canım teşekkürler fikirlerin için...cauntry tarz gerçekten hoş ferah huzurlu geliyo bana..aslında folyo olabilir elbette ama koskoca bi takım o folyoların da kalite kalite olanları var kötüsünden almak olmaz iyisi desen koca takım yine nerden baksan en az 100 lira tutar bi de onun sabrı bende hiç yok yaa ben geçen gün mutfak dolaplarımın çekmecelerimin içlerine yapıştırdım onlardan kabarıyo falan çok uğraştırıyo insanı ..eşimin odasında bekarlıktan kalma eski bi dolabımız var onu kaplamayı düşünüyorım ama kısmetse o küçük bir de girintisi çıkıntısı pek yok bakalım becerirsem resmini eklerim..tatlım ben de country tarza bayılıyorumbembeyaz mobilyalar yumuşacık çiçekli böcekli yastıklar yorganlar ohh mis gibi ferah..
aslında yapışkanlı folyoyla da kaplayabilirsin.beyaz ahşap görünümlü olanlar da var forumda birçok arkadaş dolaplarını bu şekilde yenilemiş hem de 10-20 tl ye..olur mu acaba
off işte kararsızlık ne kötü ...o ben oluyorum kararsızKrem hoş duruyor bu tarzlarda bence. :)
işte ben de onu düşünüyorum yani beyaz olunca açık mavi, kırmızı,pembe kahve rengi,siyah herşeyle uyar da krem acaba uyar mı??tatlım beyaz cok guzel duurur hem kombını kolay krem olursa altın sarısı renklerle kombınleyeılrsın daha agır bı model olur bence beyaz
canım teşekkürler fikirlerin için...cauntry tarz gerçekten hoş ferah huzurlu geliyo bana..aslında folyo olabilir elbette ama koskoca bi takım o folyoların da kalite kalite olanları var kötüsünden almak olmaz iyisi desen koca takım yine nerden baksan en az 100 lira tutar bi de onun sabrı bende hiç yok yaa ben geçen gün mutfak dolaplarımın çekmecelerimin içlerine yapıştırdım onlardan kabarıyo falan çok uğraştırıyo insanı ..eşimin odasında bekarlıktan kalma eski bi dolabımız var onu kaplamayı düşünüyorım ama kısmetse o küçük bir de girintisi çıkıntısı pek yok bakalım becerirsem resmini eklerim..
off işte kararsızlık ne kötü ...o ben oluyorum kararsız
işte ben de onu düşünüyorum yani beyaz olunca açık mavi, kırmızı,pembe kahve rengi,siyah herşeyle uyar da krem acaba uyar mı??
kremıde kombınleyebılrsın ama bu saydıgın renkler sankı beyazla cok daha şık durur kreme en guzel yakısan altın sarısı bence
ayy annem görse bayılır bu mobılyaya banada cok dedıde böyle bşiy al dıye tarzım degıl dedım ama sımdı alsamıydım dıyorum yıllar gecıyo bunların modası gecmıyo
çok teşekkürler kesinlikle her fikri değerlendiriyorum aslında doğru duvarda değilde aksesuarlarda renk olsa olabilir...lake ama mat şekülde yani üzerine cila olmayacak krem de olsa aynı şekilde resimlerde de varya beyaz onun gibi...
tabi takip edrim canım ne demek..yaa beyaza daha çok yatıyo aklım sanki ama parlak değilde mat olabilir cauntry tarz diye googleden ararsan baya bi seçenek var çok ferah ve huzur verici oluyo...tablo demişsin ya yatak başına mı diyorsun?ben de yatak başına o tarz kanvas bi tablo ya da duvar kapıdı düşünüyorum ama tam kafamda belirmedi heniz bakalım şu mobilya işini bi halledeyim de dediğin gibi sök tak getir götür o kadar elbise nerde durcak kaç günde boyanacak falan ama olmuşken içime sine sine yavaş yavaş halletmek istiyorum...sen de ekle bakalım resim bi ön fikir oluşsun kafamızda...
biblo derken hani kafamda pek oturtamadım salon modern olunca genelde b garip tipli biblolaran koyuyo millet ama daha klasıkse ona göre seninki tam nasıl ya da ne tarz biblo düşünüyorsun en azından birer biiblo resmi ekle ben de sana onu çoğaltayım...bu arada canım yaa bana biblo modeli bulabilirmisin..konsol için ve orta sehpa için...çok baktım ben biçok resim var ama ne bileyim model çok olunca kafam karıştı..sen bi kaç model yollarsan içime sinen bişeylere karar veririm.. turkuaz yapıcam kırlentleri biliyosun..konsol ve orta sehpayada tül örtü düşünüyorum.. turkuaz tarzı biblo düşünüyorum..bi fikrin varsa lütfencanım bekliyorum cevabını... narlar çok modaymış diyolar ama ben anlık moda şeyleri sevmiyorum..modası geçince napıcaz atacaz mı..genel modellerden hoş ve zarif bakıyorum canım..zevkine güveniyorum biliyosun...
yok canım farklı bir renk olmayacak olursa ya bembeyaz olacak ya da kırık beyaz mat olacak ama perlak değil..usta 300 lira dedi bakalım yani bu tarz mobilyaların beyazlarının sıfırını sordum en ucuzu 1700 lira ahşap mobilyalar modülerden daha pahalı malum 9 yıl önce 1100 liraya almıştım...mor ,tozpembe, pembeli yeşilli kır çiçekli falan desenler çok hoş oluyo beyazla bence de...bembeyaz olması süper bir kifir ancak bazı resimlerde oyuk yerlerin renkli olduğunu gördüm eğer senn mobilyalarında oyuklarını böyle kahverengi falan yaparlarsa kullanışsız olur yakışmıyor yni fikrimce :) hemd e çk toz toplar o oyuklar. beyaz yapıp morla kombinleyebilirsin ama içersine lila karıştırmadan ynı..o zmn asilliği bozuluyor mor çk cesur bir renk beyazla bir araya gelince harikalar yaratıyor..fotoğrflardan birnde beyaz karyolaya mor yatak örtüsü serilmiş çk şık duruyor gerçekten :)
bir de merak ettiğim nokta aşağı yukarı ne kadara boyuyorlar??* hazırından pahalıya geliyorsa zahmet çekmeye bile değmez :)
şimdi yeniden baktım da sizn mobilyalarınızda krem de cok hoş durur ayrıca bence perde değiştirmenıze falan gerek yok yepyeni çk güzel duruyorlar özellikle katlamalı tülünüz muhteşem bana göre. yazık günah yepyenı perdelri değiştirmeyın derim hem krem yaparsanız yatak başlığınızı da dğeiştirmenıze gerek kalmaz ama ille de renklendiricem dıyorsanız odayı bakır rengi aksesuarları önerebilirm :)
biblo derken hani kafamda pek oturtamadım salon modern olunca genelde b garip tipli biblolaran koyuyo millet ama daha klasıkse ona göre seninki tam nasıl ya da ne tarz biblo düşünüyorsun en azından birer biiblo resmi ekle ben de sana onu çoğaltayım...
Eki Görüntüle 345142 Eki Görüntüle 345143
valla canım sana özel gönderecektim resimleri ama bi fırsat bulup çekemedim resimleri..bu arada lavaboyu ve banyoyu tadilat yapiyoruz bütün fazlalıklar salonumda duruyor birazda o yüzden çekemedim..öyle dağınık bi halde çekmeeyim diye ama ilk fırsatta sana özel çekip yollayacam ( kırlentlerimin bitmiş hali ile ) :).... fakat şöyle bişey yapayım internetten aynı salonumun mobilyalarını halısının resimlerini buldum..onları koyayım şimdilik ona göre bi biblo tavsiye edersin değilmi.. bu arada halım bunun aynısı.. sehpada aynı ama tek fark bacakları siyah benimkinin.. gümüşlükler ve masada aynı bundan sadece tek fark sandalyeler krem deri...işte böyle fazla modern değil... diğer herkes gibi siyah beyaz takıntım yok klasik kahve tonlarıyla döşeli bi salon..Eki Görüntüle 345153 koltuklarımın modelini bulamadım ama buna benziyor..bunun yastıksız hali...bunun gibi sade krem değil ama tabanı krem üzerinde kahve tonlarının çizgili desenleri var.. siyah deri kolları var.. bunları bulabildim canım yaa...işte bu tarz bi salona biblolarla kırlentlerle koltuk şalları ile hareket katmaz istiyorum..seninle en son turkuazda karar kılmıştık ya işte biblolarda turkuaz olsun istiyorum.. neler önerirsin yardımını bekliyorum canım..