Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of bu gün süpürge sıkıntım vardı onu araştırıyorum nette bakamadım hiç gözlerim ağrıdı ekrana bak bak...sen neler yaptın ..haa gmail hesabı aç kendine hotmailden daha kolay kurulum istemiyo hem..
evet tatlım gördüm az önce konunu..baya yorum gelmiş iyice kafan karışmıştır..sende benim gibi temizlik takıntılısın anladığım kadarıyla..süpürge hastası biri olarak süpürgem bozulsa naparım bilemiyorum..sabah akşam elimden düşmez..helede ufaklık çok batırıyor herkesin çocuğumu öyle benimkimi bilmiyorum valla yetişemiyorum süpürmeye.. hatta şarjlı kolaylık olur diyorlar ama ben tatmin olmam ki onla,, illa süpürecem dip bucak..sinir oluyorum bu huyuma ama napıyım her an kapı çalıyo gelenim gidenim çok..napıyım mecburen işte...
msn adresim var ama program yüklenmediği içiin giremiyorum... formattan sonra tekrar uğraşıcam..bu bilgisayar bi gitti geldi hayır etmedi vallahi..bütün düzen ayarlar alt üst olmuş..aile koruması mı her ne zıkkımsa hiçbir komutu kabul etmiyor... neyse format atalım aklımdasın tatlım... geztapoda hastalanmış oda pek girmedi sende yoktun yalnız kaldım hiç bakmadığım yerlerde fink attım bugün he :) bir derdim var falan :) :)
valla ellerine sağlık süper olmuş daha iyisi olamazdı bence..ben de benim salona 3. bir renk karsam dedim eşime geçen örnekleri gösterdim turkuaz kahveyi beğendi ...yeşil ama böyle kına yeşili gibi ya da uruncu da hoş olur diye düşünüyorum sence?canım diktiğim kırlentin resmi bu... odanın tam resmini mailine yollayacam inşallah.. şimdilik buna bi bak ne diyosun renk nasıl herkes beğendi çok... koltuğuma en uygun kumaş buydu benimde içime sindi..Eki Görüntüle 362047
senin çöp lavaboya öyle .ok yakın değilmiş temiz olur canım ayrıca çok güzel olmuş güle güle kullan..bu resmi de geztapo için çektim sormuştu bana...geztapocum baya zarif ve şık durdu..hemde kullanışlı..öyle çöp su lekesi falan olmuyo.. çöpü 14'e aldım bulaşıklık 25 lira..Eki Görüntüle 362051
valla ellerine sağlık süper olmuş daha iyisi olamazdı bence..ben de benim salona 3. bir renk karsam dedim eşime geçen örnekleri gösterdim turkuaz kahveyi beğendi ...yeşil ama böyle kına yeşili gibi ya da uruncu da hoş olur diye düşünüyorum sence?
senin çöp lavaboya öyle .ok yakın değilmiş temiz olur canım ayrıca çok güzel olmuş güle güle kullan
sağol tatlım... valla canım ben bu kırlent sorusunu ilk sorduğumda pembe diyen çok oldu ve ben pembe ile kahveyi çok yakıştırmıştım bana yollanan resimlerde..yani ilk etapta pembe kahve uyumu kafa kurcalıyo ama yapıp koyduktan sonra harika oluyo böyle şeylerde...ama en son senin tavsiyenle turkuaza karar verdim aldım diktim yaptım..çok beğendiler..bak sende beğenmişsin teşekkür ederim... kahveye her renk uyuyo canım..ama benim fikrim sakın turuncu yapma... biraz çoocuk odası görüntüsü veriyor.. pembeyi bi düşün canım.. kına yeşili boğar sanki çünkü kahverengi zaten sakin bi renk..kına yeşilide girerse pek fark olmaz gibi..daha tatlı bi renk düşün bence.. şimdi senin salona tekrar baktım resimlere pembe fikri çok hoş canlandı gözümde... ama cıyak pembe değil tabiki tatlı hoş sakin bi pembe...halına da uyar hem..
valla ellerine sağlık süper olmuş daha iyisi olamazdı bence..ben de benim salona 3. bir renk karsam dedim eşime geçen örnekleri gösterdim turkuaz kahveyi beğendi ...yeşil ama böyle kına yeşili gibi ya da uruncu da hoş olur diye düşünüyorum sence?
senin çöp lavaboya öyle .ok yakın değilmiş temiz olur canım ayrıca çok güzel olmuş güle güle kullan..
PEMBE KAHVEYE BAYILIRIM AMA NE RENK OLURSA OLSUN YAKIŞTIRAMIYORUM SALONUMA YAA OFFF...HAA BU ARADA http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/495440-tablo-saat-yoksa-2.htmlBURDA EŞYALARIN YERİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİM O HALLERİNİ GÖRMÜŞMÜYDÜN?YEMEK ODASI KIAMI ÇOK FERAHLAMIŞTI AMA İŞTE TEKLİLER OLMADI ...
güya birtek sana gösterecektim resimleri..:) ucundan kıyısından derken bütün salonu göstertecen bana..al sana tül resmi :) görmeden fikir veremiyosan madem adam et şu tülü.. :) güveniyorum sana..hadi benim canım hadi ciğerim..:)Eki Görüntüle 362063
PEMBE KAHVEYE BAYILIRIM AMA NE RENK OLURSA OLSUN YAKIŞTIRAMIYORUM SALONUMA YAA OFFF...HAA BU ARADA http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/495440-tablo-saat-yoksa-2.htmlBURDA EŞYALARIN YERİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİM O HALLERİNİ GÖRMÜŞMÜYDÜN?YEMEK ODASI KIAMI ÇOK FERAHLAMIŞTI AMA İŞTE TEKLİLER OLMADI ...
tüşün biraz karışık bi deseni var canısı sen ona başka pul mul bişey dikme bence ama aklıma şey geldi acaba bu perdelere hani kornişlere takılıyo uzun boydan boncuklar oluyoya onlardan mı alsaanki..yahu sen şu resimleri ekle sonra hemen silersin noolcak kim görcek bu saattee bu başlığa ekle işte...haa fon yaparsan turkuaz yapma sakın uymaz buna acı kahve yapabilirsin ama..benim salondakiler gibi..bu arada şal da gözükmüş bak.. şalda diktim çok yakıştı..birer metrelik..iki tane..
tüşün biraz karışık bi deseni var canısı sen ona başka pul mul bişey dikme bence ama aklıma şey geldi acaba bu perdelere hani kornişlere takılıyo uzun boydan boncuklar oluyoya onlardan mı alsaanki..yahu sen şu resimleri ekle sonra hemen silersin noolcak kim görcek bu saattee bu başlığa ekle işte...haa fon yaparsan turkuaz yapma sakın uymaz buna acı kahve yapabilirsin ama..benim salondakiler gibi..
fonu turkuaz yapmam zaten, çünkü kırlenler şallar canım sıkılırsa kaldırıveririm sonra fonlar sırıtıp kalır orada :) koltuklarımın renginde yapıcam veya halımın rengine yakın halımda zaten senin perdeler gibi acı kahve tonu var içinde..dur kız koyayım amaaaan anlatmak iyice yoruyo ama silmeyi bilmiyorum..resimler silinmiyo diye biliyorum tam tarif et bi.. yoksa kalmasın burda..nasıl silecem
resimleri eklerken eklentilEki Görüntüle 362065
resimleri eklediğin esajın altında mesaj düzzenleme paneli varya oraya tıklıyosun açılan yerden altta gelişmiş düzeni tıklıyorsun sonra da sayfanın altına doğru inince eklenti ekle var orda tek tek eklediğin resimler çıkıyo istediğini ordan silip ok tıklıyorsun...