Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

68 lira mı niye 12 den sonra arabaya falan mı dönüşüyomuş yuhhh deseydin...yaa boşver para tuzağı onlar ilerde de canın sıkıldıkça istediğin renge boya boya kullan ohh...valla dün ben de bakarken mağazada bırak turkuazı kırmızıyı nar bile bulamadım burda kırşehirde yaşıyorum ben canım küçük yer malum valla bulsam alıp yolluycaktım kargoyla inan ..
haa bu arada bahçemi eklemiştim buraya yazdan kalma resimler...
http://www.kadinlarkulubu.com/bahce-balkon-dekorasyonu/282518-bah231e-balkon-resimlerini-payla351al305m-3.html#post23481762

aynen aynen aynen katılıyorum canım..ben el emeği verdim şeyleri daha kıymetli görüyorum gözümde..bugün tekzende kırlent gördüm tanesi 14 liramı ne...tamam güzel ama onu alıp getirip koydum ve ne anladım hiiçç.. değeri yok..fon perdeyi mesela kendi elimde emeğimle idkecem..parası için falan değil alt tarafı dört tane kanat en fazla kaç para olucak ki, ama ben el emeğim olsun bişeyler üreteyim istiyorum eşiminde hoşuna gidiyo el emeği.. hele hele gerçekten sprey boya çok zevkli bencede..benimde çamaşır makinemin üzerinde sabunları koyduğum sele var, ben onu boyamak istiyordum iyi getirdin aklıma..beyaz var bizde boyayıp koyalım resimleri tamammı.. boyadığı aynayı bi koy canım yaa çok merak ettim.. bu arada oturma odası işin ne durumda yazamı kaldı yapacakmısın bişeyler.. çocuklu eve şart dimi.. salon her zaman olmuyo.. en azından aniden biri gelse salona alıverirsin oturma odası dağınık bile olsa.. çok masraflı bişeyler düşünme bence gayet sade olsun..mesela benim oturma odamda iki tane kanepe var bi tv sehpası ve tv..bide halı ve soba..günümüz burada geçiyor..çok rahat ediyorum..

canım ya evin okadar güzel hep hayal ettiğim tarzda.. allah ağız tadı ve huzurla yaşamak nasip etsin..bizim ev sahibi olmamız çook zor.. insanın kendi evi olması bi başka tabi.rabbim herkese hayırlısından versin.şükür halimize elbette..başını sokacak yeri olmayanlarda var..alahıma şükür binlerce kere.. evin çok güzel eşyaların hepsi herşey..güle güle oturun canım eşinle bebişlerinle beraber..

boyadım canım da annemler benim makinemi ümreye gittilerya oraya götürdüler cep telefonları da hayatta net çekmiyo yaaa ama dur kayınvalidemler gelir nasılsa bugünlerde onunkiyle çeker eklerim..yaa hani şu milyoncularda olan gümüş renkli aynalar olmuyomu ben oğluma almıştım dişini fırçalarken aynaya boyu yetmiyo diye o da bayaa bi karardı falan deneme amaşlı onu boyadım şepette güzel oluyor beyaz seviyorum ben sanırım ya da yaşlandıkça aklara düşüyorum işte..odayı kesin halletmeliyim benim canavarlar koltukların derilerini yazdı masayı kalem vura vura delik deşik etti ....ama yaza anca olur kanepe falan almam lazım oraya ..herkes köşe al diyo da ben sevmiyorum yaa boncuk gibi dizilip oturmayı bi de gelen en kenara oturuyo orta kısım kalıyo ben de yine sandalyede oturacaksam ne anladım koltuktan...

sağolasın canım benim daha iyileri senin olsun inşallah kolay değil bu devirde ev sahibi olmak hakkaten biz de eşimle çook zor şartlarda kendimiz yaptırdık eksikleri daha bitmedi borç harç yarım yarım yaptık işte arsa olunca..bahçedeki yerdeki duvardaki taşlar çimler falan hatta merdivende gördüğün demirler hep eşimle benim emeğimiz tek tek yaptık hepsini demirleri kaynattık birleştirdik boyası bana ait çok zevkliydi daha işi de çok ama ramazana girince bırakmıştık kaldı bu sene tam hız devam kısmetse...

Kızlar siyah almayında ne renk alırsanız alın çünkü siyah çok toz kapıyo

rukiye sağol canım çok uğraşmışsın benim için bulmuşsun kafaya koydum bu yaz kapılar boyanıyor kolaymış akşama eşime göstereyim resimleri okey almıştım görünce tam cesareti gelir inşlh...

canım eğer çok şatafatlı ve köşem tarzı bişey istemiyorsan ki bende köşeme karşıyım kesinlikle orta bölüm oturulmuyor diye..bide aynen dizilip oturma şekli komik geliyo bana.. o yüzden bende iki tane üçlü klasik çekyat aldım..resmini eklerim yine görürsün..gayet klasik ve çok kullanışlı..ikiside üçlü olduğu için açtığım zaman koca koca yatak şekline geliyor ve benim gibi yatılı misafiri çok gelen için ideal..bide altları sandıklı herşeyi doldurdum inan o kadar rahat oluyoki... köşem hatasını sakın yapma zaten arkalarını temizlemeside zor onların..bak ne diyecem daha bugün gördüm tekzen yeni bi kampanya yapmış üçlü kanepe 240 lira..hemde o kadar şık ve zarif ki, inan ben daha yeni almış olmasaydım mutlaka onu alırdım.. hem hesaplı hem şık..mağazalara hele de o büyük markalara gidiyorsun duduak uçuklatıyor..bi köşem takımına en az 3000 lira diyolar.. ben yazın almıştım bu kanepelrimi 750 tl ye..ne kadar hesaplı değilmi.. ama bu tekzendeki ikisi 500'e geliyo..ben çok beğendim..bi denk gelirse bak bence..hem çok masrafa girmeden kendine kocaman bi oturma odası icat etmiş olursun..ortaya da orta boy bi halı süper olur valla...bunu bi düşün canım..

msj cümle düşüklüğü var diye düzelteyim dedim daha berbat oldu onunla uğraşıyom ne yaptın narları almışsın iyi günlerde kulln

canlarım merhabalar...ben pek sık giremiyorum sizinde çocuklarınız büyüyünce beni anlarsınız.oğlandan fırsat kalmıyor.gazelcim el emeğiyle yaptığın işler çok güzel oldu .perdeler bitince onları da yakın çekim olarak koyarsan merakımızı gideririz.ben belirsizlik içinde olduğum için evime bişey yapmak istemiyorum .yaza tekrar taşınabilirim çünkü.hatta taşınırsam yeni evin resimlerini koyarım daha iyi olur.bu hayattaki en çok istediğim şey kendi evim olması ama rabbim nasip etmedi şimdiye kadar hayırlısı..fazeycim kapıların boyanmasına razı olduysa eşin hiç bekleme harekete geç.:13:belki vazgeçer sonra..rukiyecim bahçen çok güzelmiş ama yorucudur uğraşması tabii.sana moda life tavsiye ediyorum ahşap mobilyada değil ama kanepeleri güzel.bende iki kanepe iki tekli bir tv sehbasını 2 yıl önce 1500 e almıştım.sen sadece iki kanepe alırsan baya uygun alırsın.biz hergün her dakka üstündeyiz hala taş gibi valla çok memnunum.salon koltukların güzel yazık olmasın çocuklar büyüyene kadar ucuz kanepeler eskir sonrasını da o zaman düşünürsün.hem salon ferahlamış olur.amaaann bizim kafa yorduğumuz kadar birde erkekler kafa yorsaçok kızıyorum bazen ..neyse kızlar öpüyorum sizleri valla mektup gibi oldu haa

msj cümle düşüklüğü var diye düzelteyim dedim daha berbat oldu onunla uğraşıyom ne yaptın narları almışsın iyi günlerde kulln

teşkkür ederim canım..sonunda buldum aldım..işte kendi çapımda vakit geçirmek için ufak tefek uğraşıyorum evimle..sen neler yapıyorsun.. nerelerdeismn..bilgisayarın noldu düzeldimi şimdi..

kızlar binbir zahmetle arayıp bulduğum narlar bunlar işte...biraz açık turkuaz ama olsun dedim artık.. bu arada elimde lila renkli yıldız ve mor bi vazo vardı onlarıda turkuaza boyadım nasıl olmuş..pek tam turkuaz olmadı mavi gibi olsu ama turkuaz sprey bulamadım..olmuşmu sizce..

geztapocum senin tavsiyenle beyaz almaktan vazgeçtiğim krem rengi aldığım salon takımı bu işte..beğendinmi..

geztapocum valla kendi evimin olmasını beklersem çok beklerim canım yaa.. bu bekleme süresincede hiçbişeyle uğraşmamak insanı negatifleştiriyor..zevksiz ilgisiz heyecansız yapıyor..inan evde ufacık bi değişiklik bile insanın bütün motivesini yükseltiyor.. değişikilik derken öyle lüks şeyleri alıp gelip eve dayamak değil, onlara gücümüz yetmezki..kendi emeğimizle çabamızla ufak masraflarla yaptığımız şeylerden bahsediyorum..mesela bi sprey boya mucizesi o kadar güzel şeyler çıkarıyorki ortaya..benim sana tavsiyem kendini daha huzurlu hissedersin bişeylerle uğraş.. bak mesela ben son yaptığım tuvalet kağıtlığı ve poşetliği ekliyorum aklıma gelmişken bakalım beğenecekmsiniz.. poşetliği eklememiş kızlar resim bozuk çıkmış ondan sanırım tekrar çekince koyarım onuda..

Son düzenleme:
geztapo yok canım şu an boyayamayız ben ankrdıyım daha yeni 2 güngür hava ısındı cam kapı açamam vede haftaya kv gelecek onun yanında iş yapmak zor en iyisi yaza .ya gazel ne güzel olmuşlar öğle onlar çok yakışmış aynanın ucundan şal ve krlent in uçları görünüyordu onlarda güzel olmuştur eminim iyi günlerde kulln ayrıca duvar stkr çok tattlı ya

Son düzenleme:
gazelcim stikera ve narlara bayıldım.ayrıca vazoda çok hoş gözüküyor.eline sağlık canım .bişeylerle uğraşmak konusu çok doğru canım haklısın.fazey ankaranın neresindesin bende ankaradayım yenimahallede nerdeyse adres vercez dermişimevet iki gündür ısındı havalar ama mart çıkmadan yine bir kar yağar gibi geliyor.sende yaza yaparsın.bizde baharı bekleyen kumrular gibi yazı bekliyoruz eşimle.baya planlarımız var evle ilgili bakalım neolur bana dua edin canlarım..

bana bayağı uzaksın ben doğduğumdan beridir a.paşadaydım bir çılgınlık yapıp akderenin tepesinden ev aldık 7 ay oldu geldikburaya inşlh burayada alşacağız bakalım inan biz de bekliyoruz kumrular gibi baharı sen ne yaptın kp toki evini kabul ettinmi gideceksen bayağı işin var desene düşündüğüne göre ...

canım daha anahtarlar teslim edilmedi bide bizimkiler 6 kardeş haklı bir ev sorunlar çıkacak gibi görünüyor.yaza belkide kredi çekip alcaz bişeyler yapıcaz bakalım.akdere neresi oluyor canım ben bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…