- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
canım bir blogda kahve turkuaz desenli aksesuarlar verdı perdelere ve biblolara bakarmısın yastık da öyle ben bayıldım sen de bak bi bakalım...
halı da fena değilmiş..
orta sehbaya bu narlardan koyabilirsin mesela...
uzatmak mı valla bu başlıkta gazelden daha uzun yazan yok hasrettik valla böyle uzun yazılara teşekkürler arkadaşımgazel ve rukiye arkadaşlar ben de bu forumda en çok evim güzel evim bölümünde zaman geçiriyorum.çünkü dekorasyon benim hobim.evleri süsülü olanları görünce çok beğeniyorum .ama ben evde çok ufak süsler çok detay böyle ne biliyim yapay çiçek vs..yani kalabalık göz yorucu görüntüyü sevmiyorum sadelikten yanayım.rukiye arkadaşımızın yatak odası benimkine çok benziyor .benimkide eskitme ve ahşabı gerçek ağaç kütük gibi derler yaöyle..eğer gardrobunun fonksiyonelliğinden iç hacminden memnunsan yeterli geliyorsa ve ustayada güveniyorsan hazırların fiyatına bakarak 300lira çok uygun.yalnııızzz ustanı iyi araştır hayal kırıklığına uğrama.benim yemek odası takımımda eskitme malı çok iyi kıyamıyorum yenilemeye .taşına taşına da mahvoldular .boyatsam mı diyorum bende ama gözümle görmediğim yani hazırda olmayan bişeye nedense güvenemiyorum .bide benim eşim gereksiz görür genelde ev ve dekorasyona harcama yapmayı .cimri değildir ama bişey kırılmadıysa o kullanılır daha der .ayy ne çok yazdım.vur dediniz öldür anladım .gazel arkadaşım blogtaki kahve turkuaz kombinine bayıldım.bu evim güzel evimde alyaduanınanesi nickinde bir üyenin fotyoları vardı yanlış bilmiyosam onun evide kahve turkuazdı bir bak istersen..rukiye arkadaş mutfağa halı tavsiyesi istemişti.ben royalin natura serisi açıklı koyulu kahve tonlarında bir halı kullanıyorum mutfakta çok ama çok memnunum leke tutmuyor ıslak mendille bile silsen çıkıyor şimdilik bu kadar ...
gazel ve rukiye arkadaşlar ben de bu forumda en çok evim güzel evim bölümünde zaman geçiriyorum.çünkü dekorasyon benim hobim.evleri süsülü olanları görünce çok beğeniyorum .ama ben evde çok ufak süsler çok detay böyle ne biliyim yapay çiçek vs..yani kalabalık göz yorucu görüntüyü sevmiyorum sadelikten yanayım.rukiye arkadaşımızın yatak odası benimkine çok benziyor .benimkide eskitme ve ahşabı gerçek ağaç kütük gibi derler yaöyle..eğer gardrobunun fonksiyonelliğinden iç hacminden memnunsan yeterli geliyorsa ve ustayada güveniyorsan hazırların fiyatına bakarak 300lira çok uygun.yalnııızzz ustanı iyi araştır hayal kırıklığına uğrama.benim yemek odası takımımda eskitme malı çok iyi kıyamıyorum yenilemeye .taşına taşına da mahvoldular .boyatsam mı diyorum bende ama gözümle görmediğim yani hazırda olmayan bişeye nedense güvenemiyorum .bide benim eşim gereksiz görür genelde ev ve dekorasyona harcama yapmayı .cimri değildir ama bişey kırılmadıysa o kullanılır daha der .ayy ne çok yazdım.vur dediniz öldür anladım .gazel arkadaşım blogtaki kahve turkuaz kombinine bayıldım.bu evim güzel evimde alyaduanınanesi nickinde bir üyenin fotyoları vardı yanlış bilmiyosam onun evide kahve turkuazdı bir bak istersen..rukiye arkadaş mutfağa halı tavsiyesi istemişti.ben royalin natura serisi açıklı koyulu kahve tonlarında bir halı kullanıyorum mutfakta çok ama çok memnunum leke tutmuyor ıslak mendille bile silsen çıkıyor şimdilik bu kadar ...
uzatmak mı valla bu başlıkta gazelden daha uzun yazan yok hasrettik valla böyle uzun yazılara teşekkürler arkadaşımçok çok haklısın aslında usta çok önemli benim bu yatakodası takımını aldığım yerin boya ustası eşimin amcasıydı yani yaptığı işleri biliyorum mutfağımdaki masamı da o boyamıştı ham mobilyadan almıştık ona güvenirim ama maalesef bu işleri bıraktı şimdi mevsimlik yurtdışında çalışıyor duyduguma göre yaza gelecekmişbenim ev müstakil altında buyukçe bir garajımız var o gelince orda boyayacak her türlü aleti var bakalım o boyarsa sadece boya parasına mal olacak bize bu iş ben de yaza kadar iyice düşünüp karar vermeye çalışıcam bembeyaz mı olsa yoksa hafif kırık beyaz kreme yakın bir renk mi olsa diye..
mutfaga da bi halı evet lazım dediğin halıya şimdi bakıcam netten onu da bu kışı geçirince alsam iyi olacak benim ufaklık yaza 2 yaşına gelecek şimdi elinde bişeyler yiyerek dolanıp duruyo evde hiç değilse iyice eskisin eşinin dediği gibi olsun öyle atarım ben de ..haklıymış aslında bu devirde gereksiz yere para harcamamak lazım...
ben senin için buldum canım bak bakalım...geztapo'cum çok teşekkürler cevabın için.. rukiye arkadaşım sağolsun çok ilgilendi yakından benle.. senin de uzun uzun yazılarımızı okuyup cevap yazma zahmetine girmen ziyadesiyle memnun etti..malum okuyup geçenler var..bişeyler paylaşıyoruz sonuçta insan ilgi ve tavsiye bekliyor..ilgilendiğiniz için teşekkür ederim tekrar..bu arada o dediğiniz kişinin linkini bulamadım..denk gelirse gözünüze linki ekleyebilirmisiniz buraya..
ben senin için buldum canım bak bakalım...
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/224708-huzur-hanem.html
canıma bak benim yaa :) allah senden razı olsun kardeşim.. senin gibi dost dost başına..:)sende olmasan yorumların tavsiyelerin olmasa bu kulüp boş bee.. sağol canım baktım resimlere gayet güzel ama bu arkadaş salonla oturma odasına niye aynı mobilya almış onu anlayamadım..:) ben daralırım öyle oraya gir aynı buraya gir aynı..anlayamadım doğrusu neyse zevk meselesi tabi.. bu arada canım allah nasip ederse perşembe günü eşimin izin günü beraber gidicez bütün hepsi oluştu kafamda sonunda nihayet..ama inşallah aradıklarımı bulurum.. hayal kırıklığına uğrayıp boş boş dönmek de var eve..inşallah olmaz öyle bişey..turkuaz narlar çok güzel ilk onlar aklımda..ve tablo.. beyaz orkide düşündüm ama şu üçlü olanlardan bilirsin.. ama turkuazla kombinmi etsem acaba bilemedim.. ?
aynen valla ben de senin gibi dedim bakınca aynı oda gibi olmuş ama sormuşlar bu konuyu o arkadaş da renk uyumu açısından aynısı olmalı demiş:44::44:dediğin gibi tabi zevk meselesi güle güle otursun..
umarım aradıklarını bulursun canım ben de hafta sonu ankarada olacağım büyük bi ihtimal malum benim yaşadığım şehir küçük bi şehir ve hiç bir aradığımı bulamıyorum bakalım ben de haftasonu aksesuarlar falan bakarım belki..o narları ben de çok beğeniyorum yaa hem bereketi simgeler nar..
orkide fikri çok güzel bayılırım orkideye dua-var rengin açık renkse eğer turkuaz daha çok kendini belli eder aslında ama orkide de vazgeçilmezim tabloda dahil...
canım ben halı almak istediğini bilmiyordum..fikir vermeden geçmezdim asla..kaldı ki bu kişi sen olunca.. :) nereye açtın konuyu göremedim ben.. veya burdan bişeyler söyleyim..nasıl bişey istiyorsun..mutfağın resmini koymuşmuydun oraya.. renk falan ne düşünüyorsun..? yazarsan kendimce bişeyler tavsiye ederim canım..
seni allah kahretmesinturkuaz orkide varmı ki acaba... :) saçmaladım biliyorum.. gülme bak..
seni allah kahretmesinbi de gülme diyo yaa...
yok canım sen beyaz al beyaz orkide favorim..
seni allah kahretmesinbi de gülme diyo yaa...
yok canım sen beyaz al beyaz orkide favorim..
baktın burda iki deli öylemi yapsam böylemi yapsam diye kafayı yemiş dekorasyonla işte dedin benden bunlarben kendimi bu ev dekorasyonuna çok takıyorum kimse benim gibi takmaz sanıyodum sizi görünce burda rahatladım .gazel arkadaşım senin hani kullanmadığın biblolar vardıya onları sıprey boyayla boyasan turkuaza olurmuki acaba ?bide sen nerde yaşıyosun canım ankaradaysan tepe home english home mağzaları var biraz tuzlu ama güzel şeyler var. rukiyecim benim evde hiç şagi yok çok hevesim var ama onu temizlemeye enerjim yetmez diye düşünüp vazgeçiyorum.belki yatak odama alırım küçük oluyo onlar tavsiye edermisin.?birde senin topiği okuyunca bide arkadaşlarda yazık mobilyana kıyma evine geçerken boyatırsın diyolar ama bizim boyacı amcamız yok ki..:))bu arada ben olsam dümdüz beyaza boyatırdım her renk ev tekstiliyle uysun diye.
ben kendimi bu ev dekorasyonuna çok takıyorum kimse benim gibi takmaz sanıyodum sizi görünce burda rahatladım .gazel arkadaşım senin hani kullanmadığın biblolar vardıya onları sıprey boyayla boyasan turkuaza olurmuki acaba ?bide sen nerde yaşıyosun canım ankaradaysan tepe home english home mağzaları var biraz tuzlu ama güzel şeyler var. rukiyecim benim evde hiç şagi yok çok hevesim var ama onu temizlemeye enerjim yetmez diye düşünüp vazgeçiyorum.belki yatak odama alırım küçük oluyo onlar tavsiye edermisin.?birde senin topiği okuyunca bide arkadaşlarda yazık mobilyana kıyma evine geçerken boyatırsın diyolar ama bizim boyacı amcamız yok ki..:))bu arada ben olsam dümdüz beyaza boyatırdım her renk ev tekstiliyle uysun diye.