Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

of bu gün süpürge sıkıntım vardı onu araştırıyorum nette bakamadım hiç gözlerim ağrıdı ekrana bak bak...sen neler yaptın ..haa gmail hesabı aç kendine hotmailden daha kolay kurulum istemiyo hem..

evet tatlım gördüm az önce konunu..baya yorum gelmiş iyice kafan karışmıştır..sende benim gibi temizlik takıntılısın anladığım kadarıyla..süpürge hastası biri olarak süpürgem bozulsa naparım bilemiyorum..sabah akşam elimden düşmez..helede ufaklık çok batırıyor herkesin çocuğumu öyle benimkimi bilmiyorum valla yetişemiyorum süpürmeye.. hatta şarjlı kolaylık olur diyorlar ama ben tatmin olmam ki onla,, illa süpürecem dip bucak..sinir oluyorum bu huyuma ama napıyım her an kapı çalıyo gelenim gidenim çok..napıyım mecburen işte...
msn adresim var ama program yüklenmediği içiin giremiyorum... formattan sonra tekrar uğraşıcam..bu bilgisayar bi gitti geldi hayır etmedi vallahi..bütün düzen ayarlar alt üst olmuş..aile koruması mı her ne zıkkımsa hiçbir komutu kabul etmiyor... neyse format atalım aklımdasın tatlım... geztapoda hastalanmış oda pek girmedi sende yoktun yalnız kaldım hiç bakmadığım yerlerde fink attım bugün he :) bir derdim var falan :) :)

canım diktiğim kırlentin resmi bu... odanın tam resmini mailine yollayacam inşallah.. şimdilik buna bi bak ne diyosun renk nasıl herkes beğendi çok... koltuğuma en uygun kumaş buydu benimde içime sindi..

bu resmi de geztapo için çektim sormuştu bana...geztapocum baya zarif ve şık durdu..hemde kullanışlı..öyle çöp su lekesi falan olmuyo.. çöpü 14'e aldım bulaşıklık 25 lira..

valla ellerine sağlık süper olmuş daha iyisi olamazdı bence..ben de benim salona 3. bir renk karsam dedim eşime geçen örnekleri gösterdim turkuaz kahveyi beğendi ...yeşil ama böyle kına yeşili gibi ya da uruncu da hoş olur diye düşünüyorum sence?

senin çöp lavaboya öyle .ok yakın değilmiş temiz olur canım ayrıca çok güzel olmuş güle güle kullan..

şu gibi mesela..
kahve ile bu tonları çok beğeniyorum..pembe çok hoş..

Eklentiler

• $bed-bath-beyond-pillows-vivid-16-square-toss-pillow[2].jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $be-d-bed-bath-beyond-decorative-pillows-bismarck-20-square-toss-pillow[2].jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:

güya birtek sana gösterecektim resimleri..:) ucundan kıyısından derken bütün salonu göstertecen bana..al sana tül resmi :) görmeden fikir veremiyosan madem adam et şu tülü.. :) güveniyorum sana..hadi benim canım hadi ciğerim..:)Eki Görüntüle 362063

Son düzenleme:

bu arada şal da gözükmüş bak.. şalda diktim çok yakıştı..birer metrelik..iki tane..

aa evet canım genel olarak güzel olmuş ama tekliler ortada kalmış gibi..eşin haklı tv izleyemez yani oraya oturan..ama beğendim yinede..daha bi açılmış sanki genişlemiş..

bu arada şal da gözükmüş bak.. şalda diktim çok yakıştı..birer metrelik..iki tane..
tüşün biraz karışık bi deseni var canısı sen ona başka pul mul bişey dikme bence ama aklıma şey geldi acaba bu perdelere hani kornişlere takılıyo uzun boydan boncuklar oluyoya onlardan mı alsaanki..yahu sen şu resimleri ekle sonra hemen silersin noolcak kim görcek bu saattee bu başlığa ekle işte...haa fon yaparsan turkuaz yapma sakın uymaz buna acı kahve yapabilirsin ama..benim salondakiler gibi..

fonu turkuaz yapmam zaten, çünkü kırlenler şallar canım sıkılırsa kaldırıveririm sonra fonlar sırıtıp kalır orada :) koltuklarımın renginde yapıcam veya halımın rengine yakın halımda zaten senin perdeler gibi acı kahve tonu var içinde..dur kız koyayım amaaaan anlatmak iyice yoruyo ama silmeyi bilmiyorum..resimler silinmiyo diye biliyorum tam tarif et bi.. yoksa kalmasın burda..nasıl silecem

sorma canım malesef karışık desenli oldu böyle düğün zamanı alelacele alındı işte..şimdiki aklım olsa dükkan dükkan gezerdim..birde aldığım yerde fazla çeşit yoktu taksitle alındığı için tanıdık biryerdi başka yerede gidemedik oldu işte böyle..aslında hiç sevmem karışık deseni ama en sade buydu..birde koltuklara uysun dedik hafif krem oldu işte derken alındı gitti..malı çok güzel aslında hemde baya pahalıydı..yeni çıkmıştı biz aldığımızda..ama işte biraz karışık haklısın..belki fonları dikince güzel yakışır ne dersin..tek başlarına biraz sırıtıyo gibi..

resimleri eklediğin esajın altında mesaj düzzenleme paneli varya oraya tıklıyosun açılan yerden altta gelişmiş düzeni tıklıyorsun sonra da sayfanın altına doğru inince eklenti ekle var orda tek tek eklediğin resimler çıkıyo istediğini ordan silip ok tıklıyorsun...

Eki Görüntüle 362072 bu canım

Son düzenleme:
pek salon denemez aslında ufak bi oda.. misafir odası daha doğru olur :)allah büyük ev nasip etsin inşallah bizede..

canım çok güzel olmuş teklilere diktiğin dikdörtgen kırlentler de çok güzel olmuş aslında salonun hoş sadece perdeler fazla yani duvardan duvaraya o biraz boğuyo odayı bence ama enini biraz daraltsan ama çok da değil sonra fon yapsan daha ferah olur bence..bir de bu şekildeyken gümüşlük köşedeyken zaten fonlar sıkıntı olur tam fon gelecek yerde gümüşlük var çünkü...odanın devamında ne var bilemiyoruma ama gümüşlük o tarafta bi yere sığmadı sanırım köşeli koyman mümkün mü?tabi yine odanın büyüklüğünü bilmeddiğim içiin tahmini tavsiye bunlar atıyorum belki pencerelerin de çok büyüktür de perdeler de ona göredir gibi...onları dışında bence çok hoş olmuşsalonuna renk katmış ellerine sağlık çok da beceriklisin bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…