Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

keşke bende bilmeseydim hiç sevmedim nedense eve aşık olup aldık işe alışırız inşlh. rukiye kusura bakmazsan konuna girip bişey sorcam yardım ederseniz sevinirim resim koyamam bilysnuz benim oğlumun odası akçaağaç 3 kapılı gardolap camı fransız teras kapısı krem zepra perde bazası ortada başucunda komidin diğer tarafında gapdolap var yerdede iki taraflı kahve krem taş desenli halıları ben kahve truncu çizgili örgü battaniye aldım yatak örtüsü çok sıkıcı oldu sizce sadece düz truncu örtü alsam şu taç kapitonolardan nedersiniz veya başka fikirde olbilir bu arada oğlum 21 yaşında ona uygun örtüler olsun tşkrlr

Son düzenleme:
keşke bende bilmeseydim hiç sevmedim nedense eve aşık olup aldık işe alışırız inşlh. rukiye kusura bakmazsan konuna girip bişey sorcam yardım ederseniz sevinirim resim koyamam bilysnuz benim oğlumun odası akçaağaç 3 kapılı gardolap camı fransız teras kapısı krem zepra perde bazası ortada başucunda komidin diğer tarafında gapdolap var yerdede iki taraflı kahve krem taş desenli halıları ben kahve truncu çizgili örgü battaniye aldım yatak örtüsü çok sıkıcı oldu sizce sadece düz truncu örtü alsam şu taç kapitonolardan nedersiniz veya başka fikirde olbilir bu arada oğlum 21 yaşında ona uygun örtüler olsun tşkrlr

selam fazeycim..şöyle bi canlandırdım hayalimde anlattıklarına göre turuncu kahve evet biraz sıkıcı gibi geldi banada.. bu anlattığın renklere ve halının desenine göre düşündüğümde benim aklıma gelen ilk renk krem rengi oldu...erkek odasına çiçekli böcekli desenler olmaz tabi ama çizgili kareli veya geometrik desenli yada puanlı desenler çok şık duracaktır.. perdenin rengini yazmamşısın o yüzden net bişey diyemiyorum ama gerçekten krem ve kremin tonlarında bi örtü çok şık durur.. yatağı tamamen örtü ile kapatıp öylece bırakmak odayı baya sıkıcı yapıyor her ne kadar açık tonlar olsada..yatağın üzerine bir tane veya iki tane ufak kırlent koyarsan daha estetik ve iç açıcı olur..erkek odası olduğu için yine pembemsi renkleri pek yakıştırmam ben ama örtüyü krem yaparsan kırlentler turuncu tarzı olabilir.. mesela bak senin için buldum böyle sade kırlentleri ben çok şık buluyorum.. $imagesCAYJLJY3.jpg umarım az çok fikir verebilmişimdir..

geztapo yok canım şu an boyayamayız ben ankrdıyım daha yeni 2 güngür hava ısındı cam kapı açamam vede haftaya kv gelecek onun yanında iş yapmak zor en iyisi yaza .ya gazel ne güzel olmuşlar öğle onlar çok yakışmış aynanın ucundan şal ve krlent in uçları görünüyordu onlarda güzel olmuştur eminim iyi günlerde kulln ayrıca duvar stkr çok tattlı ya

teşekkür ederim canım kendi emeğimle bişeyler yapmak hoşuma gidiyor.. sizlerinde fikirleri sayesinde... beraber açık denk geldiğimizde sana ve geztapoyada gösterecem odanın tamamını canım..seninkinide inan çok merak ettimm yaa..ah bu kocalar :)

gazelcim stikera ve narlara bayıldım.ayrıca vazoda çok hoş gözüküyor.eline sağlık canım .bişeylerle uğraşmak konusu çok doğru canım haklısın.fazey ankaranın neresindesin bende ankaradayım yenimahallede nerdeyse adres vercez dermişim:KK1:evet iki gündür ısındı havalar ama mart çıkmadan yine bir kar yağar gibi geliyor.sende yaza yaparsın.bizde baharı bekleyen kumrular gibi yazı bekliyoruz eşimle.baya planlarımız var evle ilgili bakalım neolur bana dua edin canlarım..:KK50:

çok sağol canım..uzun aramalar sonunda buldum o narları :)

selam fazeycim..şöyle bi canlandırdım hayalimde anlattıklarına göre turuncu kahve evet biraz sıkıcı gibi geldi banada.. bu anlattığın renklere ve halının desenine göre düşündüğümde benim aklıma gelen ilk renk krem rengi oldu...erkek odasına çiçekli böcekli desenler olmaz tabi ama çizgili kareli veya geometrik desenli yada puanlı desenler çok şık duracaktır.. perdenin rengini yazmamşısın o yüzden net bişey diyemiyorum ama gerçekten krem ve kremin tonlarında bi örtü çok şık durur.. yatağı tamamen örtü ile kapatıp öylece bırakmak odayı baya sıkıcı yapıyor her ne kadar açık tonlar olsada..yatağın üzerine bir tane veya iki tane ufak kırlent koyarsan daha estetik ve iç açıcı olur..erkek odası olduğu için yine pembemsi renkleri pek yakıştırmam ben ama örtüyü krem yaparsan kırlentler turuncu tarzı olabilir.. mesela bak senin için buldum böyle sade kırlentleri ben çok şık buluyorum..Eki Görüntüle 364300 umarım az çok fikir verebilmişimdir..

gazel canım ne güzel yazmışsın sağol ne güzel yastık onlar ya evet gerçekten sıkıcı oldu oğlum bile anne olmadı deyip duruyor inan bayaa araştırdım enson truncuya karar vermiştim güya ama senin anlattıklarında mantıklı düz örtü renkli krlentler olabilir yazdım dikkatini çekmemiş perdeler krem zebra 2 kanat şeklinde

gazel canım ne güzel yazmışsın sağol ne güzel yastık onlar ya evet gerçekten sıkıcı oldu oğlum bile anne olmadı deyip duruyor inan bayaa araştırdım enson truncuya karar vermiştim güya ama senin anlattıklarında mantıklı düz örtü renkli krlentler olabilir yazdım dikkatini çekmemiş perdeler krem zebra 2 kanat şeklinde

fazeycim turuncu ile kahverengi kardeş renklerdir..genelde kahveli turunculu olur kombinler..ama ikisininde göze hitabı aynıdır..yani turuncu ve kahve ile yapılan düzen pek içaçıcı olmaz. zıt renkler genelde ferahlığı sağlıyor.. mesela krem rengi kahve çok uygun bulurum ben..turuncu örtüde 21 yaşındaki bi erkek odası için pek hoş olmaz sanki..krem bi örtü daha ferah sade ve çocuk odası tipinden uzak tutar ortamı.. bu benim fikrim tabi..sen yinede daha iyi bilirsin canım..krem örtü ve turunculu yastıklar çok hoş bi seçim olabilir bence..hem perdlere uyar..

fazeycim turuncu ile kahverengi kardeş renklerdir..genelde kahveli turunculu olur kombinler..ama ikisininde göze hitabı aynıdır..yani turuncu ve kahve ile yapılan düzen pek içaçıcı olmaz. zıt renkler genelde ferahlığı sağlıyor.. mesela krem rengi kahve çok uygun bulurum ben..turuncu örtüde 21 yaşındaki bi erkek odası için pek hoş olmaz sanki..krem bi örtü daha ferah sade ve çocuk odası tipinden uzak tutar ortamı.. bu benim fikrim tabi..sen yinede daha iyi bilirsin canım..krem örtü ve turunculu yastıklar çok hoş bi seçim olabilir bence..hem perdlere uyar..

işte güya bende sade olsun diye krem kahve uygun olur dedim ama sıkıcı oldu gazel truncu renk güya canlandırır diye düşünmüştüm ama bakalım dediğin olabilir aslında geztapo rukiye bakalım onlar ne fikirler verecekler rukiye farklı bakıyor biliyorsun merak ediyom ne diyecekler aa bu arada oğlumunkine karar veerelim sıra kıza gelecek hadi yardıma ihtiyacım var yaaaaaa

Son düzenleme:
işte güya bende sade krem kahve uygun olur dedim ama sıkıcı oldu gazel truncu renk güya canlandırır diye düşünmüştüm ama bakalım dediğin olabilir aslında aa bu arada oğlumunkine karar veerelim sıra kıza gelecek hadi yardıma ihtiyacım var yaaaaaa

canım benim sen sor, naçizane yanıtlarız kendimizce.. ben buradan çok fayda gördüm inan..kendi evleri gibi tek tek her detayımla ilgilendiler..bende öyle he tamam deyip geçmedim..hepssinin fikrine değer verip uygulamaya çalıştım..ucundan kıyısından her diyenden bişey aldım yaptım..belki oldu belki olmadı ama uyguladım..denediğim bazı şeylerin olmadığı yakışmadığı uymadığı olmadımı sanki..oldu.. ama en aklıma yatanı seçip aldım içinden ve inan sonuç gayet güzel..hele rukiyemin hakkını ödeyemem gece geç saatlerde bile yardımcı oldu..sıkıldım yatacam deyip gitmedi..sağolsun canım..minnettarım ona..o yüzden basite alırız diye düşünme canım ne biliyorsak yardımcı oluruz.. ama ah bide resim olsa aliyyülala olacak ama ...:)

ooooooooo bu gece de ben yokum aaaa bensiz düğün olmazdı halbuki...:KK1:neler kaynattınız bakiim:KK34:hepsini tek tek okudum fazeycim yaa senin öyle 20 li yaşlarda çocuğun mu var maşallah valla ..oğlunun odasının bana keşke bi resmini mail atsan böyle ne desem havada kalacak sanki fikir vermek açısından ama şaşırdım ben de kahve turuncu kahve turkuaz kahve pembe uyumlarına bayılırım ha bir de kahve krem vazgeçilmezim tabi...neden sıktı acaba odayı çok mu küçük oda?
aslında taşlı halı demişsin ki muhtemelen kahveli bir halıdır dolap akçaağaç çok güzel perdeler krem zebra bunlar bile odayı aydınlık göstermeye yeter gerçi ama duvarlar ne renk canım?eğer düşünürsen gazel çok hoş tam da benim düşündüğüm fikirler vermiş bakma bize mütevaziliğinden soruyo aslında iyi anlıyo bu işten...:KK34:
krem rengi pamuklu bi ranfors şu 4 mevsim örtülerden düşün bence renk katmak da istersen bikaç geometrik desenli çizgili ve sade kırlentlerden kombin yapar üzerin koyarsın hoş olur bence...hato almıştı mesela yatak odasına krem rengi ama üzerinde kahvenin tonları daireler vardı o şekilde bi örtü olabilir...

ooooooooo bu gece de ben yokum aaaa bensiz düğün olmazdı halbuki...:KK1:neler kaynattınız bakiim:KK34:hepsini tek tek okudum fazeycim yaa senin öyle 20 li yaşlarda çocuğun mu var maşallah valla ..oğlunun odasının bana keşke bi resmini mail atsan böyle ne desem havada kalacak sanki fikir vermek açısından ama şaşırdım ben de kahve turuncu kahve turkuaz kahve pembe uyumlarına bayılırım ha bir de kahve krem vazgeçilmezim tabi...neden sıktı acaba odayı çok mu küçük oda?
aslında taşlı halı demişsin ki muhtemelen kahveli bir halıdır dolap akçaağaç çok güzel perdeler krem zebra bunlar bile odayı aydınlık göstermeye yeter gerçi ama duvarlar ne renk canım?eğer düşünürsen gazel çok hoş tam da benim düşündüğüm fikirler vermiş bakma bize mütevaziliğinden soruyo aslında iyi anlıyo bu işten...:KK34:
krem rengi pamuklu bi ranfors şu 4 mevsim örtülerden düşün bence renk katmak da istersen bikaç geometrik desenli çizgili ve sade kırlentlerden kombin yapar üzerin koyarsın hoş olur bence...hato almıştı mesela yatak odasına krem rengi ama üzerinde kahvenin tonları daireler vardı o şekilde bi örtü olabilir...

yok yok sensiz sizsiz olurmu bişeyler paylaştık gazelle sağolsun çok yardım etti bana ama sizlerede sormak istedim benim sevdiğim renklerdir krem kahve ama olmadı çok düz sıkıcı oldu ahhhhhh resim olayı zor biraz turkuaz ve pembeyi çıkarmak zorunda kaldım genç olunca olmadılar sanki halı kahve ve krem taş desnli duvar lületaşı renginde oda aydınlık orada sorun yokda işte çok sadeliği sıktı herhalde odanın eni 3m boy 6m 18m2 uzun bir oda dediğin gibi hatonunki güzel olmuştu ben hani halı desenli örtü desnli gözü yine tırmalar diye düşümdüğümden düz olsa dahamı iyi olur acaba diyorum evet canım benim genç oğlum Allah hepimizin evlatlarını bağışlsın

fazeycim söylemeyi unuttum önceki mesajlarda Allah evine ısındırsın canım 7 ay çok kısa bir süre ...zamanla ordada komşuların olur alışırsın.bide kendi kendine telkin ver.burası benim malım ne güzel sahip olabildik ben burda çok mutlu olucam alışıcam de valla bak işe yarıyor .12 yıllık evliliğnde 5 kez taşınmış birisi olarak söylüyorum bunları.Allahım evladını sana bağışlasın bizim sana abla dememiz gerekiyor bu arada galiba.:KK1:neyse canım akçaağaç rengi çok hoş krem renkler odayı ferah gösteriyor.bence sen taçın online alışveriş sitesine bir bak .orda düz renk pamuklu fiyatı 100 lira olan yatak örtüleri var.düz turkuaz vardı çokta hoştu.bide düz kahverengi de olabilir .üzerine renkli kırlent olabilir .gazelciğimin önerdiği gibi. düz kahve hem ağır durur .ağır abimize yakışır.:KK1:gazelcim boncuklu örtülerin çok güzel ve zengin duruyor .iyiki açık renk almamışsın benimkiler kemik krem gibi ama çok çabuk kirleniyor.ben bu dekorasyon bölümündeki arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunmayı çok seviyorum.inşallah yardımım olmuştur gerçi pek sık giremiyorum .şimdi oğluş kursta da ondan rahatım valla her işim duruyor direk size koştum .iyi bakın kendinize ...

fazeycim söylemeyi unuttum önceki mesajlarda Allah evine ısındırsın canım 7 ay çok kısa bir süre ...zamanla ordada komşuların olur alışırsın.bide kendi kendine telkin ver.burası benim malım ne güzel sahip olabildik ben burda çok mutlu olucam alışıcam de valla bak işe yarıyor .12 yıllık evliliğnde 5 kez taşınmış birisi olarak söylüyorum bunları.Allahım evladını sana bağışlasın bizim sana abla dememiz gerekiyor bu arada galiba.:KK1:neyse canım akçaağaç rengi çok hoş krem renkler odayı ferah gösteriyor.bence sen taçın online alışveriş sitesine bir bak .orda düz renk pamuklu fiyatı 100 lira olan yatak örtüleri var.düz turkuaz vardı çokta hoştu.bide düz kahverengi de olabilir .üzerine renkli kırlent olabilir .gazelciğimin önerdiği gibi. düz kahve hem ağır durur .ağır abimize yakışır.:KK1:gazelcim boncuklu örtülerin çok güzel ve zengin duruyor .iyiki açık renk almamışsın benimkiler kemik krem gibi ama çok çabuk kirleniyor.ben bu dekorasyon bölümündeki arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunmayı çok seviyorum.inşallah yardımım olmuştur gerçi pek sık giremiyorum .şimdi oğluş kursta da ondan rahatım valla her işim duruyor direk size koştum .iyi bakın kendinize ...

sağol canım yanlış anlattım galiba evi çooooook seviyorum mahailleyi sevmiyorum sen bayağı profesyonel olmuşşsundur 5 nedemek bana 2 yeter diyorum inşlh yokk canım ne ablası... ben güya truncu düşünmüştüm ama sizler çok değişik renklere yönelttiniz düşünüyorumda krem daha aydınlık kahve karanlık olmazmı çünki oğlumun da benimde derdim sıkıcılık

canım benim teşekkür ederim iltifat ediyorsun.. nezaketine kurban tatlım :) aslınada başkalarının evine fikir vermeyi seviyorum yardımcı olmayı ama iş benim evime gelince afallıyorum bazen..hani derler ya dışardan gazel atması kolay diye... hatta bundan bi kaç zaman önce severek çok beğenerek aldığım birşeyi bi süre sonra yaa bunu nasıl beğenmişim de almışım hay zevkime diyorum... :) bazende hiç istemeden aldığım bazen almak zorunda kaldığım şeyleride bi süre sonra iyikide almışım dediğim oluyor anlayacağın.. ama son zamanlarda şunu keşfettim..insan tatmin olmuyor..ya ben bunu almışım geçmişim allah huzurla oturtsun diyemiyoruz bazen değilmi? mesela bakıyoruz buradaki evlere hele hele yeni gelin evlerine falan.. insanın canı çekiyor haliyle :) nefis işte naparsın tatlım..allah nefsimize hakim olma gücü versin.. ama belli bi zaman sonrada ben halimden memnunum diyebiliyoruz şükür ki....en azından burayı dikkatle söylüyorum -MARKA TAKINTIM YOK- allaha şükürler olsun..sizlerinde öyle olduğunuzu hissederk kendime yakın hissettim belkide.. mesela rukiyem sana bu salon meselesini danıştığımda deseydin ki, amaan kanepelerini değiştir perde yaptır halını değiştir sehpanı at yenisini al falan gibi, belkide hiç bu raddelere gelemezdik..çünkü ben eşime masraf yaptırmadan zarara sokmadan kendi çabamla emeğimle bişeyler yapmak istedim ve rukiyem beni çok iyi anladı sağolsun benim kafadan oda :) tek tek ilgilendi canım benim... şuan salonumda yaptığım bütün değişikliklerde rukiyemin parmağı var.. sizin fikirlerinize değer veriyorum canlarım..ha kendim yapsam yapamazmıydım elbette düşündükçe bende çıkarırdım ortaya böyle güzellikler her kadının içinde biraz dekorasyon ruhu vardır.. ama istedimki akıl akıldan üstündür, benim dikkat etmediğim bi ayrıntıyı görebilirler diye..ve sonuç muhteşem oldu inanın..komşularımdan aynı kumaşı alıp kırlent diken bile oldu :) yani diyeceğim sizlerin fikirleri çok şey teşkil ediyor benim için..

çok sağol canım teşekkür ederim.baktıkça seni hatırlıyorum:) fiyatıda öyle pahalı değil inan 65 liraydı tanıdık olunca düz 50 liraya aldım serdim.. herkes beğendi iyikide bayaz almamışım beyaz istiyordum ama iyikide senin tavsiyene uymuşum gerçekten çok çiğ duracaktı sağol tekrar canım.. yani kızlar önceki yorumumdada belirtmek istediğim şuydu.. ufak meblalarla çok büyük değişiklikler yapılabiliyor.. önceden salonumun soğuk bi havası vardı.tamam kahve kremi çok seviyorum halada mobilya bakarken biyerde görsem hep kahve kerem renklerine takılır gözüm..ama tek düzelikten kurtarmak için bi kaç ayrıntı şarttı..ve çok güzel bi hava sağladım şuan.. haa bu arada kızlar o büyük markaların meraklısı bazı kişiler varya burada hep kahve rengi mobilyanın eski moda olduğunu yaşlı ihtiyar işi olduğunu iddia edenler falan görsünler şimdi..reklamlarda ne zamandır gözüme takılıyor istikbal bellona falan kahve mobilyalar üretmişler yeni..şevval sam oynuyo birinde kahverengi krem koltuklar çokda şık.. hahayttt dedim noooollduu hani eski modaydı..şimdi de o siyah beyazlar eski moda oldu :) anlık moda şeyleri almam asla..ha modayı takip etmem kesinlikle ama bunu diyenler için diyorum..kahve her zaman revanştadır bence modası geçmez asla ..ben böyle düşünüyorum..:)

çok sağol canım teşekkür ederim.baktıkça seni hatırlıyorum:) fiyatıda öyle pahalı değil inan 65 liraydı tanıdık olunca düz 50 liraya aldım serdim.. herkes beğendi iyikide bayaz almamışım beyaz istiyordum ama iyikide senin tavsiyene uymuşum gerçekten çok çiğ duracaktı sağol tekrar canım.. yani kızlar önceki yorumumdada belirtmek istediğim şuydu.. ufak meblalarla çok büyük değişiklikler yapılabiliyor.. önceden salonumun soğuk bi havası vardı.tamam kahve kremi çok seviyorum halada mobilya bakarken biyerde görsem hep kahve kerem renklerine takılır gözüm..ama tek düzelikten kurtarmak için bi kaç ayrıntı şarttı..ve çok güzel bi hava sağladım şuan.. haa bu arada kızlar o büyük markaların meraklısı bazı kişiler varya burada hep kahve rengi mobilyanın eski moda olduğunu yaşlı ihtiyar işi olduğunu iddia edenler falan görsünler şimdi..reklamlarda ne zamandır gözüme takılıyor istikbal bellona falan kahve mobilyalar üretmişler yeni..şevval sam oynuyo birinde kahverengi krem koltuklar çokda şık.. hahayttt dedim noooollduu hani eski modaydı..şimdi de o siyah beyazlar eski moda oldu :) anlık moda şeyleri almam asla..ha modayı takip etmem kesinlikle ama bunu diyenler için diyorum..kahve her zaman revanştadır bence modası geçmez asla ..ben böyle düşünüyorum..:)

örtülerin güzel olmuş iyi günlerde kullan senin salon madem kahve krem neden beyaz örtü düşünmüştün merak ettim aynen oğlumun odasıda işte krem kahve sıkıcı oldu onun için sıkıldık renk diyorum

örtülerin güzel olmuş iyi günlerde kullan senin salon madem kahve krem neden beyaz örtü düşünmüştün merak ettim aynen oğlumun odasıda işte krem kahve sıkıcı oldu onun için sıkıldık renk diyorum

ablacım benim salon krem evet haklısın ama masam konsolum gümüşlükler falan koyu ceviz rengi..siyahın bi tık daha açığı..hani dedim beyaz olursa biraz daha açar diye düşündüm ablacım ondan beyaz istemiştim..ama kremde fena olmadı açtı baya.. senin halı da kahve olunca örtüyü mutlaka açmak lazım ablacım..tabi sen daha iyi bilirsin ama ben olsam krem rengi bi örtü kullanırdım ve dediğim renkte kırlentler..turuncu ve tonunda...ekose desen veya puantiyeli.. çok görmek isterdim bitmiş halini.. sen resim koymazsan evine gelip bakıcaz bak ona göre :)

X