy meraklısılarmış diye..çöp kovasına bile takmışlar diyecekler ama napalım yani fikir alışverişi işte maksat muhabbet değilmi canım yaa..bi yandan evide derlemeye çalışıyoruz fikirler sayesinde.. sanada rukiyeyede çok teşekkür ederim valla..fikirlerinize önem veriyorum canım.. topik konusunda haklısın yüzlere ulaşabiliriz.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…