Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

inan çok mutlu olurum evime gelirseniz buyurun buyurun derim ..geztapo bu gün kahve veya turkuaz dan bahsetti ama olmadı sanki yakıştıramıyorum koyu rengi işte güya ben turuncu demiştim orada kaldı belki dediğin gibi açık renk yapıp krlentlerle süsleyebilirim... yaa bu arada benim için sorun değil ama fazeydim neden abla oldum...

ahh canım yaa inan bende isminle hitap ettiğim için kızmıştım kendime oğlum 21 yaşında deyince üzülmüştüm ayıp ettim niye adıyla hitap ettim diye..ama eğer yanlış anlamazsan fazey demek daha kolayıma gider.. sen nasıl istersen fazeycim.. :)

rukiyede az önce geldi geri gitti oğlu uyandı sanırım.. benimkide uyudu az önce.. o uyumadan açamıyorum..

öyle kanepe değiştir falan perde yap demek kolay canısı al koy zaten süper olur asıl önemlisi senin gibi üstelik de elinde dikerek şahane şeyler yapmak...burda bazı tipler var parası cebinden çıkmadığı için aaa şunu al bu at aman o perde oraya olmamış falan direk atlıyolar mevzuya ama tabi ev sahibi diyosa ne alayım diye o başka...

canım benim aslında ben bu genç odalarına hareketli nevresimleri yalkıştırıyorum ama senin halın kahve krem olunca otomatikman bunlara baktım...

Eklentiler

• $88-1285181067.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 74

ilk baştaki resme bayıldım resmen ne kadar canlı bi renk.. ama fazey ne der bilemiyorum..

yok canım neden öğle düşünüyorsun kızacak birşey yok aslında nasıl hitap ettiğiniz önemli değil saygı çerçevesinde olduktan sonra yani yaş takıntımyok sadece abla denilince arkdaşlık olmuyor onun için üzülürüm yoksa ne istiyorsnız söğleyeblrsinz

rukiye bayıldım bunlar ne yaaaa insan bunlara bakarken gülümsüyor ne kadar güzeller..canım zahmet etmişsin.. aslında benim nevresime ihtiyacım yok örtü düşünüyorum kusura bakma birde sanki örtü olmayınca yatak açıkmış gibi duruyormuş gibi geliyor bana alışkanlık herhalde..

Son düzenleme:
rukiye bayıldım bunlar ne yaaaa insan bunlara bakarken gülümsüyor ne kadar güzeller..canım zahmet etmişsin..
zahmet mi olurmuş tatlım işine yarar belki ben mesela hiçbişeyi görmeden kafamda tam oturtamam o yüzden hep yazarım google a ...bak bu istanbul paris desenli nevresimler tam genç odası için bu linkten buldum bak bi sen de..
ehir Konulu Nevresim Takmlar NevresimSepeti

almadım canım yaptı eşim süpürgeyi ordan bak bi uzun uzun yazdım

Son düzenleme:
aslında bana da öyle gelirdi o eski nevresimlerle ama bunlar bayaa yatak örtüşü gibi duruyo kıyamaz insan kapatmaya ..

almadım canım yaptı eşim süpürgeyi ordan bak bi uzun uzun yazdım

tamam canım konu baya aşağılara kaymış görmeyince dikkatimi çekmedi.. hayırlı olsun bakalım :) bu arada bende de var o takıntı fazeycim..nevresim çok güzel bişey olsa bile illaki üzerine bi örtü örtecem..mesela biz kışın yatak odamda yatmıyoruz malum sobalı evim..kışın yatak örtüsü ile duruyor yatağım yazında nevresim gibi bişeyler örtüyoruz ama sabah yatağı toplarken illa üzerine örtecek bişey arıyorum çıplak gibi kalıyor sanki..saçma belki size göre ama napıyım alışkanlık :) Eki Görüntüle 365093 Eki Görüntüle 365095 Eki Görüntüle 365097 bu arada yatak odam kızlar..

Son düzenleme:
aynı desenlerin kapitoneleri varmış daha yatak örtüsüne benzer...ben nevresimden çok kapitoneli kullanıyorum kışın içine uyku setii koyuyorum yazın da boş pike gibi kullanıyorum bence daha kullanışlı...

rukiye bayıldım bu siteye ama benim cadı uyandı ağlıyor yarın incelerim inşlh iyi gclr

oooo yatak odanı da gördük kuzum ucu kıyısı derken ...güle güle kullan perdelerinle örtün takımmı?siyah kırmızı uyumu güzel olmuş ...örtü işine alıştırıldım eşim tarafından hiç sevmiyo çünkü örtü aç yat mevzunu ben de bunu alıp bi kenara atıyo ben de kırışıyo diye asıyorum suratımı ama artık kapitoneli kullanıyoru aynı yatak örtüsü gibi daha modern geliyo bana...

kız ağlıyor ama yazmadan gidemeyeceğim belliki süslü hanımsın mşlh herşyi çok güzel sağlıklı mutlu yaşa inşlh...

rukiye ama düşünün halı taş desenli ve örtü desenli yakışırmı sizce yoksa bu çok güzel renkleride uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…