Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

canım çok güzel olmuş teklilere diktiğin dikdörtgen kırlentler de çok güzel olmuş aslında salonun hoş sadece perdeler fazla yani duvardan duvaraya o biraz boğuyo odayı bence ama enini biraz daraltsan ama çok da değil sonra fon yapsan daha ferah olur bence..bir de bu şekildeyken gümüşlük köşedeyken zaten fonlar sıkıntı olur tam fon gelecek yerde gümüşlük var çünkü...odanın devamında ne var bilemiyoruma ama gümüşlük o tarafta bi yere sığmadı sanırım köşeli koyman mümkün mü?tabi yine odanın büyüklüğünü bilmeddiğim içiin tahmini tavsiye bunlar atıyorum belki pencerelerin de çok büyüktür de perdeler de ona göredir gibi...onları dışında bence çok hoş olmuşsalonuna renk katmış ellerine sağlık çok da beceriklisin bu arada..

teşekkür ederim canım senin renk fikrin sayesinde.. bu arada makinem falan yok elimde diktim hepsini tek tek kaç saat uğraştım.. odanın geneli bu kadar canım çok ufak gümüşlük başka koyacak yer yok tıkış tıkış böyle sığdı bir milim kıpırdamaz yani anlayacağın.. konsol falan var sol tarafta ama hepsi çıkmıyo resimde detaylı çektim hepsini ama şimdilik basitçe gör diye bunu koydum.. aslında bide tekli gümüşlük var karşılıklı..zaten onlar baya bozuyo odayı zaten dar..ama nasılsa kendi evimiz değil diye fazla özenmedik..ilerde nasip olursa ince ince hesap yapar ona göre gerekirse gümüşlükleri kaldırırım..zaten yemek masam falan antrede duruyo sığmadı..onları falan a'dan z'ye çektim mailine yollayacam canım..perdeler acı kahve halıya uyduracam ne diyosun halı baya koyu farkettiysen

bencee halıdaki kahveye uydur güzel olur ama koltuğun arkasında kalabilir sanırım...elinde miiiii:KK52::KK52::KK52::KK52:maşallah herkese deme kız....ellerine saşlık canım güle güle kullan..

bencee halıdaki kahveye uydur güzel olur ama koltuğun arkasında kalabilir sanırım...elinde miiiii:KK52::KK52::KK52::KK52:maşallah herkese deme kız....ellerine saşlık canım güle güle kullan..

teşekkür ederim canım en güzelleri senin olsun.. öyle modern evlerden değil benim evim eşyalarım aslada öyle istemem üzerine oturmaya kıyamayacağım şekilde bembeyaz koltuklar falan istemem napıyım ben onu zaten temizliğe yetişemiyorum birde elimde bezle dolşamam iyiki bunları almışım çokda seviyorum.. kullanışına bakarım..3 sene oldu evleneli inan bi kere silmedim koltukları leke kir götüren cinsten.sadece renk katmak istedim sayende onuda başardım canım senin sayende oldu hepsi hakkını ödeyemem tek tek ilgilendin benle her ayrıntıda senin fikrin çok teşekkür ederim. zevkli kadınsın vesselam.... :)

canım gücenmezsen eğer ben müsade alayım..sabah erken kalkıyo ufaklık uykusuz kalıcam saat 3 olmuş.. herşey için tekrar teşekkür ederim dostluğuna vefana samimiyetine.....
keşke yakın olsak görüşsek seni kaybetmek istemem hiç..bana burayı sevdiren sensin... allaha emanet ol tatlım hayırlı geceler.

sizi gidi gece kuşları sizi..:KK1:noluyo uleeeyynnn burda ben yokken:KK33:demek bensiz muhabbet haa..valla kıskandım .gazelcim foto koyup silmeler falan ...banane banane bende istiyom .bu arada çöp kovan ve bulaşık telin sonracıma kırlentlerin müthiş olmuş .ben eklentilerin üstünü tıklayınca göremedim.buraya açık foto koymanı eşinmi istemiyo neden acaba benimki bişey demedi şu an imkan meselesi ..gazelcim çok güzel olmuş nasıl diktin elde görüyonmu bizim konyanın kızları böyle becerikli oluyor işte heh heh:13:rukiyecim daha önce de sormuşmuydum hatırlamıyorumda tv ve bazı eşyaları boş odaya alıp orayı oturma odası yapcaktın ne oldu?hem salon ferahlar biraz.bence de turuncu yapma .tatlı bir pembe güzel olur.çok yakışır.canlrım ben pek geceleri giremiyorum sizin gibi genç değilim tabii tavuklarla yatıyorum.bu topik güzel gidiyor.gazelcim diğier konunu kapatıcaktın ne oldu?

sizi gidi gece kuşları sizi..:KK1:noluyo uleeeyynnn burda ben yokken:KK33:demek bensiz muhabbet haa..valla kıskandım .gazelcim foto koyup silmeler falan ...banane banane bende istiyom .bu arada çöp kovan ve bulaşık telin sonracıma kırlentlerin müthiş olmuş .ben eklentilerin üstünü tıklayınca göremedim.buraya açık foto koymanı eşinmi istemiyo neden acaba benimki bişey demedi şu an imkan meselesi ..gazelcim çok güzel olmuş nasıl diktin elde görüyonmu bizim konyanın kızları böyle becerikli oluyor işte heh heh:13:rukiyecim daha önce de sormuşmuydum hatırlamıyorumda tv ve bazı eşyaları boş odaya alıp orayı oturma odası yapcaktın ne oldu?hem salon ferahlar biraz.bence de turuncu yapma .tatlı bir pembe güzel olur.çok yakışır.canlrım ben pek geceleri giremiyorum sizin gibi genç değilim tabii tavuklarla yatıyorum.bu topik güzel gidiyor.gazelcim diğier konunu kapatıcaktın ne oldu?
hoşgeldinn....canım eşyaları falan o odaya koymam için önce oturma odasına kanepe koltuk işte neyse bişeyler almam lazım sadece perde takılı yani bomboş o oda...oturma odası gibi yapmam lazım o zaman tv ünitesini kaldırıp yemek masasını ortaya alıcam kenarda duran gümüşlüğü yanına ve konsolu da tabi
attachment.php
böyle yani o zan daha ferahlar salon aslında tv salonda olmuyo eğer kocaman bi salonun yoksa...burdaki şekle çevirdim salonumu ferahlamıştı ama tekliler ortada kaldı onları bi yere sığdırabilseydim çok güzel olacaktı bak istersen bi...http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/495440-tablo-saat-yoksa-2.html

yaaa şurda iki gün blgsyr bozuldu neler olmuş geztapo dediğin doğru bende resin göremiyorum diye deli oldum eklentileri tıklıyom falan anlamıyorum şu merettten neyse demek sildin gazel sağol yani inanın çok merak etim burayı neler oldu diye eşimde kıskanç yaptırmadı blgsyr açtım çalışıyor eşim tüh diyor inşlh sabaha bozulur kıskanç işte nolacak rukiye ben senin kapılarını bekliyorum şimdi banada laf yazacaklar ama benimde başım dertte kapılarla biz boyatamadık maddi olrak çirkin kahvemsiyeşil birşey inşlh seninki güzel olursa düşünüyorum bak takip ediyorum seni

rukiye benim salon oldukca büyük 45 m2 dikdögen bir yer evirdik çevirdik olmadı çok şekilsiz oldu uzn bir oda olunca bizde oturma grubunu canım önüne çevirdik yani 6m2 halının etrafına 3 taraflı dizdik sol taraf duvara tv koyduk koltuğun arkasınada 8 kişilk masayı koyduk çok güzel oldu sende deneyebilisin iki teklileri masaya arkalrını çevir orta sehpayı uzunlamasına koy dene bakalım belki hoşuna gider:KK34:

sen biraz klasik parçalar seviyosun sanırım.beyaz güzel kullanışlı oluyo.bende krem ve cappuccino rengi ağırlıklı aldım.vizon da çok moda.ama güzel yani

yaaa şurda iki gün blgsyr bozuldu neler olmuş geztapo dediğin doğru bende resin göremiyorum diye deli oldum eklentileri tıklıyom falan anlamıyorum şu merettten neyse demek sildin gazel sağol yani inanın çok merak etim burayı neler oldu diye eşimde kıskanç yaptırmadı blgsyr açtım çalışıyor eşim tüh diyor inşlh sabaha bozulur kıskanç işte nolacak rukiye ben senin kapılarını bekliyorum şimdi banada laf yazacaklar ama benimde başım dertte kapılarla biz boyatamadık maddi olrak çirkin kahvemsiyeşil birşey inşlh seninki güzel olursa düşünüyorum bak takip ediyorum seni
yaa öyle sen nerelerdesin uğraıyon hiç kaçırıyon işte bak...:KK34:canım kapıları kendim elime boyayı alıp boyayacaktım ama mobilyaları b:KK34:izim garajda yazın amcamız boyayacak biizim şimdiki amerikan kapıları da o boyamıştı dediki hiç uğraşma havalar ısınınca ben onları da boya tabancasıyla boyarı dedi ben de erteledim ama pervazları kendim boyayacağım boyanın markası yine amcamdan kompenantlı ipek mat boya olacakmış ama su bazlı yağlı boya da olur dedi haberin olsun ...

rukiye benim salon oldukca büyük 45 m2 dikdögen bir yer evirdik çevirdik olmadı çok şekilsiz oldu uzn bir oda olunca bizde oturma grubunu canım önüne çevirdik yani 6m2 halının etrafına 3 taraflı dizdik sol taraf duvara tv koyduk koltuğun arkasınada 8 kişilk masayı koyduk çok güzel oldu sende deneyebilisin iki teklileri masaya arkalrını çevir orta sehpayı uzunlamasına koy dene bakalım belki hoşuna gider:KK34:
ahhhh benimki de öyle büyük olsa kolay da işte benimkinin eni 4.30,boyu da 6.10 sığmıyo o şekil denedim hatta verdiğim linkte var baktıysan asayla koltuk arasında yer kalmıyokiiii:KK14::KK14:
çare yok o tv sehpası ordan çıkacak da işte küçük çocukla göze alamıyorum bi yaz gelse neler yapcam kendi emeğimle olsun istiyorum herşey öyle parayı ver mağazadan alı herkes yapar dimi:KK34:

sen biraz klasik parçalar seviyosun sanırım.beyaz güzel kullanışlı oluyo.bende krem ve cappuccino rengi ağırlıklı aldım.vizon da çok moda.ama güzel yani
evet canım doğru sanırım klasik seviiyorum misal bu retro dedikleri tarz bana çoook uzak uzaydan gelmiş gibi geliyo bana o eşyalar sıcak olmalı benim evim yaşanmış yaşayan bi ev olmalı...

yaa öyle sen nerelerdesin uğraıyon hiç kaçırıyon işte bak...:KK34:canım kapıları kendim elime boyayı alıp boyayacaktım ama mobilyaları b:KK34:izim garajda yazın amcamız boyayacak biizim şimdiki amerikan kapıları da o boyamıştı dediki hiç uğraşma havalar ısınınca ben onları da boya tabancasıyla boyarı dedi ben de erteledim ama pervazları kendim boyayacağım boyanın markası yine amcamdan kompenantlı ipek mat boya olacakmış ama su bazlı yağlı boya da olur dedi haberin olsun ...

bizimkilerde amerikan kapı ama mütht öğle zevksizki nasıl böğle iğrenç beyenmiş yaa keşke inştken alsaydık diyorum bitince alındı böyle kaldı mecbur eşime söğledim boya özelliğini tamam alırım dedi ama şimdi kapıyı çıkarıp tabanca ile kenar pervazlar ne olcak fırça ile falan boyasam izleri kaybolurmu onlar hakkında bilgin varmı...

ahhhh benimki de öyle büyük olsa kolay da işte benimkinin eni 4.30,boyu da 6.10 sığmıyo o şekil denedim hatta verdiğim linkte var baktıysan asayla koltuk arasında yer kalmıyokiiii:KK14::KK14:
çare yok o tv sehpası ordan çıkacak da işte küçük çocukla göze alamıyorum bi yaz gelse neler yapcam kendi emeğimle olsun istiyorum herşey öyle parayı ver mağazadan alı herkes yapar dimi:KK34:

tv sehpasının çokacak yeri varsa niye düşünüyorsunki denemekte fayda var ben resimlersen güya senin geçebileğin kadar yer evar zanntim afedersin çoğun 2 tane ise zor olur küçük odada bendede var canavar gibi bişey kız versiyonu anlatamıyor derdini o da çıldıryor bende inan bu koca oda oyuncakları ile savaş alanı oluyor ya inan diyorumki ilk çocum olsaydı herhaldde bu kadar sabırlı olmazdım ...

bizimkilerde amerikan kapı ama mütht öğle zevksizki nasıl böğle iğrenç beyenmiş yaa keşke inştken alsaydık diyorum bitince alındı böyle kaldı mecbur eşime söğledim boya özelliğini tamam alırım dedi ama şimdi kapıyı çıkarıp tabanca ile kenar pervazlar ne olcak fırça ile falan boyasam izleri kaybolurmu onlar hakkında bilgin varmı...
canım eğer su bazlı yağlı boya kullanırsan kaybolmaz zaten derin o izler öyle kolay kolay da kaybolmaz direk yağlı boya ile boyar ve tinerle inceltmezsen belki kalın olacağından kaybolabilir, ama benim dediğim su bazlı yağlı boya olursa bu boya tinerle değil suyla inceltiliyo mesela yağlı boya atıyorum 2 katta kapatırsa bu 3-4 kata ancak kapatır alttaki rengi ama damarlar bozulmaz bayaa bi araştırdım ben bu konuyu hatta amcam bizim kapıları boyarken gittim yanımda boyamıştı kahverengi boyarken önce ham kapıyı hardal sarısı bir boya ile boyadı sonra üzerine siyah bi boyayla pamuk gibi bişeyle sürdü ve hemen sildi o siyah boya hardal sarısını koyu hale getirdi eskitme gibi oldu yani...aslında korkulacak bişey yok canım yaa...tabanca şart değil de ben evde uğraşmak istemediğimden mobilyayla birlikte aradan çıksın istiyorum senin bu ikanın yoksa korkma al boya olmadı tuvaletin iç kapısından başla cesaretin gelsin ...
bu linklerede bakabilirsin canım ilk linkte amcamın bana söylediğinden bahsetmişler...

Amerikan kapı boyama
Kapıların Rengi Nasıl Değiştirilir ?

1315330626.JPG

1317026079.JPG

1317026039.JPG

AMERKAN KAPI BOYAMAK
AMERKAN KAPI BOYA FYATLARI
bunlar da sana fikir versin canım ...ben eğer eşim boyayı alsa hemen boyamak istiyorum da o evde tadilat işinden pek haz etmiyo yaza garajda boyansın ille diyo kaldı ondan yoksa bi dakka bile düşünmem...haa ilk kat boyada hemen bembeyaz olmaz önce bir kat sür alacalı da olsa o astar olacak sonraki katlarda kapanıp bembeyaz olacak demişti amcam evde boyasaydım su bazlı olduğundan ve alttaki renk koyu olduğundan sen de yaparsan telaşa kapılma hemen haberin olsun canım...:KK34:

selam canlarım...sizi böyle enerjik görmek ne güzel yaa..arada sırada ses soluk çıkmıyo tek başıma sırıtıp kalıyorum burada :) gezatpocum sen yoktun belki ama ismin buradaydı hayatım..hep bahsettik senden detaylı okumadınmı yorumlarımızı rukiyeyle.. resim meselesine gelince buraya koymayacaktım biliyosun biraz eşim istemiyor birazda ben istemiyorum..sizden bahsettim onlara göster ama genel sayfalara koyma dedi.. bende pek taraftar değilim.. sizin özelinize gönderecektim demiştim ya o gün rukiye ile uğraştık özelden resim yollanmıyormuş tatlım..mail olarak gönderecektim ama bizim bilgisayar daha biçok proğram yüklü değil biliyosun garantiden gelince işte.. rukiyeye özel hemen gösterip bi iki dakka içinde sildim..sizede gösteririm inşallah canım.. kırlentlerimi beğendiğine sevindim baya motive ettiniz beni canlarım benim ya.. uğraştım biraz ama diktim sonunda.. makinem yok evet azmedince elde de dikiliyo canım nolcak işte kadınız..imkan yoksa el emeği var dedim aldım elime başardım :) ehh nedemişler geztapocum GONYALIYIM..... :) olsun o kadar dimi :) neyse canım şaka yapıyorum pek zor bişiy değil 50'şer santim kesip kesip 4 tane dikiverdim işte birer metrelikte iki tane şal diktim hepsi bu.. siz böyle övünce bende kendimi bişey sanacam şimdi :) şimdi sıra perdelerde rukiye ile sağolsun fikirleştik yavaştan başlayacam yaz gelince tabi.. sen naptın görüşmeyeli mışıl mışıl uyudun demiii :) konuyu kapatmaktan vazgeçtim tatlım.. arada sırada bakıyorum iyice saptırdılar caaanım konuyu..bende saldım öyle ne diyen desin..bakmıyoruum bile...

1315330626.JPG

1317026079.JPG

1317026039.JPG

AMERKAN KAPI BOYAMAK
AMERKAN KAPI BOYA FYATLARI
bunlar da sana fikir versin canım ...ben eğer eşim boyayı alsa hemen boyamak istiyorum da o evde tadilat işinden pek haz etmiyo yaza garajda boyansın ille diyo kaldı ondan yoksa bi dakka bile düşünmem...haa ilk kat boyada hemen bembeyaz olmaz önce bir kat sür alacalı da olsa o astar olacak sonraki katlarda kapanıp bembeyaz olacak demişti amcam evde boyasaydım su bazlı olduğundan ve alttaki renk koyu olduğundan sen de yaparsan telaşa kapılma hemen haberin olsun canım...:KK34:

rukiyecim canım benim sen napıyorsun özledim valla dün giremedim ufaklık uyumadı gece geç saatlere kadar..aklım sizdeydi hep.. kapıları inceledim bence denemeye değer canım baksana ne güzel olmuş..inşallah içine siner canım.. bu arada bugün çarşıya gitmiştik eşimle..kör olasıca narları buldum sonunda..hemde milyoncuda :) o kadar mağaza gezdim yok, ufacık bi milyoncuda görüverdim aldım hemen hemde çok hesaplı.. 3 parça aldım 14 lira...tam turkuaz değil ama hafif açık rengi..olsun dedim bulmuşken alayım..inşallah resmini koyacam görürsünüz.. geçen gün bulmuştum tam güzel turkuaz ama bilmem ne markaymış unuttum 68 lira diyo off dedim ne alıyoruz alt tarafı biblo veremem okadar para.. al buldum işte hemde 14 lira..

bak bu kez denk geldik kuzum naaber..fazey sormuş kapı boyama işini de onun için resim araştırmasındayım koyu renk kapısını boyayanlar bayaa varış meğer aşlında boyacılar da evde boyamayı tercih ediyolar daha çok ama boya tabancası bayaa basit iş...ben dün sprey boyayla banyomdaki gümüş renk aynayı beyaza boyadım sonra bir de havlularımı yuvarlayıp koyduğum hasır seğet vardı onu da bu gün boyamak istiyorum yaa acayip eğlenceli bu sprey boya hele beyaza boyamak müthiş harika oluyo eski püskü şeyler kapıları da boyuycam da benimki boya alıp gelmiyo ...evde değişiklik yapmak insanı acayip motive ediyo ama öyle parayla alakalı şeyler değil ne anladım mağazadan al gel koy emeğim olsun isterim ben senin kırlentler şallar da benim gözümde ondan kat kat değerli normal kırlentlerden canım...

aşkolsun fazeycim üçünüze sözüm var söz ağızdan bir kere çıkar canım benim koyacam sizede inşallah.. bu arada sizin bilgisyarada geçmiş olsun :) noluyo bunlara yaa arka arkaya bozulup duruyorlar... eşimin diline düştüm resmen vah vah hanımlar sitesimidir nedir niye girmedin diye takılıp duruyo :) sende benim gibi yap canım..açık olduğumuz anlarda birbirimize gösterelim ardından silersin benim gibi..bende rukiyeden öğrendim sağolsun canım hemen iki dakka koydum ve sildim.. eşler biraz kıskanıyo bu tür şeyleri..

X