Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odası takımım :-)

salincaksevdam

Bilemedim şimdi :))
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.925
980
373
34
kızlar bu da benim yatak odası takımım bugün aldık çok begendim yalnız bu modelin tv ünitesi ve yemek odası takımıni da alicam bütün ev aynı olcak ondan tereddüt etmiştim ama annem de çok beğendi onun ısrarıyla aldım

Ben çok beğendim.

Sağlıkla ve mutlulukla kullanın :)

Sağol canım bende çok beğenerek aldım.Annemde çok beğendi onunda gönlü oldu nişanlım da sevdi ama tek sorun evin her odası aynı model olcak aynı serinin tv ünitesi ve yemek odası takımıni da alicaz da

yatak odası takımın da çok hoşmuş
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Bende beğendim, güle güle kullanın inşallah...

Tv ünitesi ve yemek odası takımı niçin aynı olacak?

Biz özellikle hepsini farklı aldık, sadece yemek odası ile tv ünitesi aynı bizim.
Herkes "eğer aynı olursa sıkılırsın bir süre sonra" dedi bize.
Sana da fikir olsun, belki sende sıkılırsın canım.. İyi düşün derim o yüzden.

Fakat takım güzelmiş, koyu olmadığı için çok kullanışlı.

Canım onu bende düşündüm aslında yatak odasında başka alternatifim vardı ama bu seri çok hoşuma gitti yani ne yemek odasından vazgeçebildım farklı aliyim diye ne tv ünitesinden yatak odası için alternatif belirlemiştim ama içimde olan buydu almasaydim sırf aynı olmasın diye almıcaktim bende aldım artık bakalım nereye kadar idare eder bi de yakından çok daha hoş duruyo içinin kullanışı filan diğerine göre daha iyiydi görünüş olarak da bu daha ağırdı gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…