ablacım benim salon krem evet haklısın ama masam konsolum gümüşlükler falan koyu ceviz rengi..siyahın bi tık daha açığı..hani dedim beyaz olursa biraz daha açar diye düşündüm ablacım ondan beyaz istemiştim..ama kremde fena olmadı açtı baya.. senin halı da kahve olunca örtüyü mutlaka açmak lazım ablacım..tabi sen daha iyi bilirsin ama ben olsam krem rengi bi örtü kullanırdım ve dediğim renkte kırlentler..turuncu ve tonunda...ekose desen veya puantiyeli.. çok görmek isterdim bitmiş halini.. sen resim koymazsan evine gelip bakıcaz bak ona göre :)
fazey ablacım sende hoşgeldinn canım..yalnız başıma kaldım burdasıkılıyordum iyiki geldniz..
inan çok mutlu olurum evime gelirseniz buyurun buyurun derim ..geztapo bu gün kahve veya turkuaz dan bahsetti ama olmadı sanki yakıştıramıyorum koyu rengi işte güya ben turuncu demiştim orada kaldı belki dediğin gibi açık renk yapıp krlentlerle süsleyebilirim... yaa bu arada benim için sorun değil ama fazeydim neden abla oldum...
kıyamam aynen bende sıkıldım bizm cadı erken uyudu biraz bakayım buralara dedim..
öyle kanepe değiştir falan perde yap demek kolay canısı al koy zaten süper olur asıl önemlisi senin gibi üstelik de elinde dikerek şahane şeyler yapmak...burda bazı tipler var parası cebinden çıkmadığı için aaa şunu al bu at aman o perde oraya olmamış falan direk atlıyolar mevzuya ama tabi ev sahibi diyosa ne alayım diye o başka...canım benim teşekkür ederim iltifat ediyorsun.. nezaketine kurban tatlım :) aslınada başkalarının evine fikir vermeyi seviyorum yardımcı olmayı ama iş benim evime gelince afallıyorum bazen..hani derler ya dışardan gazel atması kolay diye... hatta bundan bi kaç zaman önce severek çok beğenerek aldığım birşeyi bi süre sonra yaa bunu nasıl beğenmişim de almışım hay zevkime diyorum... :) bazende hiç istemeden aldığım bazen almak zorunda kaldığım şeyleride bi süre sonra iyikide almışım dediğim oluyor anlayacağın.. ama son zamanlarda şunu keşfettim..insan tatmin olmuyor..ya ben bunu almışım geçmişim allah huzurla oturtsun diyemiyoruz bazen değilmi? mesela bakıyoruz buradaki evlere hele hele yeni gelin evlerine falan.. insanın canı çekiyor haliyle :) nefis işte naparsın tatlım..allah nefsimize hakim olma gücü versin.. ama belli bi zaman sonrada ben halimden memnunum diyebiliyoruz şükür ki....en azından burayı dikkatle söylüyorum -MARKA TAKINTIM YOK- allaha şükürler olsun..sizlerinde öyle olduğunuzu hissederk kendime yakın hissettim belkide.. mesela rukiyem sana bu salon meselesini danıştığımda deseydin ki, amaan kanepelerini değiştir perde yaptır halını değiştir sehpanı at yenisini al falan gibi, belkide hiç bu raddelere gelemezdik..çünkü ben eşime masraf yaptırmadan zarara sokmadan kendi çabamla emeğimle bişeyler yapmak istedim ve rukiyem beni çok iyi anladı sağolsun benim kafadan oda :) tek tek ilgilendi canım benim... şuan salonumda yaptığım bütün değişikliklerde rukiyemin parmağı var.. sizin fikirlerinize değer veriyorum canlarım..ha kendim yapsam yapamazmıydım elbette düşündükçe bende çıkarırdım ortaya böyle güzellikler her kadının içinde biraz dekorasyon ruhu vardır.. ama istedimki akıl akıldan üstündür, benim dikkat etmediğim bi ayrıntıyı görebilirler diye..ve sonuç muhteşem oldu inanın..komşularımdan aynı kumaşı alıp kırlent diken bile oldu :) yani diyeceğim sizlerin fikirleri çok şey teşkil ediyor benim için..
canım benim aslında ben bu genç odalarına hareketli nevresimleri yalkıştırıyorum ama senin halın kahve krem olunca otomatikman bunlara baktım...yok yok sensiz sizsiz olurmu bişeyler paylaştık gazelle sağolsun çok yardım etti bana ama sizlerede sormak istedim benim sevdiğim renklerdir krem kahve ama olmadı çok düz sıkıcı oldu ahhhhhh resim olayı zor biraz turkuaz ve pembeyi çıkarmak zorunda kaldım genç olunca olmadılar sanki halı kahve ve krem taş desnli duvar lületaşı renginde oda aydınlık orada sorun yokda işte çok sadeliği sıktı herhalde odanın eni 3m boy 6m 18m2 uzun bir oda dediğin gibi hatonunki güzel olmuştu ben hani halı desenli örtü desnli gözü yine tırmalar diye düşümdüğümden düz olsa dahamı iyi olur acaba diyorum evet canım benim genç oğlum Allah hepimizin evlatlarını bağışlsın
öyle kanepe değiştir falan perde yap demek kolay canısı al koy zaten süper olur asıl önemlisi senin gibi üstelik de elinde dikerek şahane şeyler yapmak...burda bazı tipler var parası cebinden çıkmadığı için aaa şunu al bu at aman o perde oraya olmamış falan direk atlıyolar mevzuya ama tabi ev sahibi diyosa ne alayım diye o başka...
canım benim aslında ben bu genç odalarına hareketli nevresimleri yalkıştırıyorum ama senin halın kahve krem olunca otomatikman bunlara baktım...
ahh canım yaa inan bende isminle hitap ettiğim için kızmıştım kendime oğlum 21 yaşında deyince üzülmüştüm ayıp ettim niye adıyla hitap ettim diye..ama eğer yanlış anlamazsan fazey demek daha kolayıma gider.. sen nasıl istersen fazeycim.. :)
zahmet mi olurmuş tatlım işine yarar belki ben mesela hiçbişeyi görmeden kafamda tam oturtamam o yüzden hep yazarım google a ...bak bu istanbul paris desenli nevresimler tam genç odası için bu linkten buldum bak bi sen de..rukiye bayıldım bunlar ne yaaaa insan bunlara bakarken gülümsüyor ne kadar güzeller..canım zahmet etmişsin..
almadım canım yaptı eşim süpürgeyi ordan bak bi uzun uzun yazdım
oooo yatak odanı da gördük kuzum ucu kıyısı derken ...güle güle kullan perdelerinle örtün takımmı?siyah kırmızı uyumu güzel olmuş ...örtü işine alıştırıldım eşim tarafından hiç sevmiyo çünkü örtü aç yat mevzunu ben de bunu alıp bi kenara atıyo ben de kırışıyo diye asıyorum suratımı ama artık kapitoneli kullanıyoru aynı yatak örtüsü gibi daha modern geliyo bana...tamam canım konu baya aşağılara kaymış görmeyince dikkatimi çekmedi.. hayırlı olsun bakalım :) bu arada bende de var o takıntı fazeycim..nevresim çok güzel bişey olsa bile illaki üzerine bi örtü örtecem..mesela biz kışın yatak odamda yatmıyoruz malum sobalı evim..kışın yatak örtüsü ile duruyor yatağım yazında nevresim gibi bişeyler örtüyoruz ama sabah yatağı toplarken illa üzerine örtecek bişey arıyorum çıplak gibi kalıyor sanki..saçma belki size göre ama napıyım alışkanlık :) Eki Görüntüle 365093 Eki Görüntüle 365095 Eki Görüntüle 365097 bu arada yatak odam kızlar..
tamam canım konu baya aşağılara kaymış görmeyince dikkatimi çekmedi.. hayırlı olsun bakalım :) bu arada bende de var o takıntı fazeycim..nevresim çok güzel bişey olsa bile illaki üzerine bi örtü örtecem..mesela biz kışın yatak odamda yatmıyoruz malum sobalı evim..kışın yatak örtüsü ile duruyor yatağım yazında nevresim gibi bişeyler örtüyoruz ama sabah yatağı toplarken illa üzerine örtecek bişey arıyorum çıplak gibi kalıyor sanki..saçma belki size göre ama napıyım alışkanlık :) Eki Görüntüle 365093 Eki Görüntüle 365095 Eki Görüntüle 365097 bu arada yatak odam kızlar..
aynı desenlerin kapitoneleri varmış daha yatak örtüsüne benzer...ben nevresimden çok kapitoneli kullanıyorum kışın içine uyku setii koyuyorum yazın da boş pike gibi kullanıyorum bence daha kullanışlı...