Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak Odası DekorasyonuYatak Odası Takımı Arıyorum....
Kızlar bende Yatak odası takımı alacağım ama fiyat konusunda biraz makul bir şeyler istiyorum herşey dahil peşin 2000 TL civarı İstanbulda nerede bulabilirim .Bildiğiniz mağaza varmı?:26:
mondinin nepal yatak odası var yeni çıkmış, çok uygun fiyatı ben onu düşünüyorum. diğer bütün mobilyalarım mondi memnunum, yatak odası da onu düşünüyorum, kendi sitelerinden bakbilirsin. fiyatı sürgülü kapısı 2100 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.:26:
mondinin nepal yatak odası var yeni çıkmış, çok uygun fiyatı ben onu düşünüyorum. diğer bütün mobilyalarım mondi memnunum, yatak odası da onu düşünüyorum, kendi sitelerinden bakbilirsin. fiyatı sürgülü kapısı 2100 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.:26:
ben mağazasına gidip bakacağım, yatak odaları çok pahalı 5000 civarı hep baktıklarım, bu takım bazaya cevrilecek bi de yatak alınacak derken yine fiyatı 3500 olur bence, gidip bakınca sorup tam fiyatı söylerim
Bende yatak odası takımımı sonunda aldım kızlar weltew mobilyadan efe modelini beğendim.Benim yatak odası da küçük zaten anca alır bu takımı http://www.weltew.com/Mobilya/Urunler/Yatak-Odalari/30/Efe/ yatak ve bazayıda bellonadan aldık çok şükür :)
ben internette araştırdım davis lake yatak odası takımını beğendim hemde mdf imiş fiyatı %30 indirimde diye duydum mobilyaser.com dan ama uygun takım arıyorsan mondi ye bak derim uygun takımları var ama sunta mı mdf mi mondi bilmiyorum