Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak Odası DekorasyonuYatak odası ne renk olmalı ? Fikirlerinizi beklıyorum .!!! :)
bence kırmızı olmalı.aşkın rengi benim yatak odam kırmızı.nevresim kırmızı pierre cardinden aldım.ben böyle rahat bir nevresim görmedim hafif kaygan.başka nevresim takmak istemiyorum.hemen yıkayıp kurutup geçiriyorum
bende bugun tac magazasına gıttım ve 80 tl ye pamuklu nevresım takımı buldum cok sevındım acıkcası :) birde kucuk mutfak havlusu aldım 10 tl ye :) cok mutluyum su an :) buyuk arastırmalarıma gore mor rengıne karar kıldım cunku renklerın gucune gercekten ınanıyorum mor renk hakkında bırsey duydun mu canım ? :)
güzell cnm iyi günlerde kullan..bende mor hastasıyım zaten.salonum koltuklarım tülüm halım mor ama yatak odam kırmızı..mor rengi rahatlatıcı ve insanlara asalet veren bi renk zaten moru tercih edenler çok asil insanlardır benim gibi
mobilyadan bahsediyorsak kesinlikle beyaz olmalı bana göre. Nevresim takımı secerken görüyorsunuzdur hep beyaz karyolara hep beyaz takımlara giydirmişler nevresimleri. BEmbeyaz bir yatak odası hayalim üzerine de soft pembe tonlarında yatak örtüleri nevresimler mor da olur kırmızı da olur. beyaza her renk yakışır ki :) ama koyu mobilyalarda mordur kırmızıdır pembedir bence çok basit duruyor. yine de karar senin :)
mobilya beyaz veya krem olmalı(benim mobilyalarım krem)
nevresim takımıysa pembe seviyorum
perdelerlerinin rengi neyse onunlada uyumlu bir renk olabilir
Yatak Odası;
Aşkın İlk yıllarında kırmızı siyah kombinle başlayıp
Tavsıma yıllarında pembe lilaya kayıp
Bİtme Yaşında yeşil beyaza bürünme mekanıdır. (bana göre)