- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
canım çok güzel olmuş teklilere diktiğin dikdörtgen kırlentler de çok güzel olmuş aslında salonun hoş sadece perdeler fazla yani duvardan duvaraya o biraz boğuyo odayı bence ama enini biraz daraltsan ama çok da değil sonra fon yapsan daha ferah olur bence..bir de bu şekildeyken gümüşlük köşedeyken zaten fonlar sıkıntı olur tam fon gelecek yerde gümüşlük var çünkü...odanın devamında ne var bilemiyoruma ama gümüşlük o tarafta bi yere sığmadı sanırım köşeli koyman mümkün mü?tabi yine odanın büyüklüğünü bilmeddiğim içiin tahmini tavsiye bunlar atıyorum belki pencerelerin de çok büyüktür de perdeler de ona göredir gibi...onları dışında bence çok hoş olmuşsalonuna renk katmış ellerine sağlık çok da beceriklisin bu arada..
teşekkür ederim canım senin renk fikrin sayesinde.. bu arada makinem falan yok elimde diktim hepsini tek tek kaç saat uğraştım.. odanın geneli bu kadar canım çok ufak gümüşlük başka koyacak yer yok tıkış tıkış böyle sığdı bir milim kıpırdamaz yani anlayacağın.. konsol falan var sol tarafta ama hepsi çıkmıyo resimde detaylı çektim hepsini ama şimdilik basitçe gör diye bunu koydum.. aslında bide tekli gümüşlük var karşılıklı..zaten onlar baya bozuyo odayı zaten dar..ama nasılsa kendi evimiz değil diye fazla özenmedik..ilerde nasip olursa ince ince hesap yapar ona göre gerekirse gümüşlükleri kaldırırım..zaten yemek masam falan antrede duruyo sığmadı..onları falan a'dan z'ye çektim mailine yollayacam canım..perdeler acı kahve halıya uyduracam ne diyosun halı baya koyu farkettiysen